Receptai

Arbatos istorija pagal kinus (II)

Arbatos istorija pagal kinus (II)

Prieš penkis tūkstančius metų kažkur dabartinėje pietų Kinijoje žmogus pirmą kartą į karštą vandenį įbėrė arbatmedžio lapų. Jis nežinojo, kad kvapnus žalsvas skystis indelyje, tūkstančius metų bus garbinamas, kaip vaistas nuo visų ligų, skatins prekybą, lems tautų klestėjimą ir nuosmukius, bei netgi taps karų priežastimi.

Įdomu

Kinas

Menas

Mada

Sveikata ir grožis

Konkurso „Augink

Konkurso „Augink, fotografuok ūsus ir laimėk snieglentę“ dalyvė Gintarė

Laikas.lt kviečia visus dalyvauti MOVEMBERD Lietuva kampanijoje ir siųsti savo ūsuotas nuotraukas. Šį kartą dalyvių neribojame – siųskite tik pradėtų auginti ūsų nuotraukas, siųskite dirbtinių, siųskite senas, siųskite prifotošopintas. Mums svarbiausia – kad siųstumėte ir skleistumėte šią žinią kitiems. Taigi, trumpai drūtai:

1. Nusifotografuok, prirašyk, kodėl palaikai MOVEMBER, ir siųsk [email protected]
2. Kur viskas vyks? Laikas.lt ir MOVEMBER „Facebook’e“.
3. Dalyvių amžius, lytis ir saviraiška neribojama.
4. Kas ūsams iš to? Patys įdomiausi laimės kampanijos rėmėjų padėkas: vyriškų drabužių parduotuvė CELIO sušildys, ONE.LT nuotykių parkas sukels adrenalino, o CSC TELECOM pastatys ant nerealiai čiuožiančios SNIEGLENTĖS.
O mes pristatome pirmą dalyvę – vestuvių planuotoją Lapę, kuri laiške MOVEMBER kampanijai rašo: „Visaip kaip palaikau šitą iniciatyvą ir siunčiu savo ūsus”.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.