Kur švęsite Naujuosius? Sostinės renginių gidas

Laikas.lt

Ką gi, jau šiandien pasitiksime 2013-uosius – kodėl to nepadarius su trenksmu? Arba bent jau taip, kad atsimintumėte dar gana ilgai. Iš anksto atsprašydami ne vilniečių, parengėme paskutiniosios metų dienos sostinės renginių gidą – gal tai padės atrasti savo kryptį šventiniame šurmulyje.

Vakarėliai:

„Miško Garsai (Naujametinė Lesyklėlė)“

Vieta: Soul Box, Vilniaus g. 33/Palangos g. 4
Pradžia: 21:00
Kaina: su kauke 20 Lt, be kaukės 30 Lt, vakarienė 70 Lt

Naujuosius SOUL BOX pasitinka pagal miško žvėrių taisykles ir DISCO MAFIA šeimos vertybes, kartu su 15 metų jubiliejų iki ryto švenčiančiu DISCO MAFIA kvartetu ir auksiniais jo vinilais.
Reikalavimai išvaizdai šįkart lankstūs ir neįpareigojantys. Gruodžio 31 d. SOUL BOX laukiami laukiniai, naminiai, vietiniai, egzotiški ir kitokie žvėrys ir paukščiai.


Senųjų metų palydėtuvėse „Bix“ bare siautės nuodėmės

Vieta: baras „Bix“, Etmonų 6
Pradžia: 21:00
Kaina: 25 LT

Naujieji metai - pati geriausia nauja pradžia ir galimybė pasitaisyti. Senųjų palydėtuvėse baras Bix siūlo trumpam pakeliauti pomirtiniame pasaulyje. Kiekviena baro erdvė tik Naujųjų metų nakčiai pavirs į skaistyklą, pragarą ir rojų: skaistykloje (pirmame aukšte) nusidėjėlius pasitiks jos vedėjai "Anbo" gitarų šėlsmas. Po koncerto visus gundys pragaru pavirtęs rūsys, kuriame diskus suks ir visus iki paryčių šokdins baro DJ. Tiesa, nebijokite - velnių ten nebus, tik žiauriai karšta. Bet ne nuo ugnies, o nuo geros muzikos ir šokančių kūnų! O jeigu kojos ir ausų būgneliai ims nelaikyti, antrame aukšte šventės dalyvių lauks tikras rojus- ramybė. Aprangos kodas - NUODĖMĖ

2013 - Pop & Rock Stars Carnival!

Vieta: Klubas "Artistai", Šv. Kazimiero g. 3
Pradžia: 21:00
Kaina: 20/30 LT

Sutik Naujus Metus bare Artistai su Blur, The Clash, Guns n Roses, Lenny Kravitz , Sting, Robbie Williams, Rolling Stones, Nirvana, Billy Idol hitais, gyvai atliekamais grupės Last Season ir rokoteka iki ryto su Dj Rock'n'Robot! Bilieto kaina: nuo 21val - 30Lt, po 00val - 20Lt. Visų Rokstarų ir Pop ikonų, paslėpusių savo veidus po kauke ar grimu, laukia siurprizas!


Naujieji Brodvėjuje! Red Hot Chili Peppers projektas su Justinu Lapatinsku

Vieta: Brodvėjus, Vokiečių g. / Mėsinių g. 4
Pradžia: 21:30
Kaina: 60 LT

2013, juodosios gyvates metus pasitiksime itin stipriai! Brodvėjaus stogą kels Red Hot Chili Peppers projektas su Justinu Lapatinsku! Taip pat Jūsų laukia specialūs naujametiniai kokteiliai bei kitos baro staigmenos!
Net 20 geriausių, atmintinai mokamų amerikiečių kūrinių Justas pristatys kartu su ugningu šou. Skirtingų kartų „Red Hot Chili Peppers“ dainas jis atliks gyvai kartu su profesionaliais muzikantais. Būgnus muš Vytis Vainilaitis, bosine gitara gros Paulius Jaskūnas, o elektrine gitara „pjaus“ „Hugo“


New Year's Eve: Midnight in Paris

Vieta: Menų fabrikas LOFTAS, Švitrigailos g. 29
Pradžia: 22:00
Kaina: 154/254/1204 LT

„Lofto“ Naujųjų metų šventė visada dviguba, todėl ir gera nuotaika čia visada dauginama iš dviejų. Kiekvieni mūsų Nauji metai kaip filmas. Šių metų tema „Vidurnaktis Paryžiuje“. Bet kas, kas siejasi su Paryžiumi, jo istorija, architektūra, elegancija, virtuve – viskas gali tapti tavo kostiumo įkvėpimu.
 
Geriausio kostiumo autorių LOFTAS ir TAGOO FLIGHTS apdovanos aviabilietais dviem asmenim į Paryžių ir atgal.

