Now Reading
Aktorius Bradlis Cooperis prisipažino turintis 5 spenelius (foto)

Aktorius Bradlis Cooperis prisipažino turintis 5 spenelius (foto)

Aktorius Bradlis Cooperis prisipažino turintis 5 spenelius (foto)

Laikas.lt
Parengta pagal Dailymail.co.uk

Filmo „Pagirios Las Vegase“ žvaigždė Bradlis Cooperis, viešėdamas Ellen DeGeneres antradienio laidoje, šokiravo žiūrovus pritrenkiančiomis žiniomis apie save. Aktorius viešai parodė turintis ne tik trečia spenelį, bet ir ketvirtą, ir dar penktą.

Bradlis Cooperis laidos metu pats pasisiūlė lengvai apsinuoginti ir nusivilkti marškinėlius, bet iš anksto perspėjo žiūrovus, kad jis turi „šlykščią“ paslaptį. 37-erių metų vyriškis tvirtino turintis ne tik trečią spenelį šalia kitų dviejų, esančių įprastoje kūno vietoje (ant krūtinės), bet ir dar po vieną ant rankos bei kojos. 

Derinys tikrai ne koks – gražus vyras ir penki jo speneliai. Nusirengdamas Bardlis bandė pasiteisinti, kodėl anksčiau lankydamasis Ellen DeGeneres šou laidoje jis nesutiko apsinuoginti, esą dėl šių „bjaurių“ dalykėlių ant jo kūno.

Pademonstravęs visus penkis „gražuolius“ aktorius prisipažino pokštaujantis. Po tokio finalinio pareiškimo daugeliui Bradlio gerbėjų turėjo gerokai palengvėti.

Vis tik, gal tai visai neblogas būdas pamokyti laidų vedėjus, kurie neretai prašo įžymybių apsinuoginti jų laidose?

Šou pabaigoje E. DeGeneres pajuokavo, kad jos laida pavirto į kažkokius „parodyk ir papasakok“ užsiėmimus. Vis tik, visa ši istorija tebuvo viena iš daugelio surežisuotų šou laidų gudrybių. 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top