Now Reading
Sekso horoskopas 2013 metams

Sekso horoskopas 2013 metams

Sekso horoskopas 2013 metams

Alfa.lt
Parengė Gražina Vasiliauskienė

Norite iš anksto sužinoti, kas laukia jūsų 2013 metais lovoje? Vienos nakties nuotykis, karštas meilės romanas ar didelė meilė? Kada sugebėsite pavergti kito širdį? Su kuo geriausiai seksis pasinerti į geismų verpetą? Didysis sekso horoskopas atsakys į visus šiuos klausimus.

AVINAS

Jupiterio ir Urano veikiamas Avinas į 2013 metus įlėks šėlstantis ir nerimstantis. Jis skubės griebti auką ir nenorės laukti. Be to, jis kaip niekada smarkiai trauks kitų dėmesį, žavės savo stiprybe ir nepriklausomybės siekiu. Avinas geis sekso, jo nereikės tam raginti. Tokia valia ir dvasinė tvirtybė, žinoma, žavi kitus ir yra seksuali.

Kovo ir balandžio mėnesiais Avino žavesys bus toks svaiginamas, kad jis bet kuriuo metu sulauks atgarsio – nesvarbu, ant kurio šio pasaulio krašto atrems savo alkūnę. Geismo kibirkštėlės žybčios nuolatos ir vienos nakties nuotykiai bus iš anksto užprogramuoti.

Apie tvirtą ryšį Avinas 2013 metais pagalvos tik tokiu atveju, jei jo partneris pasirodys besantis toks pat karštas ir aktyvus, kaip jis pats. Jis ir šiaip niekada nemėgsta laukti, bet 2013 metais bus labai nekantrus. Jei kas per ilgai priešinsis jo vilionėms, gali būti tikras, kad konkurentas jį pralenks. Šansų karštiems susitikimams Avinas turės daugiau nei pakankamai. Trokštančiam jį sutramdyti teks gerokai pavargti.

Kam su šiuo ženklu lovoje seksis geriausiai? 2013 metais Avinas degs nekantrumu ir trokš, kad viskas vyktų greitai. Todėl veikiausiai jis pasigaus kitą tokį pat greitai užsidegantį ir negaišuojantį Aviną. Liūtas ir Dvyniai taip pat galės jį lengvai numaldyti.

JAUTIS

2013 metais Jautis bus per daug susirūpinęs savo saugumu ir ateitimi, kad nuolatos suktų galvą dėl seksualinių santykių. Jo brangiausiasis turės pasisemti šiek tiek kantrybės, kol jį užves. Meilėje ir sekso reikaluose 2013 metais Jautis bus labai pretenzingas ir priekabus. Jis trokš patrauklaus partnerio su tobula figūra. Pernelyg švelnaus būdo intelektualai nepateks į jo lovą.

Neptūnas nuolatos žadins Jaučio vaizduotę. Jautis trokš romantikos, bus linkęs svajoti ir norės su savo partneriu pasislėpti fantazijų pasaulyje.

Balandžio ir gegužės mėnesiais jam seksis mėgautis gyvenimu ir būti lepinamam. Jautis taps labiau pasitikintis savimi ir žinos, kas jam teikia malonumą. Vis energingiau siekdamas savo karjeros, jis norės turėti galimybę retkarčiais patinginiauti ir atsipalaiduoti, kad gyvenimas netaptų nuobodus.

Su šiuo ženklu lovoje geriausiai seksis Dvyniams. Linksmieji Dvyniai nesunkiai išjudins Jautį, kuris sugeba gerai prisitaikyti. Vėžys vertins švelnų Jaučio būdą, nes ir pats toks yra. Ožiaragis išliks ramus ir neišvedamas iš pusiausvyros, kai Jaučiui po įtemptos dienos reikės nuleisti garą.

DVYNIAI

Iškalbingi ir išradingi Dvyniai sugebėtų suvilioti vien tik žodžiais, bet vis dėlto 2013 metais jie nebūtinai trokš karštų nuotykių erotikos srityje. Jupiteris ir Uranas iki birželio pabaigos pasirūpins, kad jų gyvenimas būtų toks turiningas ir permainingas, kad jie nebeturėtų kada galvoti apie kitus dalykus.

