Now Reading
Tos nelemtos vienišų moterų klaidos

Tos nelemtos vienišų moterų klaidos

Tos nelemtos vienišų moterų klaidos

Alfa.lt

Kiekvienai vienišai merginai ar moteriai ateina laikas, kai jai nusibosta tuščios pramogos. Visos draugės aplinkui jau ištekėjo. Ir ji ima ilgėtis kažko prasmingo, nori rūpintis savo šeima, puoselėti savo namų židinį.

Psichologai tvirtina, jog dauguma vienišų moterų lieka vienos tik dėl savo kaltės. Išvaizdai ir charakteris čia niekuo dėti. Pagrindinė kliūtis, trukdanti joms ištekėti – netinkamas elgesys ir nuostatos.

Kad neliktumėte vienos, verta įsidėmėti kitų moterų klaidas ir pasistengti jų nekartoti.

1. Visų pirma atsikratykite minties, kad galite būti neverta meilės ir niekada netapsite laiminga. Tokia mintis įsismelkia ilgam ir tampa pragaištinga: ji atsispindi akyse, žodžiuose, elgsenoje. Prisiminkite, kad viskam savas laikas! Patikėkite savimi, bendraukite su įdomiais žmonėmis, tobulėkite.

2. Atsisakykite įnirtingų vyro paieškų. Nežiūrėkite į kiekvieną sutiktą vaikiną ar vyrą kaip į potencialų partnerį. Stipriosios lyties atstovai nemėgsta, kai kėsinamasi į jų laisvę. Jūsų aktyvumas ir įkyrumas atgrasys bet ką. Atsipalaiduokite ir bendraukite su vyrais natūraliai, kaip lygi su lygiais. Suteikite jiems galimybę patiems susidomėti jumis ir žengti pirmąjį žingsnį, o ne atvirkščiai.

3. Geriau likti vienai, nei gyventi su bet kuo! Nesileiskite į intymius santykius su pirmu pasitaikiusiu tik tam, kad atsikratytumėte vienatvės jausmo. Išdidumas puošia moterį. Nepulkite vyrui ant kaklo, ypač jei dar neįsitikinote, kad jis jums iš tikrųjų patinka.

4. Troškimas gauti gražų, turtingą, protingą ir pati šauniausią vyrą kartais pražudo vienišas moteris. Vadovaudamosi tokiais kriterijais, jos atstumia visus be išimties vyriškos lyties atstovus. Ir lieka vienos. Verčiau nusiteikite, kad jūsų gyvenimo partneris nebus rinktinis gražuolis ar milijonierius, užtat jis turės mylėti jus, rūpintis ir likti ištikimas.

5. Nesistenkite tapti vyrui drauge visiems gyvenimo atvejams. Neretai merginos
geria ir rūko vyriškoje kompanijoje tik todėl, kad būtų šalia savo išrinktojo. Nors jūsų draugui iš pradžių gali tai patikti, jis neskubės užmegzti su jumis rimtų ryšių. Išlikite moterimi visose situacijose, tuomet vyras atkreips į jus dėmesį.

6. Neužsidarykite vakarais vienos namuose. Susitikinėkite su draugais, sportuokite, keliaukite, lankykitės vietose, kur galima susipažinti su žmonėmis.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

7. Nevertinkite visų vyrų vienodai ir nebūkite iš anksto skeptiškai nusiteikusios. Net jei anksčiau patyrėte skriaudą ir nuoskaudas, tai nereiškia, kad kiekvienas vyras pasielgs taip pat. Aišku, reikia vengti tų pačių klaidų, bet neverta žiūrėti į visus vyrus kaip į priešus.

Klaidų, kurias daro vienišos moterys, nemažai. Jei iki šiol jums nesisekė, nenusiminkite, juk visada galima pradėti iš naujo. Svarbiausia, mylėti save ir tikėti, kad jūsų gyvenimo draugas kažkur šalia. Tada ir sutiksite jį visai netikėtai.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top