Now Reading
Festivalio „Pure Future“ atlikėjų sąrašas ilgėja

Festivalio „Pure Future“ atlikėjų sąrašas ilgėja

Festivalio „Pure Future“ atlikėjų sąrašas ilgėja

„Pure Future“ organizatoriai jau šeštus metus stebina Lietuvą, kaimynes valstybes, bei Vakarų Europos muzikos Meka tapusį Londoną.
 
Festivalio VIP erdvė – absoliutaus komforto zona, kurioje išskirtinę atmosferą kurs išskirtinė programa. Vienas įspūdingiausių renginio pasirodymų „The Manken“ šou vyks būtent čia. Jis groja naujausia magnetiniu principu grojančia įranga.

„The Maneken“ groja Europoje sparčiai popiurėjančiu Reaktable mikšeriu. Festivalio rengėjai pateisina savo vardą ir visada stengiasi pademonstruoti kažką unikalaus ir šviežio. Reactable Live! yra daugelio metų kompiuterinės muzikos, žmogaus bei kompiuterio sąveikos tyrimų rezultatas.Tai – švari ir tiesioginė sąsaja, be teksto sąrašų ar nesibaigiančių konfigūracijų. Technologija perduota į visą muzikos kūrimo procesą į muzikanto rankas. Projektuojant programinę bei techninę įrangą vienu metu sukurta visiškai nauja saviraiškos priemonė, kuri yra žingsniu toliau, nei bet kas kita, kas šiuo metu yra muzikos kūrimo rinkoje.

Šiuo instrumentu pradėjo kurti ir garsioji dainininkė Björk.

Prieš ir po „The Maneken“ pasirodymo renginio žiūrovams bus pristatytas aukščiausios kokybės latino, house, electro muzika susilies su gyva saksofono improvizacijos, kurias perteiks žinomas saksofonistas Seržas. Perkusija šiais metais nustebins griežtesne nata.

Muzikos improvizacijos – karaliams ir karalienėms

Kokybiško renginio garantas, senai tapęs puikiai praleisto laiko sinonimu– „MOSQUITO“ duetas Rikko El Gato feat Serge on Sax, sulies karščiausią Pietų Amerikos ritmą, house muzikos kokteilį su gyva muzika, kuo šis tandemas spėjo išgarsėti ne vien geriausiuose klubuose Lietuvoje, bet ir toli už jos ribų. Pavasarį pasisėmę profesinės patirties bei linksminę publiką populiariuose Prancūzijos auksinio jaunimo pasilinksminimo vietose – Kanų “Palm Beach”, “VIP Room” bei Klermonto “B-Box” naktiniuose klubuose, Trakų festivalio VIP ervei jie ruošia išskirtinį šokių muzikos ir energijos užtaisą.Kartu su jais publikai pakilią nuotaiką dovanos patefonų virtuozas, šokių muzikos scenos senbuvis DJ Erichas, pasitelkęs savo ilgametę patirtį pateiks klausytojų ausims ilgai neblėstančių įspūdžių.Perkusijos meistras Artūras demonstruos gyvą ritmą ir griežtesnius motyvus.

Šokių pramogos “Indance”, savo pasirodymų metu užburs melodijos, garso, ritmo ir žmogaus kūno samplaika.

Kaip kiekvienais metais prabangus VIP‘as, dekoruotas plazminiais televizoriais ir sofomis įsikurs prie pilies laiptų į karalių menę. Tai gigantiška 30 x 15 metrų platforma.

Į ją bilietai neplatinami, ten pateks tik stilingiausiai pasipuošę festivalio „Pure Future“ svečiai, kuriuos atrinks speciali promo komanda. „Laimingieji įsitaisys ant minkštasuolių, turės savo staliukus. Visa platforma spindės LED šviesomis, netgi minkštasuoliai ir stalai bus šviečiantys“,- teigė festivalio rengėjai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pilis pavirs į Čikagos dangoraižį

Nemažesnių staigmenų bus galima išvysti ir iš šviesos bei garso technikos specialistų. Šviesos ir scenografijos autorius Antanas Barkevičius pasakoja: „Visa didžioji aikštė, aukštasis Vytauto didžiojo bokštas bus apšviesti galingais projektoriais. Vieno projektoriaus linzės dydis apie pusė metro! Projektorius valdys profesionalūs videografikai, kuri gyvai kurs 3D instaliacijas ant pilies sienų. Pilis pavirs į dangoraižį, arba visiškai sugrius. Pro langus landžios pūkuoti žalčiai ar šaudys patrankos. Tai bus pagrindinis vakaro vinis apšvietimo linijoje”.

Anot šviesos specialistų, 3D projekcijoms ant pilies sienų pritars specialiųjų efektų simfonijos, judantys spinduliai.

Viduryje didžiojo kiemo stovės LED tiubais dekoruota šokėjų pakyla. Tai didelis aštuonių metrų šviečiantis kubas. Jame savo triukus demonstruos grimuoti šokėjai, akrobatai.

Laikas.lt

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top