Gegužės, birželio ir liepos mėnesiais Venera ir Marsas globos Dvynius ir padės jiems praleisti kelias karštas naktis be miego. 2013 metais Dvyniai jausis laimingi ir be jaudinančių meilės nuotykių. Kai kurie Dvyniai su malonumu naršys po internetą, dairydamiesi dviprasmiškų pažinčių pasiūlymų. Jiems patiks santykiai be įsipareigojimų. Jie nemėgsta niekam aiškinti, kodėl šiandien geidžia kitko, nei geidė vakar. Juk Dvyniai garsėja savo dviveidiškumu.

Su šiuo ženklu lovoje kitais metais niekas nenuobodžiaus. Svarstyklės bus Dvynių favoritai. Ypač tada, jei nebandys prisirišti Dvynių prie trumpo pavadėlio. Taip pat puikiai Dvynys sutars su Avinu, kuris po karštos meilės valandėlės be problemų galės susikrauti daiktus ir nešdintis namo.

VĖŽYS

2013 metai gali būti nepaprastai laimingi Vėžiui. Juk dauguma likimą lemiančių planetų palankiai atsigręš į Vėžį. Birželio, liepos ir rugpjūčio mėnesiais švelnųjį Vėžį žvaigždės tiesiog skatins elgtis laisvai ir nevaržomai. Dėl to greitai išsiplės jo gerbėjų ratas. Daug kas bandys su juo suartėti. Viskas priklausys tik nuo paties Vėžio, ar jam vasara bus tikrai aistringa. Ir švelniam romantiškos prigimties Vėžiui kartais verta patirti aštrių pojūčių. Nerūpestingai prasidėjęs erotinis nuotykis gali greitai išaugti į didelę meilę.

Visi, kas pateks į šio ženklo lovą, gerai sutars su juo. Mergelė trauks Vėžį švelnumu. Jausmingas Jautis vilios jį savo gardžiomis lūpomis. Visiškai užvaldyti Vėžį gali meilė Žuvims. Labai pavojingas jam bus Liūtas

LIŪTAS

Uranas ir Jupiteris 2013 metais suteiks Liūtui polėkio. Jis ims murkti kaip katinas ir norės būti lepinamas. Iki birželio vidurio Liūtas turės pasisekimą ir galės jaustis esąs neprilygstamas. Deja, jam gresia pavojus, kad visus metus kankinsis dėl senos meilės arba kraustysis iš proto dėl nepasiekiamo dievaičio ar dievaitės. Saturnas padės jam neatitrūkti nuo realybės. Todėl Liūtas gali su optimizmu žvelgti į ateitį. Uranas nurodys jam, kuria kryptimi geriausia žengti. 2013 metais vieniši liūtai bus linkę rinktis neįprastus partnerius. Juos trauks gerokai jaunesnės ar net kitos odos spalvos būtybės. Liūtas pademonstruos toleranciją ir galbūt suras kitoje kultūrinėje aplinkoje naujų dalykų, kurių jam visą laiką trūko.

Liepos, rugsėjo ir spalio mėnesiais atsiras progų išgyventi nepaprastai karštų valandėlių dviese.
Bene geriausiai atsiduoti malonumams lovoje su šiuo ženklu pavyks Avinui. Jis pakankamai karštas ir impulsyvus, kad sugebėtų tenkinti kiekvieną Liūto seksualinę užgaidą. Puikiai seksis Svarstyklėms su Dvyniais – abu juk tokie lengvabūdžiai ir be kompleksų.

MERGELĖ

Padori ir kukli kaip anksčiau Mergelė 2013 metais tokia nebebus. Ji atsižvelgs į savo pomėgius ir seksualinius polinkius. Kodėl pagaliau neįgyvendinus savo fantazijų? Juk seksas – puikiausias dalykas pasaulyje. Vis dėlto Mergelė ir 2013 metais bus pasitempusi, disciplinuota, inteligentiška ir kruopščiai rūpinsis higiena. Kito asmens dvasinis pasaulis ir patirtis vilios ją ir žadins lytinį potraukį. Jos partneris būtinai turės būti pasitikintis savimi. Jam reikės susitaikyti su tuo, kad Mergelė gali iškart po orgazmo atsikelti ir imti aptarinėti griežtos dienotvarkės planą. Tvarka turi būti. Mergelei retai kada seksis pamiršti savo kasdienybę. Lengviausiai jai tai pavyks 2013 metų liepą, rugpjūtį, spalį ir lapkritį. Tada ji galės išbandyti ir vieną kitą tikrai nuodėmingą dalyką, kuris padėtų jai atsipalaiduoti ir nekenktų jos sveikatai.

