Talentų banke – kūrybinės dirbtuvės „IndigO textile“ (+ konkursas)

Laikas.lt

Kūrybinės dirbtuvės „IndigO textile“ įsikūrusios Vilniaus senamiestyje. Seno Tilto gatvės namo ažūrinė laiptinė tarsi kviečia užeiti į vidų ir čia pasilikti. Ši vieta traukia ne tik savo praeities dvelksmu ir jaukumu, bet ir užburiančiomis muzikos garsų nuotrupomis, ataidinčiomis pro langus iš šalia esančios Muzikos akademijos. Tai kuria nepaprastą kūrybinę atmosferą.

Dailininkės-tekstilininkės Elzė Sakalinskaitė ir Milita Balčaitytė dirbtuvėse įsikūrė prieš metus ir tiesiog susigyveno su šia ypatinga vieta. Čia jos praleidžia didžiąją laiko dalį – kurdamos ir mokydamos kūrybos paslapčių kitus.


„IndigO textile“ sukurtos užrašų knygutės

 
Ši studija tai ne tik vieta, kur galima išmokti įvairių tekstilės technologijų, kūrybiškai pažvelgti į mus supančią aplinką, bet ir įsijausti į tikrą dailininko dirbtuvių atmosferą. Čia kviečiama nevaržomai kurti, improvizuoti ir išlaisvinti savo kūrybiškumą, fantaziją ir vaizduotę.
 
Elzė Sakalinskaitė ir Milita Balčaitytė aktyviai dalyvauja parodose ir įvairiuose meno projektuose, kuriuose pristato savo kūrybą tiek kartu, tiek kiekviena atskirai.
 
Tekstilininkės taip pat kuria vienetinius aksesuarus, originalius audinius ir interjero detales. Elzė ir Milita siūlo bendradarbiauti kuriant išskirtinius interjerus ir juos dekoruoti tekstilinėmis detalėmis bei dekoratyviniais kūriniais.


„IndigO textile“ studija


Galerijoje galite pamatyti keletą dirbtuvių ir sukurtų darbų nuotraukų, o daugiau rasite internetiniame puslapyje www.indigotextile.lt.
 
Dėmesio! Menininkės kviečia ne tik užsukti į dirbtuvę kurti kartu ar įsigyti jau sukurtų darbų, bet ir laimėti magnetukų rinkinį. Konkursas jam laimėti vyksta čia.

„Laikas.lt“ talentų bankas laukia, kol galės pranešti pasauliui ir apie Jus. Kreipkitės adresu [email protected], pristatykite save, prisekite savo darbus, o mes pasirūpinsime, kad jie būtų pamatyti

IndigO textile, rankdarbiai, rankų darbas, talentu bankas, Tekstilė

Naujausi komentarai
Ieva
2012-11-30, 19:58
Kiek kainuotų užrašų knygutės?
2012-10-19, 13:08
Sraige, dėl tapkučių rašyk mums adresu [email protected] arba susirask mus facebook profilyje. Lauksim;)
samija
2012-10-17, 19:48
buvau ten... rekomenduoju visiems...o tapkutes labai labai siltos...nepasigailesit..
Labai
2012-10-17, 16:45
fainai
2012-10-17, 13:33
Noriu tokių tapkučių, kiek kainuoja?
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai