Now Reading
Nuotraukų konkurse „Tik niekam nerodyk!“ – dalyvės Ramūnė ir Jūratė

Nuotraukų konkurse „Tik niekam nerodyk!“ – dalyvės Ramūnė ir Jūratė

Nuotraukų konkurse „Tik niekam nerodyk!“ - dalyvės Ramūnė ir Jūratė

Laikas.lt

Konkursas eina į pabaigą, liko tik dvi dienos. Jūsų anksčiau niekam nerodytų, o dabar tik šypseną keliančių fotografijų dar laukiame iki penktadienio popietės. Kad laukti būtų smagiau, dalinamės dar dviejų konkurso dalyvių – Jūratės ir Ramūnės – nuotraukomis. 

„kol laukiau draugo netycia padariau snuziuka, kai  grizo mane iamzino sitije nuotraukoje, kurios taip niekam ir neparodziau iki dabar“, – kodėl šios nuotraukos anksčiau niekam nerodė paaiškina Ramūnė:
 


 


O štai Jūratė norėjo pažiūrėti kaip ji atrodo nustebusi… Tikrai nustebau :)), – rašo ji laiške redakcijai. Mes irgi nustebome:

Nuotraukų konkurse „Tik niekam nerodyk!“ raginame siųsti nuotraukas, kurias iki šiol slėpėte kartu su savo dienoraščiu. Atsikratykite savo fobijos nuotraukose atrodyti kvailai, siųskite tokias fotografijas mums, o mes jų niekam nerodysime, tik publikuosime portale „Laikas.lt“, o verčiausias gėdos jausmo – ir žurnale. 

Andrius Mamontovas, Andrius Užkalnis, Džordana Butkutė, Aistis Mickevičius, Aleksandras Pogrebnojus ir kiti žymūs Lietuvos žmonės dalijasi savo slėptais atvaizdais, kad pamokytų pasijuokti iš savęs ir išspaustų kuo daugiau šypsenų! Jūsų šypsena su ironiška gaidele? Siųskite savo nuotrauką [email protected] ir atsikratykite jos.

Nugalėtojų, kuriuos rinksime kartu su žurnalo / portalo „Laikas.lt“ skaitytojais, laukia malonios staigmenos bei fotografijos paslaugų firmos PROCENTRO dovanų čekis, kurį galėsite panaudoti savo senoms nuotraukoms skenuoti, restauruoti bei spausdinti.

Nuotraukas su komentarais, kodėl šios nuotraukos niekam nenorite rodyti, siųskite adresu [email protected]. Nuotraukų laukiame iki rugsėjo 21 dienos.

Konkurso dalyvių bei žinomų žmonių nuotraukas rasite portale „Laikas.lt“, su žyma „Tik niekam nerodyk“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


Didelių formatų nuotraukų spausdinimas ant įvairių paviršių: tradicinio fotografijos popieriaus, fotokokybės popieriaus, plakatinio popieriaus, drobės, vinilo, tento, tapeto ir kitų medžiagų. Fotografijos dizaino darbai, senovinių fotografijų skaitmeninis retušavimas, nuotraukų klijavimas ant kieto pagrindo (aliuminio kompozito, putų kartono, kartono), nuotraukų laminavimas, rėminimas, fotografijos albumų gamyba.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top