Talentų banke – daktarą Hausą, Rihanną ir kitus nupiešusi Modesta

Laikas.lt

Mes apie įžymybes kartas nuo karto parašome, o šviežiausia „Talentų banko“ viešnia Modesta jas piešia. Tarp jos atsiųstų darbų – Hugh Laurie, geriau žinomas kaip „Daktaras Hausas“, dainininkė Rihanna, aktorės Angelina Jolie ir Marilyn Monroe.


Angelina Jolie

Tačiau piešimo talentą Modesta išnaudoja ne tik žvaigždžių portretams, kuriuos piešia iš nuotraukų. Ji mums atsiuntė ir keletą savo grafinio dizaino darbų. Paaugliškas maištas – visgi Modestai dar tik 17-a – ir estetikos pojūtis čia dera puikiai.

„Piešti nesimokiau niekur, tad pati puikiai suvokiu, kad darau daug klaidų, esu tik megėja pradedančioji ir tobulėjimui ribų nėra – laiške redakcijai kuklinasi ji, – Nepaisant to, ateitį sieju su kūryba, grafiniu dizainu, piešimu. Va teip!“
 
Teip yra teip. Nenustebsime po metų kitų pamatę Modestos darbus ant reklamos stendų kur nors Vilniaus senamiestyje. O kol kas džiaugiamės būdami vieni pirmųjų, jei ne patys pirmieji, jos darbais besidalinančių. Žiūrime galeriją:

 


„Laikas.lt“ talentų bankas laukia, kol galės pranešti pasauliui ir apie Jus. Kreipkitės adresu [email protected], pristatykite save, prisekite savo darbus, o mes pasirūpinsime, kad jie būtų pamatyti

Angelina Jolie, Daktaras Hausas, Hugh Laurie, Rihanna

Naujausi komentarai
kkts
2012-11-10, 20:20
nerealu
Ugne
2012-10-31, 19:46
labai ispudinga!
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai