Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18672/2017-uju-horoskopas-12-zodiako-zenklu/

Data: 2017-01-09, 17:00

2017-ųjų horoskopas 12 Zodiako ženklų
Kam 2017-ieji bus sėkmingi, o kuriems Zodiako ženklams reikėtų pasisaugoti? Kas gali tikėtis meilės, o kam derėtų saugoti sveikatą ar skirti ypatingą dėmesį karjerai? Pažvelkime į dangų ir sužinokime, ką šiemet žada žvaigždės.

Avinas (kovo 21 d. - balandžio 20 d.)

Gimusieji po Avino ženklu 2017-aisiais turėtų skirti ypatingą dėmesį santykiams bei ilgalaikės karjeros puoselėjimo galimybėms.

Šie metai pateiks daugybę galimybių meilės bei darbo srityje, tačiau sėkmė priklauso nuo užsispyrusio Avino pasiryžimo keistis, brandžiai ir dėmesingai vertinti gautas galimybes bei gyvenime pasirodžiusius žmones.

2017-ieji - didelių pokyčių metui. Avinui reikėtų išmokti išsakyti savo nuomonę, už ją tvirtai pastovėti, tačiau nežeminti aplinkinių, nugalėti savo didelį ego, o taip pat verta pradėti planuoti, pasitelkti analitinį mąstymą. Tik tuomet pokyčiai bus malonūs.

Jautis (balandžio 21 d. - gegužės 21 d.)

Šiemet Jaučiai sieks padėti pamatus sėkmingai, ramesnei, finansiškai ir dvasiškai išlaisvinančiai ateičiai, tačiau jie visus metus bus paslaptingi, nenorės kalbėti apie savo planus ir darbus.

Jaučiai labai pastovūs, konservatyvūs, tačiau norint pasiekti savo tikslų teks pasikeisti. Pavasaris yra ypač palankus laikas išbandyti kuo daugiau naujos, skirtingos veiklos, ieškoti žavinčio hobio, puoselėti naujas pažintis.

2017-ieji taip pat puikiai tinka dvasiniam tobulėjimui. Jaučiai, skyrę daugiau dėmesio savo vidui, atras vidinę ramybę ir harmoniją, lengviau ir greičiu pasieks užsibrėžtų tikslų.

Dvyniai (gegužės 21 d. - birželio 22 d.)

2017-ieji Dvyniams bus meilės ir susižavėjimo metai. Norėsis flirtuoti, ieškoti naujų pažinčių, stengtis sukurti rimtus ir tvirtus santykius. Porą jau turintys Dvyniai jausis pasiryžę žengti kitą žingsnį.

Šie metai labai palankūs įvairiai intelektualinei veiklai. Dvyniams vertėtų pradėti studijas, mokytis naujų kalbų, įgauti naujų įgūdžių ar tiesiog skaityti knygas, nepraleisti progos sudalyvauti įdomioje diskusijoje.

Tikroji metų pradžia Dvyniams prasidės gegužės 25-ąją. Jaunas Mėnulis lems naujo ciklo pradžią, tad nuo tos dienos Dvyniams vertėtų nebijoti keistis, imtis naujos veiklos.

Vėžys (birželio 23 d. - liepos 23 d.)

Vėžiams šie metai taip pat atneš gausybę pokyčių, privers nuolat mąstyti, priimti sprendimus. Tai sukels nemažai streso, tačiau, jeigu Vėžys sugebės susikaupti, su bėdomis susidoroti pavyks.

Šeima Vėžiams yra labai svarbi ir reikalinga lyg oras, tačiau 2017-ieji bus pakankamai sudėtingi. Santykius nuolat temdys nesutarimai, bus sunku surasti sąlyčio taškų, stebėsitės, ką prieš tai veikėte su tuo žmogumi. Antrosios pusės neturintieji vargiai ją susiras.

Kita vertus, 2017-ieji puikiai tinka darbo paeiškoms bei profesiniam tobulėjimui. Vėžiams tereikia išmokti išeiti iš savo komforto zonos, būti drąsiems, iššūkius pasitikti aukštai iškelta galva.

Liūtas (liepos 24 d. - rugpjūčio 23 d.)

Liūtai myli žmones, jiems patinka bendrauti ir jie tiesiog dievina dėmesį, tačiau ilgalaikiams ir rimtiems santykiams koją pakiša šio ženklo atstovams būdingas egoizmas. Šiemet Liūtai bus gerokai švelnesni ir sukalbesni, tad tai ypač palankus metas meilei, net santuokai.

Liūtai, žinoma, tikri lyderiai, kurie savo tikslų kartais siekia lipdami per galvas. Šiemet ši taktika tikrai nepasiteisins. Sėkmės trokštantys Liūtai turės prisiversti nusileisti, bendradarbiauti, naudotis aplinkinių patarimais.

Metų pabaiga puikiai tinka kelionėms ir savęs pažinimui jų metu. Leiskites į ilgas, tolimas keliones, pernelyg neplanuokite, pats likimas nušvies jums kelią.

Mergelė (rugpjūčio 24 d. - rugsėjo 23 d.)

Šie metai daugeliui atneš įvairių pokyčių ir iššūkių, jie bus labai dinamiški, tačiau Mergelėms tai nesudarys jokių problemų. Šio ženklo žmonės labai perfekcionistiški, organizuoti, įpratę daug dirbti.

2017-ieji Mergelėms yra komunikacijos metai. Šiemet teks labai daug bendrauti, kalbėtis, tik taip pasieksite savo tikslų, susitvarkysite su iššūkiais ir pajusite dvasinį pasitenkinimą.

Metų pabaigoje sentimentalioms Mergelėms teks išmokti paleisti praeitį. tai bus sunku, tačiau netrukus pajusite didžiulį palengvėjimą bei vidinę harmoniją.

Svarstyklės (rugsėjo 24 d. - spalio 23 d.)

Šie metai Svarstyklėms yra ypač sėkmingi. Viskas, ko imsis po šiuo ženklu gimusieji eisis tarsi per sviestą, o rezultatai viršys visus lūkesčius!

2017-ieji bus tarsi nesibaigiančios Kalėdos, kuomet likimas beveik kasdien pateiks nuostabiausių dovanų. Svarstyklės bus apsuptos malonių žmonių, pasirengusių padėti ir drauge džiaugtis sėkme.

Tiesa, Svarstyklių puoselėjami romantiški santykiai gali susvyruoti, tačiau išsiskyrimas atneš naujų, nuostabių pažinčių, o jeigu krizę įveikti pavyks, tai santykiai pakils į aukštesnį lygmenį. Vienišas Svarstykles tikrai lydės pasisekimas ir didžiulis priešingos lyties dėmesys.

Skorpionas (spalio 24 d. - lapkričio 22 d.)

Mistiškiems, į ezoteriką ir filosofiją linkusiems Skorpionams 2017-aisiais teks nusileisti ant žemės ir pradėti mąstyti praktiškai bei logiškai.

Po Skorpiono ženklu gimusiems žmonėms šiemet yra palankus metas tvarkyti savo buitį, pradėti remontą, gražinti namus ir aplinką. Taip pat labai svarbu nuolat palaikyti idealią švarą ir tvarką.

Metų pabaiga puikiai tinka karjeros pokyčiams. Jeigu nedrįstate keisti darbo ar jo pobūdžio, tai imkitės iniciatyvos ir vadovybei pateikite pasiūlymus, kaip galėtumėte pagerinti sąlygas dabartinėje pozicijoje, paprašykite paaukštinimo ar atlyginimo priedo.

Šaulys (lapkričio 23 d. - gruodžio 21 d.)

Šaulio laukia mokymosi kupini metai. 2017-ieji pateiks daugybę gyvenimo pamokų, kurios praturtins ir labai pravers ateityje.

Šie metai Šauliams taip pat labai tinkami mokymuisi plačiąja prasme - puikus laikas pradėti studijuoti, gilinti žinias, dalyvauti įvairiuose seminaruose ar tiesiog daugiau skaityti, šviesis, pažinti naujas kultūras keliaujant.

Metų pabaigoje reikėtų sulėtinti ritmą, apmąstyti išmoktas pamokas, įvertinti savo tobulėjimą, galbūt užkaišioti spragas, tačiau naują veiklą pradėti nepalanku.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. - sausio 20 d.)

2017-ieji Ožiaragiams, kaip daugumai kitų Zodiako ženklų, atneš gausybę pokyčių. Šie metai padės atskleisti visą Ožiaragių potencialą.

Šiemet vertėtų nebijoti svajoti ir rizikuoti, kadangi laikas pagaliau įvykdyti didelius planus yra labai palankus. Pokyčiai jums atneš laimės kiekvienoje srityje - tiek darbe, tiek santykiuoe, tiek ir atnaujinant namus.

Šie metai taip pat labai palankūs vidiniams pokyčiams bei apsivalymui. Ožiaragiams vertėtų atsikratyti žalingų įpročių, atskleisti juos slegiančias paslaptis, paleisti senas skriaudas.

Vandenis (sausio 21 d. - vasario 19 d.)

2017-aisiais Vandeniams bus ypač svarbus pasitikėjimas savimi. Šie metai bus sėkmingi ambicingiems, nebijantiems savo nuomonėms reikšti ir už save pakovoti Vandeniams.

Šie metai labai sėkmingi karjerai. Puiki proga keisti darbą, reikalauti paaukštinimo ar didesnio atlyginimo. Vandeniai tikri inovatoriai, tad šiemet jie galės pasireikšti teikdami savo idėjas darbe. Šio ženklo atstovai bus įvertinti ir gerbiami.

Metų pabaiga puikiai tinka kelionėms. Idealu, jeigu jos bus susijusios su savišvieta, vidiniu tobulėjimu, naujų įgūdžių gavimu.

Žuvys (vasario 20 d. - kovo 20 d.)

2017-ieji Žuvims žada keliones, tobulėjimą ir pasaulėžiūros plėtrą. Žuvims, kaip ir Vandeniams, labai svarbu pasitikėti savimi, tuomet viskas seksis tiesiog puikiai.

Šiemet norėsite daug dėmesio skirti savišvietai, savo tikrojo kelio paieškoms, vidiniam tobulėjimui. Atrodytų, kad virsite chameleonu, kuris nuolat keičiasi. Leiskite sau juo būti, mokykitės, pažinkite save.

Po Žuvų žeklu gimusieji yra meniškos, jautrios sielos žmonės, tačiau šiemet teks elgtis racionaliau. Labai svarbu atsakingai leisti pinigus, taupyti, kadangi metų pabaiga gali būti nenuspėjama, finansiškai nestabili.
© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.