Now Reading
Kalėdinis „Saulės smūgis”: baletas pagal „The Beatles” muziką

Kalėdinis „Saulės smūgis”: baletas pagal „The Beatles” muziką

Kalėdinis "Saulės smūgis": baletas pagal "The Beatles" muziką

Laikas.lt

Baltijos Baleto Grupė kalėdų antrąją dieną šildys žiūrovus spektakliu “Saulės Smūgis” pagal The Beatles muziką.

Gruodžio 26 dieną, Ūkio banko Teatro arenoje Baltijos Baleto Grupė dovanos kalėdinį stebuklą- šiuolaikinio baleto spektaklį “Saulės Smūgis” pagal The Beatles muziką. 

Režisierės Marijos Simonos Šimulynaitės vadovaujamas kolektyvas šio spektaklio metu žiūrovo akį trauks ne tik ryškiais, įspūdingais Agnės Jagelavičiūtės kostiumais. Dėmėsį kaustys ir šiuolaikinio baleto artistų kojos. Šis spektaklis buvo kuriamas beveik pusę metų, todėl ne nuostabu, kad kiekviena detalė apgalvota ir yra savo vietoje.

“Baltijos Baleto Grupė- tai šeima, kuri didžiausias metų šventes sutinka, kartu, kaip kiekvienai šeimai ir pridera. Džiaugiamės, kad visi susibėgam ir dovanojam žiūrovams šiltas akimirkas bei prisiminimus apie karštą vasarą”- teigia, Marija Simona Šimulynaitė.

Nors visi Baltijos Baleto Grupės artistai šoka skirtingose trupėse, labai džiugu, kad kalėdų antrąją dieną visi susirinks parodyti savo šilčiausią spektaklį, kuris jau sulaukė žiūrovų pripažinimo ir aplodismentų.

Spektaklis “Saulės Smūgis” bus tikras pabėgimas į vasarą, kur yra šilta, kojas šildo karštas paplūdimio smėlis, na, ir, žinoma, groja The Beatles muzika.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kaip teigia jau matę spektaklį žiūrovai, “Saulės smūgis” skirtas žmonėms nuo 1 iki 99 metų. Ryškūs, spalvingi kostiumai, lazerių šou, gimnasčių atliekami triukai sužavės visus mažuosius žiūrovus, na o suaugusių neturėtų palikti abejingais The Beatles muzika bei baleto artistų profesionalumas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top