Now Reading
Savaitgalio receptas. „Plevėsos virtuvėlė“ pristato – buvusios anytos avižų kepsniukus

Savaitgalio receptas. „Plevėsos virtuvėlė“ pristato – buvusios anytos avižų kepsniukus

Savaitgalio receptas. „Plevėsos virtuvėlė“ pristato - buvusios anytos avižų kepsniukus

Laikas.lt
„Plevėsos virtuvėlė“


„Plevėsos virtuvėlė“ skirta tiems, kurie:
A) nekenčia gaminti,
B) nuolat bijo, kad gaminant kažkas nepasiseks,
C) arba tiesiog gerokai mieliau laiką leidžia miegamajame, nei virtuvėje.


Čia bus vien išmėginti patiekalai – tokie paprasti, kad juos sugadinti prireiktų didelio talento.

Skanaus!

Pats laikas pasigaminti kažką paprasto, skanaus ir naudingo sveikatai…

 

Šį receptą pavogiau (teatleidžia man virtuvės dievai) iš savo buvusios potencialios anytos. Ta nuostabi moteris išties mylėjo mane ir, kaip kokiai tikrai martelei, atskleidė porą kulinarijos paslapčių.

Avi
žų kepsniukai – neįtikėtinai taupus (kone suvalkietiškas) patiekalas; tačiau, kaip keista bebūtų, jis dar ir skanus.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Užpilam gerą kiekį avižų dribsnių sultiniu ir paliekam išbrinkti. Sučečkavojam kelis milžiniškus svogūnus ir pakepam. Sumaišom svogūnus ir avižas. Įmušam porą kiaušų, šastelim aliejaus. Įberiam šiek tiek prieskonių. Įkaitinam keptuvę ir kepam tokius bėdžiukus – kažką tarp kotletų ir blynų.

Puikiai valgosi su grietine.

Daugiau nuotykių virtuvėje: „Plevėsos virtuvėlė“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top