PASTABA. Svarbu, kad Tu ir Tavo kostiumas tilptų pro duris! Aprangos kodas per LOFTO Naujuosius metus visada yra griežtas ir griežtai paisomas.


Tu būsi čia! Teleportas atgal į ateitį

Vieta:
Tamsta Club, A. Strazdelio g. 1
Pradžia: 22:00
Kaina: 35 LT

Nenumaldomai artėjant žiemos šventėms daugelio galvoje ima kirbėti ramybės neduodanti mintis – kur švęsti Naujuosius metus? Į išskirtinę muzikos ir šviesų šventę šiemet kviečia gyvos muzikos klubas „Tamsta“, kuriame pakilia laukimo nuotaika užkrės ir persikelti teleportu atgal į ateitį ragins Saulius Prūsaitis ir projekto „Lights“ muzikantai.

Vyrai savo pasirodymą pradės dar gruodžio 31-ąją, išmušus dvyliktai drauge kels šampano taures, o vėliau apdovanos klausytojus dar viena muzikos doze. Viso vakaro metu netrūks netikėtumų, o „Tamstos“ svečiai turės išskirtinę progą pasinaudoti teleportu, kurį kiekvienas galės pats atrakinti.
Vakarėlis nesibaigs iki ryto, po „Lights“ pasirodymo muzikantai prisijungs prie šėlstančios publikos, o kokybišką muziką, funk ir soul stilių ritmus garantuos už pulto stosiantis „Tamstos“ klubo komandos narys „DJ Swix“.
Aprangos kodas: žibantys ir šviesą atspindintys drabužiai.


Trip Flight 2013

Vieta: Trip Bar, Gedimino pr. 31
Pradžia: 23:00
Kaina: 10 LT

Paskutinis metų skrydis, kuriam prireiks net tik parašiuto (blogiausiu atveju tiks ir skėtis), bet ir gelbėjimosi liemenės arba bent jau pripučiamo čiužinio. TRIP FLIGHT 2013 - pats paskutinis vakarėlis šiais metais, prasidėsiantis likus vos kelioms akimirkoms iki naujų metų! Fejerverkus stebėsime iš aukštai - turime tam teisę, gal ir patys iššausime vieną kitą signalinę raketą.
Pirma klasė:
Intakz (Eternia Music, Soundium X)
Pollo
Papuga (Dubstep.lt, Prezident Evil)
Deatwhish
Verslo klasė:
Benua (Niutono Stereo)
Pupa (Backdoors)
Calli (Minimal.lt, Partyzanai, Shaded)
Eric Paquet (PKSTVL)

Tamsioji mėnulio pusė

Vieta: Restoranas „Jalta“ Vykinto g. 17A
Pradžia: 20:00

Dalinkimės praėjusių metų patirtimi ir ateinančių - norais . Gal vienas iš jų ir yra aplankyti „Tamsiąją mėnulio pusę“, kurioje bunda „Tikrasis Aš“? Pasaulis jūsų tokių dar nematė... Atsukime savo tamsiąsias puses į šviesą ir tespindi jos akinamai. Virpės saulės sistema, o šampanas švelnins gravitacijos jėgą.
20.00 Paslaptingos vakarienės pradžia (vakarieniaujantys welcome atsinešti savo šampaną ar vyną )
23.00 Išsilaisavinimas iš gravitacijos jėgų, šokiai aplink NM palydovą – eglutę.
Lengvą būseną palaikys šampanas ir Dj Asorti (dj‘s to ruin any party)
00.30 Markas Palubenka (LIVE)

Naujieji Metai Muzikos Rūsyje

Vieta: Muzikos rūsys, Jakšto g. 9
Pradžia: 19:00
Kaina: nemokamas

Sutikime 2013-uosius kartu!

Už įėjimą mokėti NEREIKIA.
Jokiai temai ruoštis NEREIKIA.

Tiesiog ateikite su draugais gerai pasitūsinti.
Visą vakarą teisingą muziką leis DJ.

Naujametinis Metro Rock Battle finalas

Vieta: Klubas „Metro“, V. Mykolaičio-Putino g. 5
Pradžia: 20:00
Kaina: 20 LT

Ilgai lauktas METRO ROCK BATTLE finalas jau visai čia pat!Ištisus 3 mėnesius grupės kovėsi „Metro“ scenoje, o dabar laikas išsiaiškinti, kas išties verti METRO ROCK BATTLE nugalėtojų titulo!
Pasitik Naujuosius metus velniškoje atmosferoje, nes tik „Metro“ klube bus karšta kaip tikram pragare!

Vakaro tema – Naujieji metai pragare!
Vakaro gėrimas – degantis Sambuka!

Ateik pasipuošęs, nes tavęs laukia geriausio kostiumo rinkimai!

