Laikas.lt

Paimta iš:
https://www.laikas.lt/lt/info/10986/2013-metu-horoskopas-12-zodiako-zenklu/

Data: 2012-12-10, 10:02

2013 metų horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt
Parengė Gražina Vasiliauskienė

Ką atneš Naujieji metai meilės, profesinėje ir gerovės srityje? Ar surasite svajonių porą? Ar nuskambės vestuvių varpai? Kada nauji darbiniai projektai seksis ypač gerai? Koks laikas bus palankus šeimos biudžetui papildyti?

Šis metų horoskopas pagal Zodiako ženklus padės kiekvienam geriau orientuotis ir nustatyti savo silpnąsias ir stipriąsias puses, kad geriau galėtumėte pasiruošti būsimiems įvykiams.

2013-ųjų metų horoskopas

AVINAS (03.21–04.20)

Tik nesikarščiuokite!

2013 metais jums prireiks daug kantrybės, kuri tikrai nėra jūsų stiprioji pusė. Saturnas padės jums ją išsiugdyti. Padarykite laiką savo sąjungininku, tada gražiai pergyvensite metus.

Aistra ir meilė

Avinai, turintys savo šeimą, pirmoje metų pusėje mielai keliaus su draugais. Jų partneris nebūtinai sudarys jiems kompaniją. Tačiau romantikos jiems tikrai netrūks: ypač pirmoje balandžio pusėje. Liepą, nuo rugpjūčio pabaigos iki rugsėjo vidurio ir antroje spalio pusėje galite atrasti naujų bendrumų su savo brangiausiu žmogumi. Antrą pusmetį praleisite nuostabių vakarų dviese namuose.

Vienišiai, kurie ilgisi intymaus artumo, dar turės pakentėti. Kas nusiteikęs pasitenkinti vienu kitu nerūpestingu ir neįpareigojančiu flirtu, tam iki birželio pabaigos teks stengtis pačiam, po to Jupiteris jam suteiks puikių galimybių susipažinti su įdomiais žmonėmis. Gerus ketinimus puoselėjantiems avinams jis padės aptikti ieškomo kandidato į partnerius pėdsakus. Svarbiausia patiems išsiaiškinti, ko jūs tikitės iš santykių. Tada bus lengviau žengti žingsnį teisinga kryptimi. Nuo rugsėjo iki spalio vidurio ir visą gruodį Marsas sudarys palankias sąlygas meilei.

Karjera ir pinigai

Avinai trokš kiek galima greičiau kuo daugiau pasiekti. Urano įtaka sustiprins šią tendenciją. Jeigu jūs savo nekantrumu patys neužkirsite sau kelio, galėsite šauniai pasistūmėti į priekį. Pasistenkite džiaugtis mažais laimėjimais. Kai tik atsipalaiduosite, pasieksite daugiau. Vis dėlto stenkitės pasverti naudą ir sąnaudas.

Finansiniu atžvilgiu pirmą pusmetį seksis geriau, tačiau smarkaus nuosmukio nebus. Liepa ir spalis – palankiausi mėnesiai užsidirbti daugiau pinigų.

Sveikata ir laisvalaikis


Veiklūs avinai ir 2013 metais stengsis įgyvendinti kuo daugiau idėjų, todėl labai svarbu bus reguliariai pailsėti ir pasisemti naujos energijos. Leiskite sau kasdien, geriausia, tuo pačiu paros laiku po pusvalandį atsikvėpti ir pamąstyti arba pamedituoti. Geras miegas ir sveika mityba padės išsaugoti sveikatą. Balandžio, birželio ir rugsėjo mėnesiais jausite didžiausią energijos antplūdį.

JAUTIS (04.21–05.20)

Mėgaukitės gyvenimu!

Jupiteris pataria jums pirmoje 2013 metų pusėje toliau vystyti savo profesinius sugebėjimus ir žada padėti. Antrąjį pusmetį skirkite gyvenimo malonumams. Tada galėsite atgaivinti gražius prisiminimus, nes Saturnas kartkartėmis vis sudrums nuotaiką.

