Receptai

Sekmadieninis Jurgos receptas: karštas šokoladas su aitriaisiais pipirais ir vyšnių likeriu

Sekmadieninis Jurgos receptas: karštas šokoladas su aitriaisiais pipirais ir vyšnių likeriu

Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė vienai dienai keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome Jurgos karštą šokoladą su aitriaisiais pipirais ir vyšnių likeriu. Patikiname, jo skonis – puikus!

Įdomu

Kinas

Menas

Europos šalių kino klube – dar nematyta veiksmo komedija

Europos šalių kino klube – dar nematyta veiksmo komedija

Kino centras „Garsas“, bendradarbiaudamas su Lenkijos institutu Vilniuje, Panevėžio gyventojams negaili staigmenų. Pristatome nuotaikingą veiksmo komediją „Triukas“, kurią galite matyti kino centre „Garsas“ gegužės 23 d., 17.50 val., lenkų kalba su lietuviškais subtitrais nemokamai.

Komedijos siužeto ašis – dviejų už grotų sėdinčių nusikalstamo pasaulio inteligentų genialaus dolerių padirbinėtojo Mareko Kovalevskio ir „Profesoriaus“ Viteko pabėgimas iš kalėjimo. Įpainioti į nešvarius valdžios žaidimus, jie nusprendžia sužaisti „va bank“ bei suvesti praeities sąskaitas.

Istorija sužavės situacijų komiškumu ir bravūrišku veiksmu. Filmas „Triukas“ rekomenduojamas visiems, pasiilgusiems gero humoro.

Laikas.lt

Mada

Sveikata ir grožis

D. Beckhamas apkaltintas nesveiko maisto propagavimu

D. Beckhamas apkaltintas nesveiko maisto propagavimu

Jamie Oliver’is, įžymusis virtuvės šefas, atvirame laiške, kurį pasirašė jis pats, sveikatos darbuotojai bei mokytojai, peikia Britų futbolininkus dėl jų reklamuojamo greito maisto. D. Beckham’as ir Gary Lineker’is pakliuvo į sveiką maistą propaguojančių entuziastų radarą, nes greito maisto reklama dažnai yra skirta vaikams. Jamie Oliver’is jau ne pirmus metus stengiasi populiarinti sveikus pasirinkimus Britanijos mokyklose ir darbuose.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.