Su šiuo ženklu gerai lovoje seksis Ožiaragiui, kuris mielai sutiks praleisti su juo smagų savaitgalį gamtoje ar SPA cente. Jautis vaišins Mergelę gardžiais valgiais, o po to suvilios. O Skorpionas įsimylės ją taip smarkiai, kad stengsis visiškai užvaldyti.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklėms svarbu, kad garbinimo objektas atrodytų įspūdingai. Puiki išvaizda – pagrindinė jų erotinio potraukio sąlyga. Net geriausias charakteris nepadės įžiebti meilės jausmo, jei žmogaus išvaizda nedžiugins Svarstyklių akių. Estetiniai dalykai joms yra labai svarbūs. Turi patikti figūra ir veidas, tik tada šis ženklas gali pajausti lytinį potraukį. Svarstyklėms turi reikšmės ne tik estetika, bet ir kultūra. Partneris, kuris jas pakvies į stilingą restoraną, nusives į gerą koncertą, teatrą, muziejų, joms bus mielesnis už gamtos vaiką. Jupiteris iki birželio pabaigos suteiks Svarstyklėms puikių progų paflirtuoti. Gegužės ir birželio mėnesį kandidatai į partnerius joms atrodys nepaprastai seksualūs ir kilnūs. Tada iš paprasto susižavėjimo galės išsirutulioti stipri ilgalaikė meilė.

Su šiuo ženklu lovoje smagiausia bus originaliam Vandeniui. Jis galės pasiūlyti Svarstyklėms daugiau, nei jos trokšta. Liūtas mielai nešios jas ant rankų. Šaulys norės su jomis keliauti po platųjį pasaulį ir kartu stebėti nuostabius saulėlydžius įvairiuose Žemės kampeliuose.

SKORPIONAS

Jaudinantys nežabotos aistros momentai vainikuos antrąją 2013 metų pusę. Viskas arba nieko – toks bus Skorpiono meilės ir erotikos moto nuo liepos mėnesio. Nemažai žmonių jis patrauks į savo pusę. Kai kuriuos sužavės, kai kuriuos varys iš proto savo veriančiu žvilgsniu ir nerūpestinga elgsena. Kai kurie leisis Skorpiono suvedžiojami ir net šiek tiek kankinami. Apie didelę jo lovą svajos ne vienas ir tikėsis pagaliau ten atsidurti. Atvirai pasakius, Skorpionui bus įdomūs tik pažengusieji. Jis žinos, ko nori. Ir patirs nemažai malonumų 2013 metais. Rugpjūčio ir lapkričio mėnesį jis galės pakilti į tokias erotikos aukštumas, apie kurias net nesvajoti nedrįso.

Su šiuo ženklu lovoje seksis ugningam Šauliui, nė kiek nevaržančiam savo geidulių. Mąsliosios Žuvys seks paskui Skorpioną į paslaptingas aistros gelmes, o elegantiškosios Svarstyklės pakerės jį savo nepaprastu žavesiu.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

ŠAULYS

Gyvenimo džiaugsmo kupinas Šaulys ir 2013 metais bus šiuolaikiškas, atviras naujovėms ir nepripažįstantis liūdesio. Jis dažniau nei iki šiol leisis į erotinę medžioklę ir laikys vienos nakties nuotykius savotiška sporto šaka. Šaulys sugebės puikiai atskirti meilę ir seksą. Ir džiaugsis, kai pagaliau pavyks juos suderinti. Jis geriausiai jausis pasauliui atvirų žmonių draugijoje ir nepaprastai mėgs nuotykius. Šaulys nenuilstamai tikės žmonėse slypinčiu gėriu ir tuo pačiu laiminga pabaiga. Urano veikiamas šaulys 2013 metais daug keliaus. Liepą ir spalį praras savo širdį dar nepasiekęs atostogų tikslo. Žavioji stiuardesė draugiška šypsena ar rudai įdegęs lakūnas patrauks jo dėmesį. Šaulys mėgsta paflirtuoti su daug keliaujančiais įvairių tautybių asmenimis. Kai kurie šauliai sugeba per atostogas užmegzti naują romaną net nuolatos būdami šalia savo partnerio.

Kitais metais lovoje su šiuo ženklu geriausiai santūriam Ožiaragiui. Pastarasis netikėtai sužadins Šaulio smalsumą. Pažinęs artimiau Ožiaragį, Šaulys negalės atsistebėti, kokia turtinga jo siela. Žuvys kaip ir nepriklausomas Vandenis Šauliui atrodys ypač vertos susižavėjimo.

