Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/18099/naujoji-instinct-kolekcija-kviecia-apnuoginti-kojas-foto/

Data: 2016-04-15, 20:00

Naujoji „Instinct“ kolekcija kviečia apnuoginti kojas (foto)

Deimantės Rudžinskaitės nuotr.

Lietuviškas mados prekės ženklas „Instinct“ pristatė pavasario kolekciją, kuria siūlo moterims pamiršti šaltąjį sezoną nešiotas kelnes ir drąsiai apnuoginti kojas. Naujoje kolekcijoje išliko skiriamieji sijonus kuriančio „Instinct“ prekės ženklo bruožai – midi ilgis, asimetrinis kirpimas ir pabrėžtas liemuo, tačiau jie interpretuoti pavasariškomis spalvomis ir naujomis formomis.

„Visoms puikiai pažįstamas jausmas, kai pavasarį vos tik atšilus orui norisi išsinerti iš sunkių žieminių rūbų, rinktis gaivias spalvas ir lengvas medžiagas. Nauja „Instinct“ kolekcija siekiame moteris paskatinti tai padaryti kuo greičiau, nesvarbu, kad oras dar ne visai draugiškas. Iš patirties žinome, kad po žiemos būna nedrąsu apnuoginti kojas ar dėl priaugtų kilogramų, ar dėl išbalusios odos, bet skatiname tai ignoruoti, nes nėra nieko moteriškiau nei pagal figūros tipą pasirinktas sijonas“, – teigia prekės ženklo „Instinct“ kūrėja Ieva Mejerytė.

Naujoje kolekcijoje be prekės ženklui būdingo klostuotų sijonų modelio, atsirado du nauji modeliai – pieštuko formos sijonas su skeltuku priekyje ir puošnus daugiasluoksnis klosčių sijonas. Kolekcijoje vyrauja švelnios bundančios pavasario gamtos spalvos: juoda, pilkšva, balta, sakuros rožinė, persikų rusva, žibuoklės mėlyna ir ryški mėlyna.

„Įkvėpimo ieškojome gamtoje, nes pavasaris – gaiviausias metų laikas, kai akys džiaugiasi bundančia gamta. Būtent tos gaivos ir norime įnešti į moterų spintas pasirinktomis spalvomis. Kirpimai taip pat prie to prisideda – klostuoti asimetriniai sijonai lengvai plazdės pavasariškame vėjo gūsyje, sijonas su skeltuku priekyje leis daugiau apnuoginti kojas orui vis labiau kaistant, o daugiasluoksnis klosčių sijonas, kuriam sunaudota net 3 metrai medžiagos, džiugins kai šventiškomis pavasario progomis norėsis pasinerti į šokių sūkurį“, – apie kolekciją pasakoja „Instinct“ kūrėja I. Mejerytė.

Naujoji prekės ženklo kolekcija įamžinta meno erdvėje „Antarctica“.





© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.