GLUCK Naujieji: The Night Of Five Times

Vieta: Klubas „Gluck“, Upės g. 6
Pradžia: 20:00
Kaina: 10 LT

Kada paskutinįsyk turėjai penkių kartų naktį? O gal net neįsivaizduoji, kas tai yra? Pradėkime tradiciją - Naujuosus sutikti ir senuosius palydėti ant Baltojo tilto, aplinkui dangų nušviečiant fejerverkams, o po kojomis tekant Neriai. Kas po to?
„The Night Of Five Times“ (a.k.a. „Penkių Kartų Naktis“) - būsimos istorijos, kuriomis didžiuositės ir kurias dar ilgai pasakosite draugams bei malonios asmeninės asocijacijos, Baltajam tiltui kelsiančios nostalgiją ir priversiančios čia sugrįžti dar ne kartą. Praėjusių metų vargus bei nuodėmes nuplovę šampane ir Neryje, rūbus džiovinsime prie baro.
Bent kartą ateinančius metus pasitik taip, kad jie iš tiesų būtų sėkmingi!
Groja The Glucks & Draugai. Su mumis kooperuojasi ir už tinkamą atmosferą atsako „Jungle Street“.

Naujųjų metų sutikimo šventė Rock‘n‘Roll ritmu

Vieta: „New York Club“, Kalvarijų g. 85
Pradžia: 21:00
Kaina: 140 - 180 Lt

Vakaro programa išties verta dėmesio - abejingų nepaliks rokenrolo grupės „Orgen Roll Band“ koncertas, komandiniai žaidimai, loterijos bei linksmų šokių pamokos visiems susirinkusiems. Vakarą užbaigs DJ programa - galėsite šėlti diskotekoje iki pat 5.00 val. ryto! Be to, šventinio vakaro akimirkas įamžins profesionalus fotografas.
Žinoma, kokia gi šventė be puikaus maisto! Muzikinis teatras „New York“ visus Naujųjų metų vakaro svečius vaišins taure šampano ir pradžiugins skania šventine vakariene. Gardžiausių vaišių užteks visiems!

Sutik 2013 su Leon Somov & Jazzu

Vieta: Studio 9,  Gedimino pr. 9
Pradžia: 21:00
Kaina: 49 LT

Gyvai:
Leon Somov & Jazzu
Dj's:
Vezhlas
Rushkeys

Naujieji valdžioje

Vieta: Klubas „Opium“, Islandijos g. 4
Pradžia: 22:00
Kaina: 50 LT

Kadangi pernai Naujųjų metų sutikimą rėmusio „Snoro“ litai jau išskalbti, o turtas – parceliuojamas, šįkart bankų savininkams gruodžio 31-ąją staliukų nerezervuosime. Laukiame naujos ką tik prisiekusios valdžios, kurios atstovai klube „Opium“ gros, šoks, raitosis rankoves ir aimanuos. Tik patys geriausi.

Muzikinė programa:
HORSE MEAT DISCO (Strut, UK)
VIDIS (Silence)
FEW NOLDER (Silence)
SiSi (ZIP FM)
ST. STEREO (One Way Ticket)

Koncertai:

Naujametinis vakaras su Petru Geniušu, Jazzu ir Leonu Somovu

Vieta: Piano.lt koncertų salė, Trakų g. 9/1 (įėjimas iš Kėdainių g.)
Pradžia: 17:00 ir 21:00
Kaina: 94/124 LT

Piano.lt koncertų salė naujųjų naktį bus pilna geros muzikos bei šventinės nuotaikos. Subtilus vokalas. Spalvingos melodijos. Kvapą gniaužiantys elektronikos, jazz, pop ir ambient garsai. Tai koncertas, kurio nesinorės pamiršti. Čia jūsų lauks maestro Petras Geniušas, įspūdingoji atlikėja Jazzu ir elektroninės muzikos kūrėjas Leonas Somovas.

Magiškas Asmik Grigorian Naujametinis koncertas

Vieta: Nacionalinė Dailės galerija, Konstitucijos pr. 22
Pradžia: 18:30
Kaina: 90/150 LT

 
Gruodžio 31 dieną į išskirtinį Naujametinį koncertą Vilniuje kviečia Lietuvos operos žvaigždė Asmik Grigorian. Ryškiausiuose operos pastatymuose Lietuvoje bei užsienyje nuolat dalyvaujanti garsioji dainininkė labai retai rengia savo solinius koncertus, kurie leidžia menininkei atsiskleisti visapusiškiau, o publikai - ilgiau pasigėrėti vokalinės muzikos šedevrais ir neeilinio balso žavesiu. Todėl paskutinę metų dieną rengiamas Naujametinis koncertas bus itin reta galimybė ir puiki proga išgirsti Asmik Grigorian iš arti, pamatyti ją kiek kitokią nei visada, patirti plačią jausmų paletę ir soprano atliekamos muzikos grožį. Charizmatiška dainininkė kviečia į magijos ir paslapčių kupiną pasirodymą, kurio metu ji atliks gražiausias operų arijas, miuziklų melodijas, pažers romantinės klasikos perlų bei popmuzikos hitų.

