Now Reading
DJ Cam: „Nebuvau Lietuvoje, bet susidaro įspūdis, kad ten filmuojami geri filmai.“ (interviu)

DJ Cam: „Nebuvau Lietuvoje, bet susidaro įspūdis, kad ten filmuojami geri filmai.“ (interviu)

DJ Cam: „Nebuvau Lietuvoje

Laikas.lt
Nuotraukoje – DJ Cam

Jau šį penktadienį Vilnių nutvieks žalia šviesa, kai į geriausius miesto klubus gali eiti nemokamai, tačiau juose – programa ne kaip „už ačiū“.

Vienas didžiausių „Green Night“ renginių vyks menų fabrike „Loftas“. Čia atvyksta prancūzas DJ Cam kartu su kitu muzikos sunkiasvoriu – Blockhead iš „Ninja Tune Recording“ iš JAV.

Iki šiol vienas geriausių gyvenimo grožį Paryžiuje atskleidžiančių kūrinių – „Summer in Paris“ – yra DJ Cam vizitinė kortelė į tarptautinį pripažinimą.
 
DJ Cam šiuo metu yra įsikūręs Los Andžele, iš kur rašo muziką tokiem vardam kaip „Louis Vuitton“, „Cartier“, GAP ir pan., kuria garso takelius TV serialam ir kino meistrų – Gus Van Santo, Wayne Wango ir kitų – filmam.
 
Jis yra viena kertinių personų kartu su DJ Krush, Shadow, „Portishead“ ir „Massive Attack“, kurie išpopuliarino trip hopą visame pasaulyje. DJ Cam ir Blockhead pasirodymas „Lofte“ patiks visiems, kurie mėgsta, kai grindys kilnojasi nuo „žemų“, o ausis glosto hip hopo, dubstep ir breaks muzikos garsai.
 
Kol kas tik virtualiai kalbamės su DJ Cam, kuris jau artėja link Lietuvos – iš Los Andželo jau atkeliavo iki Paryžiaus. Netrukus judės Rytų Europos kryptimi.
 
Kokį Lietuvos įvaizdį esi susikūręs savo galvoje?
 
Nebuvau Lietuvoje, bet susidaro toks įspūdis, kad ten yra filmuojami geri filmai. Girdėjau, kad Holivudas keliasi į Vilnių!
 
Kaip čia nutiko taip, kad iškeitei Paryžių ir nusėdai Los Andžele?
 
Dešimtajame dešimtmetyje išvis gyvenau Niuojorke. Los Andželas visad buvo populiarus dėl savo muzikinio pasaulio. Be to, mane visad „vežė“ Vakarų pakrantės repas. Prieš ketverius metus čia atvykau atostogų ir nusprendžiau, kad noriu likti. Be to, daugiausia gerbėjų turiu Kalifornijoje.
 
O kaip gi Paryžius – visai ten nebeužsuki?
 
Paryžius – mano miestas ir mano pirmoji meilė. Vis dar manau, kad tai yra pats gražiausias miestas visame pasaulyje – kone muziejus po atviru dangumi. Kaip tik šiuo metu, kai mes kalbamės, esu Paryžiuje. Gera grįžti į Europą.
 
Kas tau gyvenime pataria geriausiai?
 
Manau, kad mano vidinis balsas ir instinktai. Visada jais pasitikiu labiausiai.
 
Papasakok daugiau apie Blockhead – jis kartu su tavimi atvyksta į Vilnių jau šį penktadienį.
 
Ši pažinties istorija yra pakankamai nuobodi – mūsų agentas yra tas pats žmogus. Per jį ir susipažinome. Praeitais metais sumąstėme kartu pakoncertuoti Amerikoje ir pažiūrėti, kas iš to gaunasi. O gavosi neblogai. Todėl šiemet nusprendėme kartu leistis į muzikinį turą po Europą. Man labai patinka Blockhead muzika.
 
Tu kuri muziką labai žinomiem prekės ženklam. Ar visad tuos prekės ženklus išbandai savo buity?
 
Taip, tai yra dalis darbo kuriant muziką prekės ženklam. Visada pirmiausia turiu pažinti produktą iš vidaus, jo funkcionalumą ir išskirtinumą.
 
Ačiū Tau už atsakymus ir iki penktadienio.
 
Dėkui jums ir pasimatom Vilniuje. Gražios dienos visiems.
 
DJ CAM – Summer in Paris:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top