Now Reading
„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 8-14 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 8-14 d.)

„Laikas.lt“ savaitės TOP komentarai (rugsėjo 8-14 d.)

Laikas.lt

Šią savaitę sulaukėme pirmojo komentaro-rhyme’o, tad jau aišku, kam atiteko pirmoji vieta. Bet kitos keturios ne mažiau, hm, išradingos.

5 vieta: krizes laikais net vaza tenkagamintis :), – mūsų „Facebooke“ šypsosi skaitytoja Aurelija, matydama vazą, pagamintą iš „Coca-Colos“ butelio. Štai jums ir krizės pamokos. Mažiau plastiko šiukšlių, daugiau originalių idėjų. Gal viskas tik į gera? 🙂
 
4 vieta: su alum galim viska laistyt, net geles, – vėl gi „Facebooke“ sako Simas. Šis faktas tarp įdomiausių faktų apie alų nepateko, bet visada yra kur tobulėti.
 
3 vieta: Prastas balsas nevykusi daina zodziu susimove, – naują SEL’o dainą visapusiškai įvertina Juozas. Nuo kitos savaitės jį samdome nauju mūsų muzikos kritiku.
 
2 vieta: Siaip tai pas Papaju dilbiai o ne bickos dideli buvo…, – apie šių dienų Popajų kalba Baralginas. Na tikrai: dilbiai, o ne bickos. Jokių asociacijų su Popajumi tuomet!
 
1 vieta: man repas prie sirdies. O Alekna dar daug ka pasieks lietuviskas eminemas bus pas mus jr repuos sawo kampuos jo niekas nestabdys nes jam stabdziai ne kliutis xD © Gintaras.

Alekna
, tu ne tik pats repuoji, tu įkvepi ir kitus. Dar niekada nebuvome sulaukę komentaro, kuris būtų repo rhyme’as. Kitą savaitę laukiame eilėraštuko, įkvėpto Aleksandro Pogrebnojaus poezijos.


<...> lietuviskas eminemas bus pas mus jr repuos sawo kampuos <...>


„Laikas.lt“ komentatoriai – kol kas nedidelė, bet redakciją kasdien nustebinanti bendruomenė. Niekada nežinai, ką po slapyvardžiais pasislėpę internautai pamanys apie vieną ar kitą straipsnį, kaip sureaguos į „Laiko“ nuorodas „Facebooke“. Dažnai tarp jų minčių pasitaiko tikrų aukso grynuolių, kurių neįamžinti būtų nuodėmė. Dėl to portale startavo geriausių savaitės komentarų rubrika.

Kiekvieną penktadienio popietę išrinksime penkis įdomiausius, linksmiausius, keisčiausius ir kitaip dėmesį traukiančius komentarus, savaitės bėgyje parašytus „Laikas.lt“ portale ar „Facebooke“, išrikiuosime juos nuo penktos vietos iki pirmos ir paskelbsime portale.

Visas esamas ir būsimas geriausių savaitės komentarų apžvalgas rasite paspaudę šią nuorodą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top