Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18765/eurovizijos-nugaletoja-jamala-atvyksta-i-lietuva/

Data: 2017-02-28, 11:11

„Eurovizijos“ nugalėtoja Jamala atvyksta į Lietuvą

Nacionalinės „Eurovizijos“ atrankoms artėjant prie pabaigos, džiugi žinia visiems šio konkurso gerbėjams — 2016 metų „Eurovizijos“ konkurso laimėtoja Jamala su koncertu atvyksta į Lietuvą.

Meilę muzikai nuo vaikystės puoselėjanti dainininkė, pirmąjį savo albumą išleidusi vos devynerių, balandžio 19 dieną Vilniuje pristatys savo naujausią albumą „1944“, išleistą kartu su viena didžiausių pasaulyje leidybos kompanijų „Universal“.

Tačiau ši dainininkė — toli gražu ne vien tik eurovizinio hito atlikėja. Vakar Jamala buvo apdovanota net trimis Ukrainos muzikos apdovanojimų „Yuna“ statulėlėmis – metų solo atlikėjos (Jamala), metų dainos („1944“) ir metų dueto (Jamala ir „DakhaBrakha“).

Savo sodrų ir stiprų balsą P. Čaikovskio muzikos akademijos absolventė Jamala geba išnaudoti įvairiuose muzikos stiliuose. Akademijoje įgijusi operos solistės specialybę, dainininkė tapo daugybės džiazo festivalių laureate, perdainavo įvairių tautų liaudies dainas, išbandė savo jėgas atlikdama kitų muzikos stilių kūrinius. Naujausiame jos albume girdimos modernaus r’n’b ir soul muzikos stilių melodijos.

Šią įvairovę ir neeilines vokalo galimybes Europos širdis užkariavusi Jamala pristatys pačiame pavasario viduryje — balandžio 19 dieną — koncertų salėje „Compensa“, Vilniuje. Bilietais prekiauja „Bilietai.lt“.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.