Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18513/globotinio-pusryciai-puikus-suo-dzeusas/

Data: 2016-10-19, 10:42

Globotinio pusryčiai: puikus šuo Dzeusas

Dzeusas - veimaranerio mišrūnas. Mišrūnas, nes neturi dokumentų, bet jeigu juos ir turėtų tai labiau veimaraneriu nei yra vis tiek nebūtų.

Tai puikus šuo: draugiškas su visais ir visuomet, kaip kad būdinga šiai paukštšunių veislei. Ramus, netriukšmingas. Namuose tvarkingas, nieko negraužia, negadina ir niekam nekenkia. Masės pavydėtinos – kiek daugiau nei 40 kg. Nuaugęs puikiai, prižiūrimas irgi puikiai, mylimas ir gerbiamas. Bet žmogus neturi jėgų juo rūpintis ir Dzeusui, aštuonerių metų amžiaus galiūnui ieškomi labai geri šeimininkai.

Gatvėje eina patampydamas, todėl reikia stipraus žmogaus, reikia užsiimti, gal daugiau išsilakstyti, išsisiausti ir bus lengviau vedžioti. Nors, tuo pačiu, Dzeusas ir ne tas, kuris tąso šeimininką. Reikia tik prilaikyti. Iškart užbėgu už akių jei kam klius griežtas antkaklis - kokį turi nuo seno, tokiu ir vedžioja, spygliais į išorę, tad šį momentą to net neverta aptarinėti. Šuo mylimas, atrodo puikiai ir dabar mes sutelkiam visą dėmesį į jo naujų namų paieškas.

Kadangi pati fotografavau, bendravau su šuniu, galiu tik įkvėpti ir dar kartą pasakyti - šuo nuostabus visom prasmėm.

Dėl Dzeuso skambinti tel.: 867823856, Utenos raj. gyvūnų mylėtojų draugija











© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.