Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 29 – spalio 5 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 29 – spalio 5 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 29 – spalio 5 d.)

Laikas.lt

Šią savaitę publikavome daugiau straipsnių apie santykius: meilę, nemeilę, vedybas ir kitus dalykus, apie kuriuos visi turi ką pasakyti. Ir pasakė. Skaitome:

5 vieta: Tikriausiai tiems, kurie vaikšto purvini ir netvarkingi, tai ir merginos tokios pačios patinka. Kaip sakoma š**** prie š*** limpa. ;), – mirkteli Darijus, skaitydamas straipsnį „Kodėl vaikinams labiau patinka neišsipusčiusios merginos?“ Liaudies išmintis sako, liaudies išmintis žino, ar ne, mirkt, mirkt ;))
 
4 vieta: Ačiū, kad privertėt mano skaudančią sielą dar labiau kankintis ir voliotis sieros rūgšties spa su į akis įvarytais įkaitintais iki raudonumo strypais. Dar kartą ačiū!, – parašė Gytė, pažiūrėjusi jaunikių reakcijas į nuotakų sukneles. Jokių problemų, mums malonu padėti savo skaitytojams!
 
3 vieta: kaip norėčiau būt lezbe :/ tikiuosi pavyks persiprogramuot., – išmoningai vardu Wannabe prisistačiusi mergina komentavo lesbiečių nuotraukų archyvą dėl tolerancijos – nuo XIX a. iki šiandien. Kaip dainavo keistuoliai, reikia labai labai norėti, pasistengti ir tikėti. Pranešk kaip sekės, wannabe!
 
2 vieta: bieberis apsivemelis gali nauja daina sukurt:D as bieberis apsivemelis apsivemsiu dar šešis kartus o man px nes as bieberis esu dar žinomas kaip apsivemtukas:D, – jūs manėte, kad ši savaitė bus be Gintaro? Naivuoliai. Komentarą inspiravęs straipsnis apie ant scenos apsivėmusį Justiną Bieberį – čia
 
1 vieta: <...> tegu nebuna milijonierius, bet jei nesugebantis kiekvienai minutei pinigu prasimanyt – tai visa gyvenima viena arsi. Daug tokiu, kurie nori tik mylet ir romantikais but, bet nuo senu senoves vyro pareiga parnest namo grobi, o moters – kurstyt zidini ir kept ta grobi. Man asmeniskai gaila moteru, kurios pacios nesa namo grobi ir paskui dar pacios ji vyrui kepa – isvyciau toki nevykeli is namu ta pacia minute, – be skrupulų straipsnyje apie vienišas moteris pasisakė Rita.
 
Įvertinę tai, kokie vyrai šiai komentatorei patinka, ir kokie nepatinka, radome jai tinkamą jaunikį:


Tradicijas puoselėjantis vyras eina medžioti grobio

Nesustokite komentuoti, mielieji, susitiksime kitą savaitę!

„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

Visas esamas ir būsimas geriausių savaitės komentarų apžvalgas rasite paspaudę šią nuorodą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top