Now Reading
Alus – studentų varomoji jėga. Kur jo rasti pigiau?

Alus – studentų varomoji jėga. Kur jo rasti pigiau?

Alus – studentų varomoji jėga. Kur jo rasti pigiau?

Jaunimogidas.lt
Mirena Tumaitė

Viena mano kolegė pasakė: „Alus – studentų varomoji jėga“. Sunku būtų šį teiginį paneigti, kadangi didžioji dalis jaunimo tikriausiai neįsivaizduoja savo gyvenimo be alaus.

Vilniuje gausu barų bei kavinių, kurios įvairiais būdais stengiasi prisivilioti lankytojus ir padaryti taip, kad pastarieji norėtų ten apsilankyti dar ir dar. Vis dėlto, jeigu esate studentas, neretai tenka skaičiuoti lėšas ir susimąstyti, ar galite sau leisti nueiti į barą. Būtent todėl „susekėme“ nuolaidas alui ir kitiems alkoholiniams gėrimams, kurias siūlo sostinės barai, kavinės bei klubai.

„Bravarija“ savo lankytojams nuo pirmadienio iki trečiadienio, po 17 valandos, suteikia 30 % nuolaidą visam alui. Alaus daryklą-restoraną galima rasti PC „Akropolis“, Ozo g. 25, Vilniuje.

Antradienį galima užsuktį į BIX barą, įsikūrusį Etmonų gatvėje 6. Ten nuo 19 iki 21 val. visą alų rūsyje siūlo už pusę kainos, o nuo 21 iki 23 valandos – Alaus Birža. Be to, trečiadieniais bare vyksta karaoke vakarai, tad ši vieta tikrai turi ką pasiūlyti savo lankytojams.

Kadangi ketvirtadienis yra studentų vadinama savaitgalio pradžia, daugelis vietų siūlo nemažai nuolaidų, pramogų ir kitokių smagumų. Vienas jų – kiekvieną ketvirtadienį iš Saulėtekio studentų miestelio į „Cocainn“ klubą ir „Universiteto pub‘ą“ važiuojantis „Student party bus“. Jame už simbolinį 5 litų mokestį (nesvarbu, kiek žmonių lipa) galima gauti alaus bokalą nemokamai, beje, įėjimas į klubą ir pub‘ą nemokamas, o „Cocainn“ klube – „Welcome beer“. Beje, su LSP alus klubuose tik 4 litai.

„Čili pica“ savo gimtadienio proga 0,3 l Kalnapilio alaus bokalą siūlo už 3,99 Lt, o 0,5 l – už 4,99 Lt. Suskubkite, kol jų šventinės nuolaidos dar nepasibaigė.

„Keistuose Ženkluose“ alus visada po 3,50 Lt (0,5 l). Kavinė įsikūrusi Trakų gatvėje 13.

„Muzikos rūsys“ iki 20 val. alų siūlo pusantro lito pigiau – 0,5 l bokalas kainuoja nuo 3 iki 4 litų. Be to, ten dažnai vyksta visokios akcijos-atrakcijos: beer pong turnyrai, pokerio turnyrai, laimės valandos ir daugybė kitų. Baras įsikūręs A. Jakšto gatvėje 9.

„Berlin“ baras, esantis Islandijos gatvėje, tam tikromis savaitės dienomis siūlo nuolaidas alkoholiui, taip pat būna kai kurių gėrimų promo akcijos. Konkrečių datų jie nepateikia, bet yra galimybė gauti nuolaidas ir tuo atveju, jeigu planuojate kažką švęsti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Taip pat Trakų gatvėje įsikūręs baras „Marsas“ kiekvieną dieną nuo 16 iki 18 val. siūlo visus gėrimus du už vieno kainą.

Kadangi įdomių ir patrauklių vietų Vilniuje yra tikrai gausu, visų jų nuolaidomis pasidomėti tikrai užtrūktų, todėl mūsų pateiktas sąrašas yra nepilnas. Vis dėlto, prisiminkite, kad kas per daug, tas nesveika ir nepadauginkite su alumi.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top