Fotografijų paroda „Young blood“ bus pristatyta su muzikiniu svečiu iš Vokietijos – Siopis

Laikas.lt

Pusės metų draugystę tarp ambicingų fotografų „TWODICKS“ ir „Jagermeister“ komandos netrukus užtvirtins pirmoji bendra paroda „Young blood“. Fotografų užfiksuotus naktinio gyvenimo nuotykius jau galima pamatyti Kauno klube „G Loftas“ ir Vilniaus klube „Briusly“. Šį savaitgalį parodos atidarymo vakarėliuose Vilniuje ir Kaune svečiuosis Siopis („Get Physical“, Vokietija), Few Nolder, St. Stereo ir Recoco.

Naktiniai klubai labai retai kada tampa fotografijų parodų erdvėmis. Šiuo atveju „G Loftas“ ir „Briusly“ pasirinkti neatsitiktinai. „Young blood“ fotografijos - tai portretai tų, kurių kasdienybė - vakarėliai, muzika, festivaliai, šokiai, į orą iškeltos rankos ir naktis. 

„Fotografus Dominyką Blizniką ir Paulių Miliauską pastebėjome seniai, susipažinome, sutapo požiūriai ir tas pats nemiegantis gyvenimo būdas. Pusę metų ruošėmės, dirbome, ieškojome idėjų ir štai - jau nekantraujame nukabinti „G Lofto“ ir „Briusly“ sienas, “ - sakė parodos iniciatorius, „Jager“ renginių organizatorius Gediminas Avižonis.


Parodos atidarymo naktį Vilniuje ir Kaune gros svečias iš Berlyno - Siopis - elektroninės muzikos kompanijos „Get Physical“ narys, kur jo kolegos - tokie žinomi vardai kaip Booka Shade, Damian Lazarus, M.A.N.D.Y. ir kiti. Kauno „G Lofte“ parodos pristatymo vakarėlis vyks lapkričio 9 d. O Vilniuje veiksmas kelsis į „Briusly“ kaimyno klubo „Opium“ erdves – čia „Young blood“ vakarėlis vyks lapkričio 10 d.

Tai bus pirmoji „Jager“ komandos surengta foto paroda, pirmoji iniciatyva, įtraukianti menininkus. „Turime ir daugiau minčių, ir menininkų nusižiūrėję, su kuriais tikimės ką nors nuveikti ateityje“, - sakė G. Avižonis. Kitose šalyje po „Jagermeister“ ženklu rengiami festivaliai, remiami muzikantai. Lietuvoje „Jager“ komanda iki šiol garsėjo kaip renginių ciklo „Jager Vibrations“ organizatoriai.

„Young blood“ nuotraukos „G Lofte“ ir „Briusly“ kabės iki lapkričio pabaigos.

jagermeister, siopis, two dicks, young blood

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai