Now Reading
Belgas sužinojo, kad jo žmona praeityje buvo vyras

Belgas sužinojo, kad jo žmona praeityje buvo vyras

Belgas sužinojo

Alfa.lt

Belgijos gyventojas po 19 metų trukusios laimingos santuokos sužinojo, kad jo žmona – vyras. Anot 64 metų vyriškio Jano, jis patyrė šoką, kai sužinojo tiesą apie savo buvusią žmoną Moniką.

Kilusi iš Indonezijos „mergina“ dirbo kambarine Jano šeimoje. Dėl jos vyriškis pasiryžo palikti šeimą ir būti tik su ja. Tada, pasak Jano, jis negalėjo atitraukti nuo jos akių. Jam ji buvo be proto graži, žavi, seksuali bei moteriška. Kad ją vestų, vyrui prireikė užpildyti begalę teisinių dokumentų. Imigracijos tarnybai buvo kilę įtarimų dėl jos gimimo liudijimo, tačiau tai nesutrukdė 1993 metais įsimylėjėliams sumainyti aukso žiedus.

„Aš laikiau ja labai patrauklia moterimi – tokia ji ir buvo. Jos veide aš nemačiau vyriškų bruožų. Tuo metu jai buvo 27 m., o man – 44 m. Labai norėjau, kad ji būtų mano vaikų motina, nors jau turėjau du vaikus iš pirmos santuokos. Tačiau Monika man sakė, kad nenori nė girdėti apie tai“, – pasakojo Janas.

Beveik dvejus dešimtmečius pora gyveno normalų gyvenimą. Tik Monika nuolatos vyrui kartodavo, kad nenori vaikų, todėl geria kontraceptinės tabletės.
„Nesuprasdavau, kodėl ji nenori bendrų atžalų, juk taip gražiai žaisdavo su mano vaikais. Sekdavo jiems pasakas, bendraudavo gražiu tonu, mylėjo juos. Be to, fantastiškai gamindavo, lygindavo drabužius ir mėgo tvarkytis“, – guodėsi žurnalistams Janas.

Per pastaruosius dvejus metus poros santykiai ėmė blogėti. Monika dažnai kažkur išvykdavo, pradėjo iššaukiančiai rengtis. „Ji pradėjo rengtis kaip laisvo elgesio moteris. Vieną kartą pamačiau, kaip, naršydama socialiniame tinkle, ji apžiūrinėjo kažkokį nepažįstamą vyrą. Visa tai tęsėsi tol, kol į svečius atvyko Monikos giminaičiai ir užsiminė, kad praeityje mano žmona buvo… vyras. Apie tai aš pakalbėjau ir su savo sūnumi. Jis neneigė, kad girdėjo aplinkinius kalbant, jog Monika kažkada buvo vyras“, – tęsė šoką patyręs belgas.

Po tokios naujienos Janui trūko kantrybė, todėl jis nusprendė pasikalbėti su žmona akis į akį, ir iš jos lūpų išgirsti tiesą. Prispausta prie sienos moteris prisipažino, kad gimė berniuku, tačiau jaunystėje atliko lyties keitimo operaciją.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Mano pasaulis sudužo. Aš buvau šokiruotas. Jaučiausi tarsi mane visus šiuos metus prievartavo. Tai, ką padarė Monika su manimi ir mano šeima, yra neatleistina“, – prisipažino Janas. Vyras yra sugniuždytas. Jis lankosi pas psichiatrus. Apgautasis nori tik vieno, kad Monika dingtų iš jo gyvenimo. Deja, pora vis dar gyvena bendrame jųdviejų name, tik skirtinguose kambariuose.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top