Now Reading
4 priežastys, kodėl gyvenimas be santuokos nepraranda prasmės

4 priežastys, kodėl gyvenimas be santuokos nepraranda prasmės

4 priežastys

Alfa.lt

Santuokos išyra, kai kurioms moterims taip ir nepavyksta rasti svajonių vyro, yra ir moterų, kurios tokio rasti net nenori. Tačiau gyvenimas be santuokos nepraranda spalvų ir prasmės. Nesusituokusios moterys gali skirti daugiau laiko sritims, kurioms neturi laiko ištekėjusios ir vaikus auginančios. Jos taip pat pasižymi savybėms, kurių joms pavydi visi.

1. Netekėjusios moterys pasiekia užsibrėžtų tikslų. Kiekvienas tikslas reikalauja planavimo, atkaklaus darbo, laiko ir visiško atsidavimo. Netekėjusios moterys turi visas galimybes pasiekti ko tik panorėjusios. Užsibrėžtų tikslų jos pasiekia vienos, be niekieno pagalbos.

2. Netekėjusios moterys drąsios. Ištekėjusioms moterims baisu rizikuoti, nes jos yra atsakingos už vaikus ir sutuoktinį. Dažniausias ištekėjusių moterų bruožas – jos niekada nerizikuoja ir bijo iššūkių. Jos nepasinaudoja gyvenimo suteiktomis galimybėmis, nes yra valdomos nerimo ir baimės. Vienišos moterys yra drąsesnės, todėl jų gyvenimas įdomesnis ir aktyvesnis.

3. Netekėjusios moterys pasiekia karjeros aukštumų. Kiekviena moteris trokšta įgyvendinti savo ambicijas, atskleisti talentus, dirbti mėgstamą darbą ir sulaukti pripažinimo. Deja, šeima dažnai reikalauja tiek jėgų ir laiko, kad karjeros ambicijų paprasčiausiai tenka atsisakyti. Netekėjusios moterys turi visas galimybės įgyvendinti savo svajones.

4. Netekėjusios moterys turi daug draugų. Draugams reikia dėmesio. O dėmesiui reikia laiko. Kuo dažniau galite būti su draugais, tuo artimesni ir tvirtesni bus jūsų ryšiai. Netekėjusios moterys gali ilgai šėlti vakarėliuose, leistis į savaitgalio išvykas ar savaites trunkančias keliones. Kas paneigs, kad draugai yra vienas svarbiausių dalykų gyvenime?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top