Ture po Lietuvą debiutinį albumą pristatinėjantys „Karma“: „Visiškai nežinome, ko tikėtis iš Vilniaus ir Kauno“

Laikas.lt
Nuotraukoje – grupė „Karma“

Lietuvos radijo stotims pristatę antrąjį radijo singlą „Užsimerksiu“ bei paskelbę apie pirmojo studijinio albumo tuo pačiu pavadinimu pasirodymą prekyboje, „Karma“ pranešė gerbėjams ir apie debiutinio albumo pristatymo gastroles.

Pristatydami pirmąją Lietuvoje naktį švytinčią muzikos laikmeną, „Karma“ jau aplankė Birštoną, Alytų, Šiaulius bei Klaipėdą. Grupės nariai neslepia savo susižavėjimo koncertų publika ir negaili jai pagyrų:
 
„Tai yra neįtikėtinas jausmas. Pirmą kartą atvažiuoji koncertuoti į tau absoliučiai nepažįstamą miestą, o žmonės čia puikiai žino tavo dainų žodžius bei drąsiai dainuoja kartu. Tokiu metu supranti, jog tai, ką sukūrei ir paleidai į pasaulį, yra daug svarbiau už asmenines ambicijas. Tavo kūryba daugiau tau nebepriklauso. Žinoma, kalbame ne apie techninius, tačiau jausminius dalykus. Žmonių galvose tekstai rado savas istorijas ir sugulė skirtingose patirtyse. Tai, be abejo, mums suteikia daug pasitikėjimo savimi, leidžia mums jaustis laimingiems ir pateisina visų prie albumo dirbusių žmonių triūsą“ – žiniasklaidai teigė „Karma“ lyderis Kazimieras Likša.


 
„Vis dar gyvename Šiauliuose bei Klaipėdoje praleisto savaitgalio nuotaikomis – koncertai buvo labai geri, tokio palaikymo iš publikos nesitikėjome. Ypač atsižvelgiant į tai, jog kai kur su savo muzika lankėmės pirmą kartą. Visiškai nežinome, ko galime tikėtis iš Vilniaus ir Kauno. Manau, jog jaudinasi visa grupė. Vilnius mums visą laiką buvo labai svarbus – čia mūsų namai, į šį koncertą susirinks visi prie albumo ir turo prisidėję žmonės, rėmėjai, artimieji. Mes padarysime viską, jog sukurtumėme nuostabius paskutinius vakarus visiems mus palaikantiems“, – apie šią savaitę artėjančius koncertus didžiuosiuose Lietuvos miestuose pasakojo „Karma“ vadybininkas Gediminas Volkas.

 
Šį ketvirtadienį grupė debiutinį albumą pristato Vilniuje, klube „Tamsta“. Šeštadienį turas keliasi į Kauno „Džem Pub“, o Druskininkų publika grupę išvys lapkričio 2 d. „Kolonadoje“.

karma, lietuviska muzika, užsimerksiu

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai