Receptai

Eršketo šašlykas

Eršketo šašlykas

Eršketo minkštimą be odelės ir kaulų supjaustyti ilgais plonais gabalėliais. Įtrinti druska ir maltais juodaisiais pipirais. Verti ant iešmukų, patepti grietine ir kepti virš įkaitusių medžio anglių.

Kai žuvis iškepa sudėti į lėkštę ir papuošti žaliomis petražolėmis. Žuvis patiekiama nenuimta nuo iešmukų. Šalia patiekti svogūnus supjaustytus griežinėliais. Patiekti padažą.

Įdomu

Kinas

Menas

Architektai pristatė vizijas atgimstančiam Naujamiesčiui (Foto)

Architektai pristatė vizijas atgimstančiam Naujamiesčiui (Foto)

Architektai kviečia vilniečius ir miesto svečius atrasti Naujamiestį. Ketvirtadienį loftų vystytojos „Concept Lofts“ būstinėje buvo pristatyti kūrybinių dirbtuvių „Naujas veidas Naujamiesčiui“ dalyvių sukurti konceptualūs architektūriniai projektai, primenantys vilniečiams ir miesto svečiams šios sostinės dalies išskirtinumą ir potencialą. Renginio organizatorių teigimu, šiuo projektu siekiama įkvėpti teigiamus pokyčius Naujamiestyje

Mada

Sveikata ir grožis

Šalin rudeninę depresiją! 20 būdų

Šalin rudeninę depresiją! 20 būdų, kaip išgyventi rudenį

Ruduo prišaukia blogą nuotaiką ir net depresiją. Tačiau rudeniniai depresijai reikia nepasiduoti ir stengtis elgtis taip, kad ruduo nesugadintų mūsų geros nuotaikos. Šiame straipsnyje rasite 20 būdų, kaip rudenį pakelti nuotaiką.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.