Receptai

Šaltiena kiaušiniuose

Šaltiena kiaušiniuose

Želatiną užpilkite mažu kiekiu vandens, kad išbrinktų.
Kiaušinius nuplaukite, padarykite didesnę skylutę bukame kiekvieno kiaušinio gale, išpilkite kiaušinių turinį į dubenį. Lukštą atsargiai išplaukite ir gerai išdžiovinkite.

Įdomu

Kinas

Menas

„Exit“  2011-aisiais kviečia emigrantus sugrįžti pašokti (video)

„Exit“ 2011-aisiais kviečia emigrantus sugrįžti pašokti (video)

Klubas „Exit“, metus palydėjęs su geriausiais 2010 metų kūriniais, o šiuos pasitikęs su renginiu „Ignas 6H Marathon“, pakalbino didžėjus ir lankytojus apie geriausias praėjusių metų akimirkas ir linkėjimus klubinei kultūrai 2011-aisiais.

Didžėjų čempionato „Piramidė“ laimėtoja Emma palinkėjo klubų lankytojams išlikti nuoširdiems, nes šią išskirtinę jų savybę vieningai mini visi kviestiniai klubų svečiai.

Ignas linkėjo išlikti nuoširdiems ir toliau klausytis šokių muzikos. Kastis Torrau priminė, kad 2011-ieji yra Zuikio metai ir linkėjo klubinėtojams būti šokliems kaip zuikis.

Pirmojo šiemet renginio „Ignas 6h Marathon” metu didžėjai pasakojo, kas yra klubo rezidentas ir kokia jo reikšmė klubinėje kultūroje. Vakaro šeimininkas Ignas priminė, kad net tokios žvaigždės kaip Carl Cox, David Guetta ar „Swedish House Mafia” yra nuolatiniai svečiai savo renginiuose, kurių datų „pajudinti” negali jokie pasaulinių turų planuotojai.

Klubo lankytojai linkėjo emigrantams šiemet grįžti į Lietuvą bent trumpam pašokti į savo gimtąjį miestą ir dėstė savo supratimą apie tai, kas yra klubo rezidentas.

Kas klubinėtojų laukia 2011 metais Ignas pasakoja video reportaže:

Mada

Sveikata ir grožis

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.