Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/17042/studio-9-trecio-gimtadienio-proga-grizta-biciuliai-ir-satin-jackets/

Data: 2015-01-14, 15:58

„Studio 9“ trečio gimtadienio proga grįžta „Bičiuliai“ ir „Satin Jackets“
Pačiame sostinės centre įsikūrusi kūrybinė erdvė „Studio 9“ vėl gyvena šventinėmis nuotaikomis. Sausio 16 d. Vilniaus klubinėtojų pamėgta vieta kviečia į savo trečią gimtadienį. Jis sutaps su atsinaujinusios renginių serijos „Bičiuliai“ bei lankytojų simpatijas šiais metais užkariauti spėjusio vokiečio „Satin Jackets“ sugrįžimu.

Naujais rūbais pasipuošę „Bičiuliai“ į Vilnių ketina grąžinti tuos „Studio 9“ svečius, kurių pasirodymai šokių salione tapo hitais, o jų autorius pavertė neabejotinais favoritais.

„Per trejus veiklos metus čia pasirodė beveik 100 muzikos grupių, atlikėjų ir didžėjų iš viso pasaulio. Tarp jų tikrai yra ne vienas, apie kurio sugrįžimą pasvajojame. Ne tik mes norėtume Vilniuje vėl išgirsti „j.viewz“, „Crazy P“, Louie Austen, Move D, Nick Monaco ir kitus publikos numylėtiniais iškart tapusius bičiulius“, – teigė „Studio 9“ programos ir komunikacijos vadovas Paulius Petravičius.

„Studio 9“ herojams pagerbti skirtą tradiciją pradės „Satin Jackets“. Šių metų pavasarį kaukėtas širdžių ėdikas surengė tikrą jausmų audrą „Love In Slow Motion“ naktyje ir pats neslėpė noro kuo greičiau grįžti į Lietuvą, kurioje ir šiaip turi nemažą gerbėjų būrį. Lengvo, seksualaus bei vasariško nu disco skambesio dėka išgarsėjęs virtuozas naujus metus pasitiko smagiu asmeniniu rekordu – vienas jo superhitų „You Make Me Feel Good“ perkopė 3 milijonų perklausų ribą „Spotify“ platformoje.

Kartu su „Satin Jackets“ gimtadienio puotoje pasirodys šokių saliono rinktinė, kurią sudarys esminių „Studio 9“ renginių serijų šeimininikai St. Stereo, Stepan Bitus ir Valdemar.

Savo apsukų mažinti „Studio 9“ neketina ir po gimtadienio šventės. Sausio mėnesį muzikinę ekspediciją į Jamaiką surengs DJ Mamania bei DJ Swix, Bulgarijoje vyksiantį „Horizon“ festivalį pristatys „Detroitsh*t“ komanda, tamsesnius ir aštresnius muzikinius kampus atskleis „Corpus“ bei „Dewforanimals & Friends“ naktys.


Daugiau:

Satin Jackets vizitas šių metų balandį:

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.