Now Reading
Dėmesio! fotokonkursas „Tik niekam nerodyk“ pratęsiamas iki spalio 1-osios

Dėmesio! fotokonkursas „Tik niekam nerodyk“ pratęsiamas iki spalio 1-osios

Dėmesio! fotokonkursas „Tik niekam nerodyk“ pratęsiamas iki spalio 1-osios

Laikas.lt

Matydami, jog nemaža dalis dalyvių tik į konkurso pabaigą ryžosi siųsti savo fotografijas, nenorime nuvilti tų, kurie taip ir nesuspėjo to padaryti ir pratęsiame konkurso laiką iki kito pirmadienio – spalio 1-osios. Iki tada dar galite siųsti savo slaptas, gėdingas, ar tiesiog linksmas nuotraukas ir laimėti fotografijos paslaugų firmos PROCENTRAS dovanų čekį. Paskubėkite, antro pratęsimo nebus!

Nuotraukų konkurse „Tik niekam nerodyk!“ raginame siųsti nuotraukas, kurias iki šiol slėpėte kartu su savo dienoraščiu. Atsikratykite fobijos nuotraukose atrodyti kvailai, siųskite tokias fotografijas mums, o mes jų niekam nerodysime, tik publikuosime portale „Laikas.lt“, o verčiausias gėdos jausmo – ir žurnale. 

Andrius Mamontovas, Andrius Užkalnis, Džordana Butkutė, Aistis Mickevičius, Aleksandras Pogrebnojus ir kiti žinomi Lietuvos žmonės jau parodė pavyzdį (spausti ant nuorodų).

Nugalėtojų, kuriuos rinksime kartu su žurnalo / portalo „Laikas.lt“ skaitytojais, laukia malonios staigmenos bei fotografijos paslaugų firmos PROCENTRAS dovanų čekis, kurį galėsite panaudoti savo senoms nuotraukoms skenuoti, restauruoti bei spausdinti.

Nuotrauką su komentaru, kodėl šios nuotraukos niekam nenorite rodyti, siųskite adresu [email protected]. Pratęsus konkurso laiką, nuotraukų laukiame iki spalio 1 d.

Konkurso dalyvių nuotraukas rasite portale „Laikas.lt“, su žyma „Tik niekam nerodyk“.

Kol laukiame naujų jūsų fotografijų, dalijamės dar nematyta konkurso dalyvės Gintautės atsiųsta nuotrauka, kurios ji nenori rodyti, nes akiniuota princesė ant žirgo vyro neranda.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Dėkojame GIntautei ir laukiame jūsų fotografijų!


Didelių formatų nuotraukų spausdinimas ant įvairių paviršių: tradicinio fotografijos popieriaus, fotokokybės popieriaus, plakatinio popieriaus, drobės, vinilo, tento, tapeto ir kitų medžiagų. Fotografijos dizaino darbai, senovinių fotografijų skaitmeninis retušavimas, nuotraukų klijavimas ant kieto pagrindo (aliuminio kompozito, putų kartono, kartono), nuotraukų laminavimas, rėminimas, fotografijos albumų gamyba.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top