Aistra ir meilė

Jei pradėsite 2013 metus atšalusiais santykiais su partneriu, per daug nesigraužkite, nes jūsų šeimyninis gyvenimas pavasarį pagerės. Venera ir Marsas nuo balandžio vidurio iki gegužės pabaigos pasirūpins romantika ir skatins jausmingumą. Birželį ir rugpjūtį temperatūra lovoje smarkiai įkais. Lapkričio mėnesį namuose įsiviešpataus harmonija. Tačiau Saturnas skatins jus vis tiek graužtis ir abejoti. Imsite svarstyti, ar jūsų ryšys su partneriu išlikęs, o gal laikas jį pakeisti. Stenkitės Jupiterio padedami į savo bendravimą įlieti kuo daugiau džiaugsmo, tada viskas bus gerai.

Vieniši Jaučiai turės dėl ko džiaugtis vasarą, nes Venera ir Marsas suteiks jiems puikių galimybių paflirtuoti ir kurstys aistrą. Neprasidėkite su bet kuo. Ieškokite savo svajonių partnerio. Ar dar jaučiatės nepasirengę tvirtiems ryšiams su partneriu? Įsiklausykite į savo širdį.

Karjera ir pinigai

Pirmą pusmetį, kai būsite globojami Jupiterio, turėtumėte pademonstruoti savo talentus – sulauksite pripažinimo. Tai suteiks jums daug džiaugsmo, o pasiekti laimėjimai sustiprins pasitikėjimą savimi. Antras 2013 metų pusmetis tiks visų rūšių mokslams, tobulinimuisi, kursams. Liepos mėnesį būkite labai atsargūs, pasirašydami sutartis, ir stenkitės nežengti jokio žingsnio, kruopščiai iki smulkmenų visko neapsvarstę. Nuo spalio pabaigos iki lapkričio vidurio patirsite sunkumų bendraudami su klientais.

Pirmą pusmetį Jupiteris padės jums sėkmingai tvarkyti finansinius reikalus. Nešvaistykite, kad antrą pusmetį nepatirtumėte didelių sunkumų, kai pinigų sumažės.

Sveikata ir laisvalaikis

Dėl Urano poveikio dažnai būsite nervingi, jeigu nesugebėsite skirti sau pakankamai dėmesio ir laiku pailsėti. Vasario, gegužės, rugpjūčio ir spalio mėnesiais jausitės labai gerai ir kupini jėgų, nes Marsas suteiks jums naujos energijos. Sportuokite, tačiau pasirinkite sau tinkamą sporto rūšį. Jei nustatysite, kad jus geriausiai veikia ilgi pasivaikščiojimai, užteks ir jų. Svarbiausia judėti! Pirmą pusmetį derėtų sumažinti saldumynų vartojimą.

DVYNIAI (05.21–06.21)

Pasinaudokite savo šansais!


Jupiteris suteiks jums daug laimės. Kad ją visą patirtumėte, turite būti pasirengę išnaudoti visus gerus šansus, kurie pasitaikys. Jei nieko nedarydami lauksite, kada laimė nuskris į sterblę, galite nesulaukti nieko.

Aistra ir meilė

Jei esate sukūrę šeimą, jūsų santykiams su partneriu šiemet gresia atšalimas. Būtina laiku susirūpinti. Sąmoningai stiprinkite ryšį, stenkitės daugiau laiko praleisti kartu, negailėkite dėmesio brangiausiam žmogui. Bendri laisvalaikio pomėgiai padės jums vėl atrasti vienam kitą. Gegužės ir spalio mėnesiais Venera suteiks jums romantiškų dienų, kurias geriausia praleisti atostogaujant su savo antrąja puse.
Viengungiams Dvyniams bus smagu išbandyti savo galimybes flirtuojant ir mėgautis savo pasisekimu. Jei esate nusiteikę tik neįpareigojantiems kontaktams, balandžio, birželio ir gruodžio mėnesį jų jums netrūks. Jei esate linkę užmegzti tvirtą ryšį, gegužės ir spalio mėnesiais Venera jums padės ieškoti tinkamo partnerio. Pasvarstykite dabar, koks turi būti jūsų svajonių kandidatas.

Karjera ir pinigai

2013 metais jums seksis daryti tai, kam turite polinkį ir sugebėjimų, ypač iki metų vidurio, nes tuo metu jus globos Jupiteris. Dėl savo sėkmės turėtumėte pasistengti ir patys. Jupiteris nemėgsta tinginių. Už pastangas sulauksite iš jo palankių aplinkybių, įdomių kontaktų ir originalių idėjų. Antrą pusmetį Jupiteris padės jums finansinėje srityje.

Sveikata ir laisvalaikis

Pirmoje 2013 metų pusėje Dvyniai bus aktyvūs ir žvalūs. Vis dėlto sportuodami nepersistengsite. Mat jus globojantis Jupiteris teiks energiją ir kartu sustiprins polinkį į patogumą ir jaukumą. Todėl gali būti, kad ilgai svarstysite, kurią sporto rūšį pasirinkti. Ir nepasirinksite nieko. Susiimkite ir pasinaudokite energijos pertekliumi. Nors jūsų imuninė sistema kol kas gera, nuo jūsų aktyvumo priklausys, kaip jausitės rudenį.

VĖŽYS (06.22–07.22)

Ieškokite, kur realizuoti save!

2013-ieji jums gali būti puikūs metai, jei sugebėsite patys pasirūpinti savo gerove, daugiau galvoti apie save, ne tik rūpintis kitais. Ypač antrą pusmetį bus naudingas sveikas egoizmas. Neverta visada nuolaidžiauti kitiems.

Aistra ir meilė


Ištekėjusios ir vedę Vėžiai 2013 metais kartu su savo pora bandys įvykdyti permainas. Pasvarstykite, gal verta susirasti naują hobį, leistis į ilgą kelionę ar įsikelti į erdvesnį butą. Antrą metų pusmetį jums pavyks įgyvendinti savo planus. Pasikliaukite intuicija, nes Neptūnas ją nuolatos stiprins. Venera padės kovo, birželio ir lapkričio mėnesiais išgyventi nuostabių romantiškų valandėlių dviese. Tik balandžio mėnesį gali kilti krizė. Skirkite tuo metu daugiau dėmesio sau ir draugams.

Viengungį Vėžį gali apimti nepaprastai stiprus nuotykių troškimas. Nesistebėkite dėl to, nes jums žvaigždės lemia rizikos ir savęs pažinimo etapą. Jei esate pasirengę užmegzti tvirtą ryšį ir tiksliai žinote, kokio partnerio trokštate, veikiausiai pavyks jį surasti. Kitaip teks apsiriboti keliais karštais flirtais, kurie suteiks džiaugsmo, ypač vasario, gegužės, rugpjūčio ir lapkričio mėnesiais, kai jūsų meilės sferą globos Marsas.

Karjera ir pinigai

Saturnas padės jums įgyvendinti savo idėjas. Ką pradėsite 2013 metais, tai išliks jūsų gyvenime ilgam. Tačiau sėkmės gali tekti palūkėti ilgiau, nei norėtumėte. Kovo, liepos, spalio ir lapkričio mėnesiais būkite atidūs sudarydami sutartis, nesileiskite kitų įtraukiami į abejotinas aferas, tada nenukentėsite, ir jūsų finansinė padėtis išliks stabili.

Sveikata ir laisvalaikis

Pirmą pusmetį, išskyrus vasarį ir gegužę, dažnokai jausite energijos trūkumą, užtat antrąjį pusmetį Jupiteris sustiprins jūsų sveikatą ir suteiks daugiau jėgų Dėl energijos trūkumo visus metus būsite linkę daugiau smaližiauti, kas gali pakenkti figūrai. Stenkitės daugiau laiko praleisti gryname ore, judėti ir sveikai maitintis. Spalio mėnesį derėtų specialiai stiprinti imuninę sistemą vaistažolėmis ir vitaminais.

