Nuotraukų konkurse „Tik niekam nerodyk!“ - „tikros kolūkietės“ Rasa ir Marta

Laikas.lt

Žalia skara, rožinės kelnės, sunkvežimis, sovietinė nebeveikianti parduotuvė... Nežinome, kaip visa tai siejasi, ir kokias prasmes šioje nuotraukų serijoje užslėpė naujausios konkurso dalyvės, bet rezultatas atrodo smagus.

Kažkada 
su drauge Marta nusprendėme pasilinksminti. Kadangi gyvename kaime, 
kaip tikros kolūkietės įsiamžinome prie darbinių ginklų
, - daugiau aiškumo suteikia fotografijas atsiuntusi Rasa. Žiūrime:
 




Nuotraukų konkurse „Tik niekam nerodyk!“ raginame siųsti nuotraukas, kurias iki šiol slėpėte kartu su savo dienoraščiu. Atsikratykite savo fobijos nuotraukose atrodyti kvailai, siųskite tokias fotografijas mums, o mes jų niekam nerodysime, tik publikuosime portale „Laikas.lt“, o verčiausias gėdos jausmo – ir žurnale. 

Andrius Mamontovas, Andrius Užkalnis, Džordana Butkutė, Aistis Mickevičius, Aleksandras Pogrebnojus ir kiti žymūs Lietuvos žmonės dalijasi savo slėptais atvaizdais, kad pamokytų pasijuokti iš savęs ir išspaustų kuo daugiau šypsenų! Jūsų šypsena su ironiška gaidele? Siųskite savo nuotrauką [email protected] ir atsikratykite jos.

Nugalėtojų, kuriuos rinksime kartu su žurnalo / portalo „Laikas.lt“ skaitytojais, laukia malonios staigmenos bei fotografijos paslaugų firmos PROCENTRO dovanų čekis, kurį galėsite panaudoti savo senoms nuotraukoms skenuoti, restauruoti bei spausdinti.

Nuotraukas su komentarais, kodėl šios nuotraukos niekam nenorite rodyti, siųskite adresu [email protected]. Nuotraukų laukiame iki rugsėjo 21 dienos.

Konkurso dalyvių bei žinomų žmonių nuotraukas rasite portale „Laikas.lt“, su žyma „Tik niekam nerodyk“.


Didelių formatų nuotraukų spausdinimas ant įvairių paviršių: tradicinio fotografijos popieriaus, fotokokybės popieriaus, plakatinio popieriaus, drobės, vinilo, tento, tapeto ir kitų medžiagų. Fotografijos dizaino darbai, senovinių fotografijų skaitmeninis retušavimas, nuotraukų klijavimas ant kieto pagrindo (aliuminio kompozito, putų kartono, kartono), nuotraukų laminavimas, rėminimas, fotografijos albumų gamyba.

fotograifjų konkursas, juokingos nuotraukos, tik niekam nerodyk

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai