Now Reading
Dizainerė Julija: „Per šventes puoštis – būtina“

Dizainerė Julija: „Per šventes puoštis – būtina“

Dizainerė Julija: „Per šventes puoštis – būtina“

Laikas.lt

Kalėdos dizainerei Julijai – ramybės ir šviesos šventė: “Tai susitikimai su šeima,  puošni Kūčių vakarienė, ypatingi kvapai, maistas, dovanos, linksmi žmonės ir gerumo jausmas”.  “Per šventes puoštis, būtina, – kaip kitaip pajusi ypatingų dienų dvasią”, – svarsto dizainerė ir siūlo keletą šventinės aprangos idėjų.

Julijai labai patinka į tėvų namus Kūčių dieną ateiti anksčiau, kartu su mama suruošti visus patiekalus, supakuoti dovanas, sudėti jas po egle ir laukti, kada tėtis uždegs žvakes ir pakvies visus prie stalo. “Kiekvienais metais scenarijus, žmonės, net patiekalai – tokie patys. Dovanos nedidelės, – esame sutarę neišlaidauti – bet labai mielos”.

Dizainerė sako netikinti tais, kurie garsiai pasakoja, kaip jie nemėgsta Kalėdų ir kaip jiems nereikia dovanų:  “Dėmesio, džiaugsmo reikia visiems, – sako Julija. – Gal žmonėms tik nepatinka įtampa, kurią sukelia dovanų paieška”.

Jai pačiai rinkti dovanas artimiesiems ir draugams – visai lengva. “Juk pati jas kuriu, – šypsosi. – Šiais metais savo “Julia Janus” kolekcijoje turiu įdomių rankinių, šalikų, pirštinių, kepurių papuošalų, o namų linijoje – prijuostės, rankšluostėliai, virtuvinės pirštinės, arbata, puodeliai, arbatinukai… Jei jau visai nežinosiu, ką dovanoti, išsiųsiu atviruką su smagiu palinkėjimu. Tai irgi – puiki dovana.”

Julijai atrodo: jei jau švenčiame Kalėdas, tai viskas turi traukti akį”. Paprastai Kūčių vakarą prie šventinio stalo ji sėdasi kukliai pasipuošusi, tačiau Kalėdų vakarėliuose mėgsta drąsiau pažaisti derindama drabužius, aksesuarus ir papuošalus.

Jei reikėtų išrinkti tris aprangos detales, kurios šventę daro švente, Julija pirmiausiai pasikviestų šypseną. Drabužis – irgi svarbu. Juk taip neįdomu sėsti prie šventinio stalo apsirengus, kaip įprasta. “Na, ir būtinai – papuošalas. Pastebėjau, jis dažnai tampa sėkmingos, gražios šventės talismanu”, – tikina.
Moterys per šventes paprastai su liūdesiu pažvelgia į savo spintą: ir  vėl nėra ką apsirengti! Jei kam, staiga, pritrūko fantazijos, dizainerė Juljia siūlo keletą šventinių derinių.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top