LIŪTAS (07.23–08.23)

Laukia permainos

Liūtams 2013-iejii bus savęs ieškojimo ir pokyčių metai. Įsiklausykite į savo sielos balsą ir atkreipkite dėmesį į sapnus. Kai kurios jūsų gyvenimo sritys jau seniai reikalauja pertvarkos. Be to, jūs ir patys trokštate permainų. Jeigu nesiryšite joms dabar, sėkmė nuo jūsų nusigręš ilgam.

Aistra ir meilė

Jei esate susituokę, šeima 2013 metais jūsų gyvenime vaidins lemiamą vaidmenį. Saturnas stengsis ir čia įtvirtinti naujas struktūras. Galbūt sulauksite palikuonio arba vaikai atsistos ant savo kojų, persikelsite į naują būstą arba apsiribosite smulkesniais šeimyninio gyvenimo pakeitimais. Skirkite sau laiko ir išsiaiškinkite savo poreikius. Tada Saturnas padės jums juos patenkinti. Pirmą pusmetį jums bus svarbu palaikyti ryšius su draugais. Balandžio, birželio ir gruodžio mėnesį mėgausitės aistringomis valandėlėmis dviese su savo antrąja puse. Liepos mėnesį verta leistis į meilės atostogas, nes jus globos Venera.

Poros ieškantiems vienišiams Saturnas padės geriau susivokti, ko jie siekia. Pasistenkite išsiaiškinti, kodėl iki šiol nepavyko susirasti gyvenimo partnerio, tada lengviau seksis ieškoti tinkamo žmogaus. Nesmerkite per daug savęs ir nesigraužkite dėl to, kad dar tebesate vieniši. Verčiau išsiaiškinkite savo poreikius ir suvokite savo privalumus. Gerų šansų flirtui pasitaikys balandžio, birželio ir gruodžio mėnesiais.

Karjera ir pinigai

2013 metais jūsų valios jėga bus stebinanti, todėl seksis siekti savo tikslų. Vis dėlto gresia pavojus, kad susikoncentravę į savo tikslą galite nepastebėti įdomių galimybių, kurias jums pasiūlys Uranas.

Balandžio, rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiai bus palankūs žengti nauju keliu. Galite pasirinkti kursus, įvairias tobulinimosi priemones. Atsargiai sudarinėkite sutartis kovo ir lapkričio mėnesiais, nes gresia pavojus patekti į spąstus. Šiais mėnesiais geriausia išvykti atostogauti. Jūsų banko sąskaitos gali išlikti stabilios, jei būsite atsargesni su pirkiniais. Balandžio, liepos ir spalio mėnesiais seksis tvarkyti finansinius reikalus.

Sveikata ir laisvalaikis

Jūsų savijauta smarkiai priklausys nuo kūno ir sielos harmonijos. Stenkitės tinkamai rūpintis ir savo kūnu, ir siela. Požymis, kad apleidote vieną jų, bus įvairūs negalavimai ir padidėjęs nervingumas. Sportas padės palaikyti vidinę pusiausvyrą ir gerą fizinę formą. Liepos ir lapkričio mėnesiais suraskite laiko atostogoms arba SPA procedūroms.

MERGELĖ (08.24–09.23)

Įsiklausykite į save

2013 metais bus labai svarbu atsižvelgti į savo jausmus ir troškimus. Tada nepalankiai nusiteikusios žvaigždės negalės jums pakenkti. Antrąjį pusmetį būsite linkę bendrauti. Savo draugų rate sugebėsite pailsėti nuo kasdienybės ir pasisemti naujų jėgų.

Aistra ir meilė

Jūsų santykiai su partneriu sukels tam tikrų abejonių. Neptūnas ir Marsas padės jums daug pasimokyti, todėl gegužės, rugpjūčio ir spalio mėnesį galėsite atgaivinti ir sustiprinti savo santuoką. Ieškokite naujų laisvalaikio pomėgių ir pasistenkite jais užkrėsti savo antrąją pusę. Liepos, rugpjūčio ir spalio mėnesiais Venera suteiks jūsų ryšiui harmonijos ir romantikos.

