Now Reading
Didžiausia Baltijos šalyse labdaringa šunų paroda pradėjo dalyvių registraciją

Didžiausia Baltijos šalyse labdaringa šunų paroda pradėjo dalyvių registraciją

Didžiausia Baltijos šalyse labdaringa šunų paroda pradėjo dalyvių registraciją

Laikas.lt

Trečius metu iš eilės Lietuvoje rengiama labdaringa visų veislių šunų paroda „BIG Match Show“ skelbia apie dalyvių registraciją. Parodoje gali dalyvauti ir vesliniai, ir protingi bei draugiški beveisliai keturkojai.

Visi užsiregistravę šunys spalio 7 d., 11 val., prie pagrindinio prekybos centro „Panorama“ įėjimo (Saltoniškių g. 9, Vilnius) varžysis skirtingose amžiaus (jauni šuniukai, suaugę šunys bei šunys veteranai) bei dydžio (virš ir žemiau kelių) kategorijos.
 
Parodos organizatoriai informuoja, jog norintys dalyvauti parodoje maloniai kviečiami registruotis iš anksto. Tai galima padaryti iki spalio 4 d. internetinėje renginio svetainėje, adresu www.bigmatchshow.lt/lt/registracija.

Dalyvio mokestis iš anksto užsiregistravusiems – 10 litų, registruojantiems renginio dieną – 15 litų. Šuniukams iš prieglaudų – 7 litai. Visos „BIG Match Show“ surinktos lėšos bus skirtos VšĮ „Lesė“ savanorių globojamų augintinių gyvenimo sąlygų gerinimui bei kasdieninei priežiūrai.
 

Be keturkojų varžybų parodoje ir vėl bus paskelbtas bei apdovanotas „Metų draugiškiausias žmogaus poelgis su šunimi“. Į ji gali pretenduoti asmenys, savo poelgiais rodantys pavyzdį visiems gyvūnų augintojams bei taip prisidedantys prie atsakingo požiūrio apie naminių gyvūnų auginimą formavimą. Kandidatūras galima teikti rugsėjo 14-31 dienomis, parodos „BIG Match Show“ interneto svetainėje, adresu http://www.bigmatchshow.lt/lt/kandidatas.html. Teikiant kandidatūrą reikia nurodyti pretenduojančio ir jį siūlančio asmens kontaktinius duomenis, taip pat reikėtų pagrįsti, kodėl kandidatas yra vertas titulo.


Praėjusių metų „BIG Match Show“ nugaletojas Edvinas Kepezhinskas su savo augintiniu

„BIG Match Show” – didžiausia kasmetinė labdaringa veislinių ir beveislių šunų paroda Baltijos šalyse, rengiama gyvūnų globos organizacijų kartu su banku BIGBANK. Parodos tikslas yra atkreipti visuomenės dėmesį į benamių gyvūnų problemas ir ieškoti galimų jų sprendimo būdų. Taip pat siekiama paremti tokiems gyvūnams prieglobstį suteikiančias organizacijas. Tuo pačiu, skatinant mažinti beglobių gyvūnų skaičių, renginys atkreipia dėmesį į atsakomybes, kurias žmogus prisiima, nusprendęs auginti naminį gyvūną.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Renginys tuo pačiu metu vyks Estijoje, Latvijoje bei Lietuvoje: šeštą kartą Estijoje, trečią kartą Latvijoje ir antrą kartą Lietuvoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top