Now Reading
Muzikiniai pusryčiai: Gėda pelėda! (Konkursas laimėti CD)

Muzikiniai pusryčiai: Gėda pelėda! (Konkursas laimėti CD)

Muzikiniai pusryčiai: Gėda pelėda! (Konkursas laimėti CD)

Laikas.lt

Kai lietuvių liaudies dainas dainuoja aktorių trupė „Teatriukas“, liūdna nebūna. Net jei joje skamba „gėda pelėda“, kas vaikystėje dažnai turi neigiamą atspalvį. Paklausius šios dainelės) ir Jūs su šypsena ją imsite niūniuoti.

 

Kompaktinėje plokštelėje „Kas ten šoka ir dainuoja“ (visa informacija apie ją – nuorodoje) rasite visą eilę lietuvių liaudies vaikų dainelių apie gyvūnus. Šššš… 
 
Ar girdite? Žąsinas kankliuoja, uodas plėšia kakarynę, meškutė dūdas pučia, katinas būgną būbina! Kojos ima pačios kilnotis, kyla ūpas drauge šokti ir dainuoti žvėrių gegužinėje, į kurią kviečia aktorių trupė „Teatriukas“. 
 
Tradicines lietuvių liaudies dainas apie gyvūnus kūrybingieji aktoriai nuspalvina boso gitaros, akustinės gitaros, gitarėlės, akordeono, dambrelių, kanklių garsais. Šiuolaikiškas ritmas ir subjektyvus požiūris į senąjį lietuvių folklorą išryškina šių dainų paprastumą, melodingumą, jaukumą, žaismingumą. 
 
Puikiai tinka klausytis, šokti ir dainuoti visai šeimai! Kompaktinėje plokštelėje esančios fonogramos ir dainelių tekstai tiesiog prašo surengti karaokė šeimos vakarą. O gal ir kaip gimtadienio atrakcija.
 
Dėmesio! „Laikas.lt“ ir leidykla „Nieko rimto“ siūlo laimėti „Kas ten šoka ir dainuoja“ CD. Kaip tai padaryti, skaitykite šiame konkurse.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top