Receptai

Morkų košė

Morkų košė

Virtas morkas sumalkite mėsmale. Smulkiai sutarkuokite obuolius. Svieste pakepinkite miltus, praskieskite grietinėle, suberkite morkas. Įberkite cukrų, druską, sutarkuotus obuolius, viską išmaišykite ir truputį pavirinkite. Košė tinka prie žuvies, maltos mėsos patiekalų.

Įdomu

Kinas

Menas

Kas iš tikro slepiasi mus supančių prietaisų viduje? (foto)

Kas iš tikro slepiasi mus supančių prietaisų viduje? (foto)

Pamenate, kai buvote vaikai, susižavėję žiūrėdavote į televizoriaus ekraną, stebėdamiesi, kaip tokioje mažoje dėžutėje sutelpa visi šie žmonės. Menininkas Kevinas LCK išsaugojo „vaikišką“ mąstymą ir savo darbais bando įrodyti, kad technikos prietaisuose slepiasi ne įvairūs varžteliai ar nuobodžios detalės, o maži baldai ir dar mažesni žmonės.

Mada

Sveikata ir grožis

Kaip nepriaugti svorio atostogaujant?

Kaip nepriaugti svorio atostogaujant?

Kelionių organizatorius „Kidy Tour“ pastebi, jog vis daugiau Lietuvos keliautojų savo atostogoms užsienyje renkasi poilsį su „viskas įskaičiuota“ paketu, o poilsiautojų pamėgtuose Turkijos kurortuose net 95 proc. viešbučių siūlo maitinimą mažiausiai tris kartus per dieną.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.