Now Reading
Numetusi 65 kilogramus britė tapo grožio karaliene (foto)

Numetusi 65 kilogramus britė tapo grožio karaliene (foto)

Numetusi 65 kilogramus britė tapo grožio karaliene (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Kartais antsvoris tampa didžiule našta, kurią nusimetus gyvenimas nušvinta naujomis spalvomis. Taip nutiko ir paniai Alsop, kuri, bijodama niekada nepamatyti savo užaugusių vaikų, ne tik pasiryžo atsikratyti daugelio kilogramo, bet ir tapo grožio karaliene.

Moteris pasakojo, kad antsvoris jau buvo pradėjęs kenkti sveikatai, todėl reikėjo susimąstyti apie ateitį: „Turėjau keletą sveikatos problemų, o man dar net nebuvo 30-ies. Negalėdavau išstovėti ilgiau nei 10 minučių – nugaros skausmai versdavo ieškoti vietos prisėsti. Pradėjau galvoti apie 40-ąjį gimtadienį ir spėlioti, kokio dydžio tuomet būsiu: sversiu 220 kilogramus, o gal net daugiau? Ar matysiu, kaip auga mano vaikai? Ar kada sutiksiu savo anūkus? Žinojau, jog privalau kažką daryti“.

Ponia Alsop kartu su drauge prisijungė prie „Pasaulio lieknėjimo mokyklos“ grupės po to, kai jau buvo išbandžiusi daugelį nesėkmėmis pasibaigusių dietų.

„Tai buvo mano paskutinis šansas prieš einant pas gydytoją ir prašant kažko rimtesnio“, – pasakojo sulieknėjusi britė.

Per pirmąją savaitė moteris numetė pusketvirto, o iki dabar atsikratė 65 kilogramų ir dėvi 38-40 dydžio drabužius.

Ponia Alsop pasakojo, kad jos sulieknėjimas pakeitė ir šeimos gyvenimą – ji gali aktyviau leisti laiką su vaikais, o sutuoktinis Paulas taip pat neteko nemažai svorio.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šios moters sėkmės istorija paremta ne tik valgymo įpročių pakeitimu, bet ir sportu – Alsop netgi dalyvavo 10 kilometrų labdaringame bėgime, skirtame kovos su vėžiu fondui.

„Nenorėjau, kad iš mano vaikų būtų tyčiojamasi dėl mano svorio. Dabar jie turi tėvus, kuriais gali didžiuotis. Nenoriu nieko praleisti – kartu vaikštome į parkus, kartu žaidžiame, nes turiu kur kas daugiau energijos“, – džiaugėsi šių metu gražiausia „Pasaulio lieknėjimo mokyklos“ moterimi išrinkta ponia Alsop, įsitikinusi, kad nieko nėra neįmanomo.


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top