Jei esate vieniši ir svajojate apie didžiąją meilę, aktyviai leiskitės į partnerio paieškas. Lankydami įdomius kursus, galite sutikti bendraminčių arba užmegzti naujas pažintis per draugus. Ypač nepatartina užsidaryti namuose gegužės, rugpjūčio ir spalio mėnesiais, nes tuo metu Marsas padidins jūsų patrauklumą. Paklauskite savo širdies, ar jau esate pasirengę naujai meilei. Jei reikia, atsisveikinkite su praeitimi, kad atsivertumėte naujoms pažintims.

Karjera ir pinigai

Darbe jums pasitaikys daug puikių galimybių, tačiau vis tiek jausitės nepatenkinti. Jupiteris padės jums išsiaiškinti priežastį. Galbūt trokštate pokyčių, nes dabartinės užduotys neatrodo prasmingos ir įdomios? Šiuo atveju galite sulaukti puikios progos pakeisti darbą. Galbūt verta pasimokyti naujų dalykų, kad galėtumėte siekti karjeros kitur? Antrą pusmetį darbe pradės sektis, tačiau stenkitės palaikyti gerus santykius su kolegomis. Jie neturi manyti, kad esate sunkaus charakterio. Vasario, spalio ir gruodžio mėnesiai bus produktyviausi, pasinaudokite tuo įgyvendindami savo projektus. Vidurvasaris bus palankus tvarkyti sudėtingus finansinius reikalus. Sausio, balandžio, lapkričio ir gruodžio mėnesiais piniginių problemų nepatirsite.

Sveikata ir laisvalaikis

2013 metais stenkitės reguliariai judėti. Nebūtina bėgti maratono ar ištisas valandas kasdien kankintis treniruoklių salėje, užteks lengvo saikingo sporto. Naudinga bus pakeliauti pėsčiomis. Atsijungti nuo rutinos pavyks pirtyje, baseine ar SPA centre su draugais. Apskritai stenkitės kuo dažniau leisti laisvalaikį su draugais. Retkarčiais pabandykite atsiriboti nuo visko, pabūti vienumoje, pamedituoti ir papildyti savo energijos rezervus.

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)


Realizuokite savo svajones

2013 metais įsigilinkite į save ir išsiaiškinkite, ko iš tikrųjų trokštate savo gyvenime. Kai gerai žinosite, ko ilgitės savo sielos gilumoje, galėsite pabandyti įgyvendinti savo svajones ir surasti savo laimę. Be to, gali būti labai įdomu pažinti save.

Aistra ir meilė

Jei turite nuolatinį gyvenimo partnerį, 2013 metais stenkitės sukaupti kartu kuo daugiau bendrų išgyvenimų. Jie sustiprins jūsų ryšį ir dar labiau suartins jus. Pirmą pusmetį norėsite pakeliauti. Išvykite atostogauti su savo brangiausiuoju ar brangiausiąja – Jupiteris pasirūpins, kad kelionė būtų įsimintina. Antrąjį pusmetį Uranas sukels šiek tiek sumaišties ir nesusipratimų. Nesvarbu, ką manote, išsakykite atvirai partneriui viską, kas slegia širdį. Kartu lengviau surasite išeitį.

Jupiterio veikiamas vienišas Svarstykles 2013 metais trauks egzotika. Galbūt susirasite partnerį iš tolimos šalies, pasirinksite neįprastą gyvenimo būdą ar imsite keliauti po pasaulį. Jei sugebėsite susilaikyti nuo drastiškų permainų gyvenime, tai bent apsistatysite keistais daiktais. Nuo kovo pabaigos iki balandžio vidurio, birželio pradžioje ir spalio mėnesį gali pasitaikyti gerų šansų įsimylėti, tačiau pasistenkite likti ištikimi savo poreikiams ir troškimams.

Karjera ir pinigai

2013 metais bus labai svarbu, kad darbas turėtų prasmę ir nebūtų dirbamas vien tik dėl pinigų. Jeigu dabartinis darbas netenkina jūsų ambicijų ir tik bukina jus, ryžkitės permainoms. Atkakliai siekiančias savo tikslo Svarstykles lydės sėkmė. Balandžio, birželio ir rugsėjo mėnesiais Marsas suteiks daug energijos jūsų projektams. Rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais Venera padės spręsti su pinigais susijusius reikalus, tačiau ir kitais mėnesiais finansinių katastrofų nepatirsite.

