Now Reading
Kate Moss tatuiruotė verta milijonų (foto)

Kate Moss tatuiruotė verta milijonų (foto)

Kate Moss tatuiruotė verta milijonų (foto)

Alfa.lt

Supermanekenė Kate Moss atskleidė, kad paukštelius vaizduojančias tatuiruotes ant jos strėnų sukūrė velionis britų dailininkas Lucianas Freudas.

39 metų šviesiaplaukė gražuolė su garsiuoju menininku susipažino 2002-aisiais, kai, laukdamasi dukros Lilos Grace, sutiko jam pozuoti nuoga.

K. Moss susižavėjo tuo, kad L. Freudas Antrojo pasaulinio karo metais dirbdamas prekybos laivyne darydavo tatuiruotes jūreiviams, ir labai apsidžiaugė, kai jis pasiūlė jai ištatuiruoti dvi mažytes kregždutes. „Jis man papasakojo, kad maždaug 19-os dirbdamas laivyne darydavo visas tas tatuiruotes jūreiviams. O aš pasakiau: „O, Dieve, tai – nuostabu“, – prisiminė ji.

„O jis tęsė: „Galiu ir tau padaryti vieną. Ko norėtum? Ar tau patiktų kūriniai iš gyvūnų karalystės?“ Aš pasakiau, kad man patinka paukščiai, ir jis atsakė: „Esu daręs paukščių tatuiruotes. Turiu jų savo sąsiuvinyje.“ Ir parodė aukštielninko viščiuko kibirėlyje piešinį. Aš pasakiau: „Ne, to nedarysiu.“ O jis tada pasakė: „Galbūt tiesiog turėčiau ištatuiruoti tave.“ Aš pagalvojau, kad neturėsiu jokios merginos ant užpakalio. Tad nusprendėme padaryti paukščių pulkelį“, – pasakojo K. Moss.

Ji yra įsitikinusi, kad piešinėliai ant jos strėnų yra neįkainojami, ir žurnalui „Vanity Fair“ juokais sakė: „Noriu pasakyti, kad tai – Freudo originalai. Įdomu, kiek koks kolekcininkas už tai sumokėtų? Kelis milijonus? Jei viskas pasisuktų labai bloga linkme, galėčiau pasidaryti odos persodinimo operaciją ir juos parduoti. Tai turbūt vienintelė dar tebesanti oda, nes, kai jis dirbo laivyne, jam buvo maždaug 19. Galite įsivaizduoti?“

K. Moss taip pat turi išsitatuiravusi inkarą ant riešo, dar – širdelę ir žvaigždę.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vienu didžiausių 20-ojo amžiaus menininkų vadinamo L. Freudo nutapytas K. Moss paveikslas, kuriame ji pavaizduota nėščia ir nuoga, 2005 metais aukcione buvo parduotas už 6,2 mln. dolerių.

Atsižvelgiant į tai, kad K. Moss menininkui pozavo septynis vakarus per savaitę devynis mėnesius, K. Moss tatuiruotė atrodo kaip nedidelė L. Freudo sumokėta kaina.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top