Now Reading
Šį savaitgalį „Loftas“ dedikuoja britiškam rokenrolui (interviu su „Dirty Goods“, video)

Šį savaitgalį „Loftas“ dedikuoja britiškam rokenrolui (interviu su „Dirty Goods“, video)

Šį savaitgalį „Loftas“ dedikuoja britiškam rokenrolui (interviu su „Dirty Goods“

Laikas.lt
Nuotraukoje – „Dirty Goods“

Menų fabrike „Loftas nusimato išskirtinai britiškos muzikos savaitgalis. Penktadienį bus pristatytas naujas Tabami projektas kartu su Erica Jennings, Berta Timinskaite (Lietuvos Balsas) ir Tabami Live Band, skirtas talentingos dainininkės Amy Winehouse kūrybai pagerbti.

O jau šeštadienį čia pasirodys dvi britų grupės – populiaraus indie roko grupė „Dirty Goods ir vienas greičiausių šių dienų reperių – Fernquest su būgnininku. Vėliau diskoteką tęs Metal On Metal narys Kym Wild.
 
Britų kolektyvas jau lankėsi Lietuvoje vasarą, per Jonines, festivalyje „Loftas Fest ir juos mačiusią publiką sužavėjo taip, kad ši išsireikalavo nepraėjus nė trim mėnesiam Dirty Goods su Fernquest grąžinti į Lietuvą.
 
Ta proga trumpas pokalbis su grupės lyderiu Anthony Wylee Smith, kuris viename interviu Lietuvai prisipažino meilėje mūsų šaliai ir noru kraustytis čia. Ar vis dar atsimena šiuos savo žodžius Anthony paklausėme jo pačio.
 
Kokie tavo prisiminimai iš „Loftas Fest, kuriame su grupe grojai per Jonines?

Iš Lietuvos išsivežėme pačius geriausius įspūdžius. Tas savaitgalis Vilniuje buvo visiškai išprotėjęs su daug gerų ir gražių žmonių, alkoholio ir saulėtekių. Esu įsitikinęs – tai bus vienas ryškiausių prisiminimų iš šių metų.
 
Pameni, kad norėjai čia kraustytis?

O, taip! Dar nesikraustau, bet grįžtu pasitikrinti dar kartą, ar tas noras niekur nedingo (juokiasi).
 
Grįžtate į Lietuvą prabėgus trim mėnesiam – ką per juos nuveikėte?

Kai grįžome iš Lietuvos puolėme įrašinėti naujos medžiagos. Išėjo singlas „Know No Other, kurį įrašėme kartu su reperiu Fernquest. Jis irgi lankėsi Loftas Fest. Be to, be galo daug grojome, dalyvavome įvairiuose renginiuose ir festivaliuose.
 
Jus jau nemažai koncertavote svetur – kokių nuotykių patyrėte?

Nuotykiai mūsų laukia ant kiekvieno kampo. Žinoma, turas po Šiaurės Ameriką buvo vienas linksmiausių. JAV sutikome pačių keisčiausių žmonių, buvome pakliuvę į pačias kvailiausias situacijas. Venecijos paplūdimy ir Holivudo bulvare susipažinome su vietiniais keistuoliais – tokiais, kokius, rodos, gali pamatyti tik amerikietiškuose kino filmuose.
 
Kaip atrodo jūsų darbo vieta?

Jau kelis metus repetuojame ir kuriame 48 kvadratinių metrų studijoje. Anksčiau čia buvo kepykla. Ten būna užsidarome mėnesiam ir kuriame, kol pradedame eiti iš proto.
 
Grupės pavadinime yra žodis „dirty (liet. k. – purvinas)…

Purvas – labai žmogiška. Nesame patys švariausi žmonės planetoje (juokiasi).
 
Ačiū už pokalbį. Susitiksime jau šeštadienį „Lofte!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Padarysime viską, kad tai būtų nepamirštamas vakarėlis. Jei būsime sutikti su tokia šiluma, kaip vasarą „Lofte – išvis bus nesveikai” gerai. Laukiame nesulaukiame, kai sėsime į lėktuvą skrendantį į Lietuvą.
 
Britiško savaitgalio „Lofte meniu: Tabami Live: Amy Winehouse Tribute – jau penktadienį, LRT Opus Gyvai: Dirty Goods feat. Fernquest – šeštadienį.
 
Trumpas vaizdo įrašas iš „Tabami repeticijos ir Amy Winehouse fotosesijos šią savaitę:
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top