Now Reading
Pramogų gidas (rugpjūčio 6-8 dienomis)

Pramogų gidas (rugpjūčio 6-8 dienomis)

Pramogų gidas (rugpjūčio 6-8 dienomis)

Paskutinis vasaros mėnuo jau prasidėjo. Tačiau šalin minorines nuotaikas, tikėkite, kad viskas, kas geriausia, dar ateityje! Kas tai yra? Pagyvensim, pamatysim… Na, o kol kas — savaitgalis!

Kam tai atokvėpis nuo darbų rutinos, kam atostogų tąsa, o kam ir dar kelios darbo dienos… Saulėtos, šiek tiek su lietumi, o temperatūra net labai vasariška — iki 33 laipsnių!

Savaitgalio miestas — Kėdainiai

Šis miestas skaičiuoja 638-uosius metus. Čia nuo pat penktadienio šurmuliuos gatvių prekybininkai bei šventiškai nusiteikę miesto gyventojai ir svečiai.

Kaip jau tapo tradicija, Kėdainių miesto dienas papuoš tradicinis renginys „Draugystės tiltai“, skatinantis toleranciją kalbų ir kultūrų įvairovei. Miesto dienos truks tris dienas, jų išsamią programą rasite Laikas.lt renginių gide.

Kitokios ir tos pačios pramogos Palangoje

O jei savaitgalį būsite Palangoje ir norėsite pabėgti nuo turistiško šurmulio, o gal net kils noras „sočiau pasikultūrinti“, primename, kad klube „Ramybė“ vyks rež. R. Atkočiūno režisuotas spektaklis „Ketvirtoji kėdė“, pastatytas pagal T. Guerra pjesę. Spektaklyje vaidina iš televizijos pažįstamas aktorius R. Žirgulis bei jo žmona Ugnė. Daugiau apie spektaklį Laikas.lt renginių gide.

Kiek kitoks, tačiau nemažiau kultūriškas vakaras nusimato ir Palangos Gintaro muziejaus terasoje. Čia nuskambės paskutinieji 40-ųjų „Nakties serenadų“ akordai. Bus galima išgirsti W.A. Mozarto ir G. F. Handelio simfonijas.

Na, o jei norėsis šiek tiek smagesnio ritmo ir linguoti suglaudus pečiais pagal žinomas melodijas, kultūros centre „Birutės uostas“ rugpjūčio 6—7d. vyks tarptautinis šlagerių festivalis „Palanga 2010“. Dainuos Rūta Ščiogolevaitė, Birutė Petrikytė, Virgilijus Noreika ir kiti.

Savaitgalio kino seansas

Vilnius, kaip ir dera didiesiems miestams, vasarą siūlo mėgautis pramogomis po atviru dangumi. Kino teatras „Pasaka“ penktadienį ir šeštadienį kviečia vilniečius ir miesto svečius į „Kino po žvaigždėmis“ seansus piano.lt kiemelyje.

Penktadienį bus rodoma kostiuminė meilės drama „Švytinti žvaigždė“. Kaip žada seanso organizatoriai, seansą reikiamomis šviesomis aprūpins velokino klubo nariai. Šeštadienį bus rodomas vienas žiūrimiausių festivalio „Kino Pavasario“ 2009 metų italų komedija „Rugpjūčio šventė“.

Savaitgalio akcija

Šeštadienį „Boom Boom Opus 3“ Terasoje (Vilniaus g. 41/Klaipėdos g. 9, Vilnius) nuo 14 val. iki 01 val. programą siūlo kovotojai už gyvūnų teises, kurie skatins kreipti dėmesį į šalia mūsų esančias gyvas būtybes: kenčiančias ir žudomas mėsos, pieno, kiaušinių, kailių ūkiuose, bandymų laboratorijose, įkalintas zoologijos soduose, delfinariumuose ar leidžiančias paskutines dienas globos namuose.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Savaitgalio vaizdas — jūsų nuotrauka!

Penktadienį iki pat vėlaus vakaro Kauno senamiestyje priešais restoraną — alaus daryklą „Avilys“, restoraną „Senieji rūsiai“ ir vyninę „Buon Giorno“ skambant Dj Kaunio muzikai, vyks profesionali Donato Stankevičiaus ir jo komandos vykdoma atvira portretų fotosesija „openair“.

Norintiems bus atliekamas makiažas, nuotraukas retušuos ir taisys pagal kiekvieno pageidavimą nemokamai. Pasinaudokite proga įsiamžinti!

Savaitgalio debiutas — Gyvos dainos festivalis „Aš toks vienas“

Žemaitijos sostinės, Telšių 560-osioms metinėms paminėti renginiai dar nesibaigė. Šeštadienį prie Germanto ežero organizuojamas gyvos dainos festivalis „Aš toks vienas…“. Dainuos Jurga Šeduikytė, Mantas Jankavičius, Jokūbas Bareikis, Aleksandras Makejevas, Gediminas Storpirštis, Romas Dambrauskas ir kiti. Palaikykime geras naujas idėjas! Linkime, kad tai taptų kasmetiniu festivaliu!

Savaitgalio muzika: rokas!

Beje, muzikinis klubas Combo, atrodo, taip pat pasirūpino sunkesnės muzikos mylėtojų penktadieniu. Čia iki paryčių skambės festivalio Big Gang mc Hell svečių muzika. Atrodytų, kad tai visai rimtas konkurentas kitam šį savaitgalį vyksiančiam festivaliui Roko naktys!

Roko naktys — jau 8-ąjį kartą kviečiantis ir roko dozę visiems metams žadantis maršas, kuris vyks Zaraso saloje (Zarasai). Be pagrindinės festivalio savybės — tradicinio roko injekcijos, festivalio metu skambės gausi roko stilių įvairovė, nuo britiško indie („The Subways“) iki progresyvaus metalo („Sonic Syndicate“).

…Ir tai tikrai nėra visi šio savaitgalio renginiai. Sekite Laikas.lt renginių gido naujienas! Gero laiko!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top