Now Reading
Prekyba bilietais į Lanos Del Rey koncertą Vilniuje prasidėjo neprasčiau, nei į „Metallica“

Prekyba bilietais į Lanos Del Rey koncertą Vilniuje prasidėjo neprasčiau, nei į „Metallica“

Prekyba bilietais į Lanos Del Rey koncertą Vilniuje prasidėjo neprasčiau

Laikas.lt
Organizatorių nuotr.

Vakar prasidėjusi prekyba bilietais į vienos ryškiausių šių dienų žvaigždžių Lanos Del Rey koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje buvo anšlaginė. Nors Lana Del Rey Lietuvos publikai koncertuos tik 2013 m. birželio 4 d., bilietai buvo graibstomi rekordiniu greičiu nuo pirmųjų prekybos bilietais sekundžių, o Lanos Del Rey koncerto organizatoriai bilietų pardavimus lygina su prekyba bilietais į 2010 metais Vilniuje vykusį grupės „Metallica“ koncertą.

„Reikia pripažinti, toks aktyvumas šiek tiek nustebino net mus pačius, tačiau kartu ir patvirtino mūsų įžvalgas, jog lietuviai mėgsta šiuolaikinę muziką ir nori savo šalyje matyti profesionalias, kokybišką muziką atliekančias jaunas, tačiau į šlovės olimpą jau įkopusias žvaigždes. Įrodėme tiek sau, tiek pasauliui, jog nesame užkampis, kad mūsų muzikinė kultūra neatsilieka nuo pasaulio, kad pulsuojame tuo pačiu ritmu. Pirmosios dienos bilietų pardavimų rezultatai geresni nei pardavimai į Kylie Minogue, Stingo ar Bryano Adamso koncertus ir labai nedaug atsilieka nuo pardavimų į kultinės grupės „Metallica“ koncertą“, – rezultatus komentuoja „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.
 
J. Vėželis išduoda, jog pasklidus žiniai apie į Lietuvą atvyksiančią Laną Del Rey, koncerto organizatoriai sulaukė skambučių iš tokių miestų kaip Rokiškis, Skuodas, Varėna, Kupiškis. „Tai reiškia, jog koja kojon su muzikos mada žengia ne tik mūsų sostinės gyventojai ar didieji Lietuvos miestai, bet ir mažesnieji“, – atvirauja J. Vėželis.
 
Nors nepavyko pagerinti Prancūzijoje pasiekto rekordo, kuomet pradėjus prekybą bilietais į Lanos Del Rey koncertą Paryžiuje, visi bilietai į jį buvo išpirkti vos per 1 minutę ir 30 sekundžių, J. Vėželis neabejoja, jog į Lietuvos sostinę šios gražuolės paklausyti susirinks pilnutėlė arena.
 
Išskirtinio balso savininkės ir hitų „Video Games“, „Blue Velvet“, „Blue Jeans“, „Born to Die“ atlikėjos koncertas Vilniaus „Siemens“ arenoje įtrauktas į pasaulines atlikėjos gastroles, kurių metu ji pristato milžiniškos sėkmės susilaukusį savo albumą „Born to Die“.

Lana Del Rey visame pasaulyje išgarsėjo 2011 metais. Per savo kol kas dar neilgą, bet stulbinančiai sėkmingą karjerą Lana Del Rey jau spėjo susižerti ne vieną svarų apdovanojimą, o tik ką praūžusiuose MTV Europos muzikos apdovanojimuose triumfavo „Geriausios alternatyvios atlikėjos“ kategorijoje. Matyt, ne veltui muzikos kritikai ir muzikinė spauda negaili jai ditirambų ir ją įvardina, kaip šviežią oro gurkšnį monotonišku tapusiame muzikos pasaulyje.
 
Lanos Del Rey koncertą Vilniuje organizuoja didžiausiai šalyje pramogų verslo kompanijų grupei „SEVEN Entertainment“, vienijančiai įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, kurios užsiima arenų valdymu, renginių organizavimu ir bilietų platinimu, priklausanti bendrovė „SEVEN Live“.
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top