Teatras

Muzikos garsai

Vieta: „Siemens“ arena,  Ozo g. 14
Pradžia: 18:00
Kaina: 67 - 117 Lt

Gruodžio 31 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje visas šeimas kartu palydėti senuosius metus kviečia pasaulinė muzikinio teatro legenda, garsus Brodvėjaus miuziklas „Muzikos garsai“. Pirmą kartą didžiojoje Lietuvos arenos scenoje bus parodyta nuoširdi meilės istorija, paremta tikrais įvykiais ir pelniusi milijonų žiūrovų simpatijas visuose pasaulio kontinentuose.
Naujo lietuviško pastatymo režisierius – Andrius Kurienius, scenografijos ir kostiumų dailininkė - trijų „Auksinių scenos kryžių“ laureatė Vilma Galeckaitė. Pagrindinius vaidmenis miuzikle kuria Augustė Vedrickaitė, Egidijus Sipavičius, Inga Valinskienė, Raimonda Tallat-Kepšaitė, Povilas Meškėla, Dominykas Vaitiekūnas, Evelina Anusauskaitė, kiti žinomi atlikėjai ir ansamblio „Lietuva“ artistai. Įtraukiantis istorinis siužetas, įspūdinga scenografija, simfoninio orkestro akompanimentas (dirigentas ir meno vadovas Vytautas Lukočius), iš vaikystės pažįstamos dainos ir per amžius puoselėjamos šeimos vertybės – visa tai publika pamatys didžiojoje scenoje ypatingą šventinį vakarą. Muzikinis spektaklis statomas bendradarbiaujant su valstybiniu dainų ir šokių ansambliu „Lietuva“.

Naujametinis spektaklis „Gupelė“

Vieta: Jaunimo teatras, Arklių g. 5
Pradžia: 20:20
Kaina: 50/100 LT

Keista istorija, keisti žmonės, keisti jų poelgiai, kurie vieniems galbūt pasirodys neapsakomai juokingi, kitiems – skaudžiai graudūs. Tačiau abejingų neliks.

Pjesės autorius: Vasilijus Sigarevas
Režisierius: Arvydas Lebeliūnas
iš rusų kalbos vertė Vilija Grigaitytė
Scenografas Artūras Šimonis
Kostiumų dailininkė Julija
Kompozitorius Saulius Šiaučiulis
Videodizaineris Vladas Šerstobojevas
 
Vaidina:
Aldona Bendoriūtė
Aleksas Kazanavičius
Giedrius Arbačiauskas

Naujametinis spektaklis. Madagaskaras

Vieta: Valstybinis Vilniaus mažasis teatras, Gedimino pr. 22
Pradžia: 18:00
Kaina: 42 - 102 Lt

Marius Ivaškevičius
II dalių spektaklis
„Madagaskaras“ juokiasi mylėdamas bei žavėdamasis ano laiko žmonėms, mokėjusiais gyventi tegul ir utopinėmis, bet labai išradingomis bei gražiomis fantazijomis. Ir tarsi valiūkiškai pokštaudamas, šis spektaklis geba parodyti lietuvius, kurių simpatingumui bemaž neįmanoma atsispirti.
Režisierius statytojas – Rimas Tuminas
Režisierius – Arvydas Dapšys
Scenografė ir kostiumų dailininkė – Vilma Dabkienė
Kompozitorius – Faustas Latėnas

„Sex guru“

Vieta: „Domino“ teatras, Savanorių pr. 7 (Kino teatre „Forum Cinemas Vingis“)
Pradžia: 19 val
Kaina: 40 - 90 Lt

Sex guru „Sex guru“ yra intymiai atviras, bet tuo pat metu juokingas interaktyvus šou suaugusiems, kuriame scenoje esantys lektoriai tampa kiekvieno iš mūsų vedliais per seksualinį labirintą. Aktoriai, nors ir komiškai, tačiau gan pikantiškai, išlaikydami atstumą pristatys žiūrovams daug praktiškų patarimų ir gudrybių, kaip paįvairinti seksualinį gyvenimą. Šou padės daugeliui atrasti atsakymus į klausimus, kurių anksčiau neišdrįsdavote užduoti, bet kurie visą laiką domino, kaitino kraują bei vaizduotę.Jei visgi esi vienas iš nedaugelio laimingųjų, kurie neturi problemų savo seksualiniame gyvenime – neatsisakyk puikios pramogos – ateik ir sužinok kitų paslaptis.
 

koncertai, Naujieji metai, renginiai, sutikimas, teatras, vakarėliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai