Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 22-29 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 22-29 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 22-29 d.)

Laikas.lt

Na ką, mūsų mieli komentatoriai, žiūrime, ką mums parašėte šią savaitę.

5 vieta: Informacija pravers :), – po straipsniu apie tai, kur studentams pigiau rasti alaus parašė Zita. Kartais šypsenai sukelti pakanka mažų smulkmenų: stipraus teiginio, vardo, kurį tėvai duodavo jūsų močiutėms, bet ne studijuojančioms draugėms ar smailo pabaigoje.
 
4 vieta: tokiu tatkiu nei ant subines nesdarytau xD, – taip į keistas tatuiruotes reaguoja Gintaras, rimtai užsimojęs būti populiariausiu mūsų komentatoriumi. Kaip supratome skaitydami vieną iš daugybės jo pasisakymų šią savaitę, Gintarui lovoi iki nauju metu gulet reiks, tad kitą savaitę jį turbūt taip pat išgirsime.
 
3 vieta: Ot spicialiai neziuresiu, kad nekiltu reitingai tokio tipo straipsniu =), – „Facebooke“ gudrauja Andrijausku Jaunele. Lažinamės, kad parašiusi šį komentarą ji (jis?) vis tiek neatsispyrė pagundai pamatyti, kaip Justinas Bieberis atrodytų sulaukęs 80-ies.
 
2 vieta: noup. žuvytė ir still forever alone.. ;D, – prisipažino Lauryna, „Facebooke“ paklausus, ar išsipildė metų pradžioje skelbtas horoskopas 2012-iems metams. Žuvims prognozė buvo dėkinga: „Jeigu dar neturite antrosios pusės – 2012 metais ją tikrai rasite.“. Ką gi, Lauryna, dar liko trys mėnesiai!
 
1 vieta: kuom Zune logotipas pošlas? :D, – „Facebooke“ nesuprato Dainius, žiūrėdamas į šiuos netikėtai patiems kūrėjams seksualinę potekstę įgavusius kompanijų logotipus.
 
Dainiau, nežiūrėkite į logotipą, skaitykite greta jo esantį tekstą. Skaitykite įdėmiai. Štai jums ir atsakymas:


„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

Visas esamas ir būsimas geriausių savaitės komentarų apžvalgas rasite paspaudę šią nuorodą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top