OŽIARAGIS

Erotiniai žygdarbiai niekada nebuvo jam būdingi. Tipiškas Ožiaragis iš prigimties yra solidus. Toks jis bus ir 2013 metais. Jį domins seksas, tačiau jam reikės elegantiškos, malonios aplinkos. Jeigu mylimasis ar mylimoji lauks Ožiaragio, grįžtančio namo, ir pasirūpins ramia ir atpalaiduojančia atmosfera, jis bus lengvai sugundomas. Klasikinė muzika ar geras džiazas taip pat padės suvilioti Ožiaragį. Balandžio ir gegužės mėnesiais jis taps gerokai emocingesnis ir pajaus, kada jo brangiausias žmogus stengiasi jį sujaudinti. Dėmesys, švelnumas ir meilumas lengvai pavergs Ožiaragio širdį. 2013 metais jis bus lojalus, įdomus pašnekovas ir linkstantis eksperimentuoti lovoje. Jis sugebės iš širdies mėgautis seksu ir kartais net atskleisti giliai slepiamus jausmus.

Su šiuo ženklu lovoje geriausiai seksis Skorpionui. Mat jie abu 2013 metais skleis vienodo ilgio bangas. Labai seksuali ir kartais tiesiog neprilygstama Ožiaragiui atrodys Mergelė. Tačiau tikrai laimingas tapti jis galės tik su jausminguoju Jaučiu.

VANDENIS

2013 metais Vandenio seksualinis gyvenimas galės tapti kaip niekada nuostabus, nes Jupiteris ir Uranas sudarys tam palankias sąlygas. Tada Vandenis nepraleis nė vienos progos atsiduoti gražiausiam dalykui pasaulyje. Vasario mėnesį jo kraujas ims kunkuliuoti. Jeigu jis nevaldys savęs ir kas rytą atsibus vis kitoje lovoje, tai gali tapti pavojinga. Žinoma, pasaulyje kartais pasitaiko ir tokių vandenių, kurie vertina ištikimybę. Vis dėlto, dauguma šio ženklo atstovų žavi flirtas su nepažįstamaisiais. Gegužės mėnesį Vandenis negalės susilaikyti ir mėgausis flirtu intensyviai. Jį ims traukti egzotika. Kiekvienas sutiktas kuo nors ypatingas žmogus pateks į jo taikinį. Tikrai audringas metas prasidės birželį, kai Marsas, Uranas ir Jupiteris ims tiekti Vandeniui seksualinę energiją. Tada Vandenis bus pasirengęs nepaprastam nuotykiui.

Su šiuo ženklu lovoje geriausiai seksis Žuvims. Jos žinos,kad reikia saugotis Vandenio meškerės ir neužkibti ant jos, o tik pasimėgauti malonumais. Svarstyklės atrodys patraukliai ir leisis lengvai Vandenio nutempiamos į lovą. Panašiai elgsis Dvyniai. Ir Avinui 2013 metais patiks Vandenis, linkęs greitai pereiti prie reikalo ir nevarginantis gaišinančiomis įžangomis.

ŽUVYS

Žuvys iki 2013 metų birželio mėnesio kartais nebesusigaudys, kur reikia sustoti. Jupiteris kurstys jas ir skatins būti nuodėmingomis. Jos viską išbandys, paragaus ir lygiai taip pat greitai pames. Tokio tempo jautriosios Žuvys nepajėgios ilgai ištverti. Laimei, Jupiteris ir Saturnas nuo liepos mėnesio susivienys ir privers Žuvis elgtis solidžiau ir apdairiau. Nors seksą ir erotiką jos vertina, tačiau sugeba greitai persisotinti. Antrą pusmetį Žuvys ilgėsis supratingo ir jautraus partnerio. Rugpjūčio mėnesį atostogaudamos jos dar sykį pames galvą ar viešbučio kambario raktą, bet jų širdys ims trokšti romantiškos meilės, o ne sekso.

Su šiuo ženklu lovoje geriausiai seksis Vėžiui. Jis išves Žuvis į solidų kelią, kuriuo žengdamos jos įgaus orumo ir pasitikėjimo savimi. Skorpionas jas trauks, bet kartu ir erzins. Žuvys leisis mielai suviliojamos Liūto, tačiau galiausiai pabėgs nuo jo pas Šaulį.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top