Receptai

Makaronai su lašiša ir pomidorais

Makaronai su lašiša ir pomidorais

Smulkiais žiedeliais supjaustykite porą.
Pomidorus nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Lašišos filė taip pat supjaustykite kubeliais.
Baziliko lapus sukapokite.
Įkaitinkite keptuvėje arba puode aliejų ir pakepinkite porus apie 1-2 minutes.
Sudėkite pomidorus ir pamaišant troškinkite 8-10 minučių.
Suberkite lašišą ir pakepinkite dar 7-8 minutes.
Supilkite citrinos sultis, sudėkite baziliką ir prieskonius. Išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies.
Išvirkite makaronus, nusausinkite ir sumaišykite su pakepintomis daržovėmis ir lašiša.
Skanaus!

Įdomu

Kinas

Menas

J. Cameronas: dalis pajamų iš „Įsikūnijimo“ tęsinių rodymo bus paaukota aplinkosaugai

J. Cameronas: dalis pajamų iš „Įsikūnijimo“ tęsinių rodymo bus paaukota aplinkosaugai

Duodamas interviu per šiųmetinius Amerikos prodiuserių gildijos apdovanojimus, garsusis režisierius teigė, kad šiuo metu įtemptai rašo antrosios ir trečiosios filmo „Įsikūnijimas“ dalių scenarijus. Abi dalis ketinama filmuoti ir jų postprodukciją atlikti tuo pat metu, o numatytos filmų išleidimo datos yra 2014 ir 2015 metų gruodžio mėnesiai.
Pasak J. Camerono, antroje dalyje matysime beveik nepakitusią aktorių sudėtį. „Jei veikėjas liko gyvas pirmame filme, jis vienokia ar kitokia forma pasirodys ir antroje,“ – teigė kino kūrėjas.
Galiausiai režisierius pareiškė, kad dalis pajamų, gautų iš filmo tęsinių rodymo, bus paaukota aplinkosaugos tikslams. „Sutikau kurti „Įsikūnijimo“ tęsinius tik tuo atveju, jeigu šiais filmais bus pasiekti visai žmonijai rūpintys tikslai“, – sakė J. Cameronas.
Šiuo metu režisierius keliauja po pasaulį reklamuodamas savo naują prodiusuotą filmą „Sanctum“, pasakojantį apie pavojingus speleologų (urvų ir olų tyrinėtojų) nuotykius. Tikrais įvykiais paremta trimatė juosta Lietuvos kinuose pasirodys kovo 4 d.

Mada

Sveikata ir grožis

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Dermatitas

Individualūs natūralios kosmetikos specialistės patarimai. Dermatitas

Pristatome UAB „Kvapų namai“ gamybos vadovę, natūralios kosmetikos specialistę Rūtą Daunoravičienę, kuri patars jums kaip prižiūrėti veido odą, kokią kosmetiką geriausiai rinktis individualiais atvejais, plačiau papasakos apie odos priežiūrą natūraliomis priemonėmis ir t. t.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.