Now Reading
Jauniausias Didžiosios Britanijos transeksualas nori vėl tapti vaikinu!

Jauniausias Didžiosios Britanijos transeksualas nori vėl tapti vaikinu!

Jauniausias Didžiosios Britanijos transeksualas nori vėl tapti vaikinu!

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Šiuolaikiniame pasaulyje labai vertinama pasirinkimo laisvė – kartais net per daug. Bent jau tokia mintis kyla pažvelgus į Ria Cooper, kuri niekaip nesugeba apsispręsti: nori būti vyru ar moterimi, todėl planuoja keisti lytį. Antrąjį kartą.

Maždaug prieš metus visa britų žiniasklaida mirgėjo pranešimais apie jauniausią lyties pakeitimo operacijos klientą, kuriam tuo metu buvo vos 17 metų. Ilgai maldavęs savo šeimos ir atsakingų instutucijų leisti jam tapti mergina, nepraėjus nė metams nuo pradėtų procedūrų, berniuku gimęs R. Cooper staiga persigalvojo.

Pasirodo, dabar jau 18-metė mergina, būdama moters kailyje, išgyvena dideles psichologines kančias.

Ji atšaukė pilną lyties keitimo operaciją, kuri buvo numatyta šį sausį, bei nutraukė moteriškų hormonų terapiją, užauginusią jai krūtis. Ria teigia, kad šie pokyčiai jai yra tiesiog neįveikiami ir padarė ją labai nelaimingą.

Nors R. Cooper ir lankė visą būtiną psichologinio pasiruošimo programą prieš pradedant lyties keitimo procedūras, ją buvimas mergina taip kankino, jog porą kartų net bandė nusižudyti.

„Hormonai turi didžiulės įtakos mano nuotaikoms. Vieną minutę aš jaučiuosi labai nusiminus, kitą – tikrai laiminga. Tą naktį, kai bandžiau persipjauti riešus, išgėriau butelį „Jack Daniel’s“ ir mąsčiau, kokia vieniša esu, kaip mane tai atitolino nuo šeimos ir kad vėl turiu tapti vaikinu, jei noriu tai išspręsti“, – užsienio spaudai sakė 18-metė.

Seniau buvusi Bradu, Cooper pradėjo persirenginėti mergina nuo 12-ojo gimtadienio. Sulaukusi 15 metų, ji maldavo gydytojų padėti jai tapti moterimi.

Visgi tai jai laimės neatnešė – Ria prisipažino, kad, bandydama kovoti su vienatve, kartais net užsiiminėjo prostitucija. Harmonų injekcijos jai sukėlė ne tik didelį nuotaikų svyravimą, bet ir didžiulį seksualinį potraukį, bet, pasak transeksualo, joks seksas neatneša tos meilės, kurios ji taip trokšta.

Ji tiki, kad meilės reikaluose jai labiau seksis būnant stilingu vaikinu, taip pat tai galėtų padėti atkurti sugriautus santykius su šeima.

„Nenoriu būti izoliuota nuo visų meilės. Tai – vienintelis kelias. Aš tik noriu būti laiminga, tai – paskutinis mano šansas“, – kalbėjo R. Cooper.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šiuo metu pas draugą ant grindų mieganti bedarbė tikisi, kad, sustabdžiusi hormonų terapiją ir vėl tapusi vaikinu, ji galės daryti karjerą kariuomenėje.

Dar 2010-aisiais, kuomet Bradui buvo 16 metų, jis tikino yra pakankamai subrendęs daryti sprendimus: „Aš nekenčiu savo kūno. Aš daugelį metų žinau, kad esu moteris: taip elgiuosi, taip mąstau. Nenoriu metų metus kankintis – trokštu, kad mano išorė kuo greičiau sutaptų su vidumi. Žmonės sako, kad esu per jaunas priimti tokius sprendimus, bet žinau, kad jie klysta, puikiai suprantu, ko noriu“.

Ką gi, norai keičiasi greitai. Ypač paauglystėje. Tik turbūt tokiame amžiuje kartu su jais neturėtų keistis ir lytis…

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top