Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/14535/kokie-bus-2014--zaliojo-medinio-zirgo-metai/

Data: 2013-11-28, 12:30

Kokie bus 2014 – Žaliojo medinio Žirgo metai?

Laikas.lt

Artėjantys 2014 metai Rytų horoskope vadinami Žaliojo medinio Žirgo metais, kurie, pagal žinomą astrologę Liliją Banaitienę, prasidės 2014 metų sausio 30 dieną.

Tai judrus, linksmas ir į nuotykius linkęs gyvūnas. Norint, kad Žirgas apdovanotų savo teigiama energija, stenkitės būti linksmi ir aiškiai reikškite mintis.

Medinio Žirgo metai nusimato įvairūs ir nenuspėjami. Jie pažers gražių akimirkų, tačiau sulauksime ir nemalonių įvykių: stichinių nelaimių, aviakatasrofų. Taip pat sustiprės politiniai neramumai Rytuose, nedžiugins ir nestabili ekonominė padėtis pasaulyje. Tačiau jei būsite aktyvūs ir dinamiški, savo gyvenimą galite pakreipti tinkama linkme.

Norint nepasiduoti neigiamoms emocijoms, stenkitės nekritikuoti kitų nuomonės, nebūkite užsispyrę, impulsyvūs ir agresyvūs. Nebandykite suvaldyti žirgo laukinės prigimties, juk jis mėgsta laisvę. Tačiau norint sumažinti žirgo nepastovumą, tam prireiks didelių pastangų, norint numalšinti savo jausmus. Tik tokiu būdu jums pasiseks išsaugoti savo laimę. Atsižvelgiant į tai, kad žirgas yra labai dinamiškas – metų pradžia gali nusimatyti labai darbinga.

Šiais metais sėkmė lydės darbščius, stropius, pareigingus ir praktiškus žmones, kurie savo sąžiningu darbu pakils karjeros laiptais. Todėl tie, kurie iki šiol buvo įpratę asmeninių aukštumų siekti lengviausiu keliu, lipdami per kitų galvas, juos lydės nesėkmė.

2014 metais žmonės pasižymės aukštu emociniu lygiu, asmeninės laisvės siekimu, todėl padidės darbo kaita, sustiprės individuali veikla. Pirmasis metų pusmetis bus palankus socialinės sferos darbuotojams, užsiimantiems moksline veikla. Tad darbštieji Skorpiono ar Žuvų ženklo atstovai galės pasigirti sėkminga finansine padėtimi. O tiems, kas nori išlaikyti stabilias pajamas, patartina investuoti į nekilnojamąjį turtą ir spalvotąjį metalą.

Antrąjį pusmetį sėkmė lydės Liūtus, Ožiaragius ir Avinus. Bus palankus metas plėtoti verslo ryšius užsienyje, todėl gali padaugėti komandiruočių. Šiuo laikotarpiu patartina taisyti pašlijusius šeimos santykius.

Antrasis metų pusmetis taip pat bus palankus ir kultūros bei meno srityse dirbantiems asmenims. Marketingo srityje netikėtai atsiskleis Šauliai ir Mergelės, o Žuvys ir Jaučiai gali pasinerti į nuolatines darbo paieškas, jei neatsižvelgs į tokius prioritetus, kaip kruopštumas, pastovumas ir darbštumas.

Tuoktis šiais metais patartina tik tvirtoms, vienas kitu pasitikinčiomis poroms. Jeigu kyla abejonių dėl antrosios pusės, geriau vestuves atidėkite. Norint, kad 2014 metai prasidėtų sėkmingai, Naujuosius metus sutikite šeimos apsuptyje ar nedidelėje draugų kompanijoje.

Naujųjų išvakarėse kruopščiai sutvarkyti namus. Nepamirškite pasirūpinti ir netvarkinga santechnika. Be reikalo varvantis vanduo išneša iš namų pinigus.

Prieš patiekdami šventines vaišes, stalą užklokite žalia staltiese, ant stalo padėkite vazą su joje pamerkta pušies šakele bei nepamirškite šių metų simbolio – medinio Žirgo. Maistą geriausiai patiekti mediniuose induose, porcijos turėtų būti nedidelės.

Susitvarkę namus ir paruošę gurmaniškus patiekalus, pasirūpinkite ir savo išvaizda. Pasistenkite dėvėti iš natūralių medžiagų pasiūtus drabužius: šilkas, medvilnė, vilna. Rinkitės žalios, mėlynos ar juodos spalvos rūbus ir aksesuarus. Tinkamiausi papuošalai – pagaminti iš medžio ar natūralaus akmens.

© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.