Sveikata ir laisvalaikis

2013 metais jausitės energingi ir kupini polėkio. Tik antrą pusmetį kartkartėmis patirsite nesėkmių. Daugiau laiko praleiskite gryname ore, sportuokite. Tai padės išsaugoti gerą savijautą. Jūsų gyvybės eliksyras yra vanduo. Gerkite jį, maudykitės po šaltu dušu, plaukiokite baseinuose ir ežeruose. Vanduo suteiks jums energijos ir nuplaus neigiamas emocijas. Plaukiojimas bus naudingas ir nugarai, nes nugara – jūsų silpna vieta. Todėl iš anksto užsirašykite į sveikatingumo centrą.

SKORPIONAS (10.24–11.22)

Judėkite į priekį lėtai, bet energingai

2013 metais Saturnas globos jus. Jis sulaikys jus nuo beprotiškų poelgių ir nukreips ten, kur derėtų. Kadangi Uranas nuolatos kurstys nerimą, jums bus nelengva sutramdyti savo nekantrumą ir išlaikyti vidinę pusiausvyrą.

Aistra ir meilė

Saturnas vers jus mąstyti šiek tiek konservatyviau nei anksčiau. Tai nulems, kad į šeimyninį gyvenimą žiūrėsite kaip į saugų uostą ir pamiršite, kad retsykiais tiesiog būtina pagyvinti santykius su partneriu. Antrą pusmetį Jupiteris skatins kartu eiti į visokius renginius ir pasirūpins, kad jūsų ryšys gautų naujų impulsų. Jūs galite drauge atrasti naują laisvalaikio pomėgį arba persikelti į naują būstą. Puiku būtų suplanuoti iš anksto įdomią kelionę į tolimus kraštus. Kovą, birželį ir rugsėjį praleisite jaudinančių romantiškų valandėlių dviese.

Vieniši Skorpionai, Saturno veikiami, ilgėsis tvirto ryšio. Šis noras gali išsipildyti antroje 2013 metų pusėje. Būkite atviri naujoms pažintims ir nevenkite paflirtuoti. Daugiausia šansų įsimylėti turėsite vasario, gegužės, rugpjūčio ir lapkričio mėnesiais. Jeigu nesate pernelyg išrankūs ieškodami sau partnerio, tai šiais mėnesiais jums turėtų pasisekti.

Karjera ir pinigai

Uranas 2013 metais parengs jums vieną kitą staigmeną. Nesijaudinkite, staigmenos nebus blogos. Net karjeros šuoliui pasitaikys palankių galimybių. Tik nuo jūsų priklausys, ar jomis pasinaudosite. Stenkitės būti kantrūs ir apdairūs. Ypač rūpestingai dirbti patartina kovo ir lapkričio mėnesiais, gerai apsvarstykite viską ir išanalizuokite kiekvieną smulkmeną, kad išvengtumėte klaidų, o svarbius sprendimus atidėkite vėlesniam laikui. Kurti ateities planus šie mėnesiai bus tinkami. Finansiniu atžvilgiu gerai seksis kovo pradžioje ir birželio mėnesiais. Sėkmingas etapas bus nuo rugsėjo 11 iki spalio 6 dienos.

Sveikata ir laisvalaikis

2013 metais dažnai būsite nervingi. Tačiau jums pavyks kaskart vis lengviau atgauti vidinę pusiausvyrą ir atsipalaiduoti. Išbandykite meditaciją ar autogenines treniruotes, raumenų atpalaidavimo pratimus, jogą. Galite sukurti savą atsipalaidavimo metodą. Kovo ir balandžio mėnesiais Marsas papildys jūsų energijos atsargas. Rugpjūčio ir lapkričio mėnesiais būsite labai produktyvūs. Stenkitės savo energiją panaudoti ne tik darbui, bet ir laisvalaikiui. Nepamirškite reguliariai ilsėtis, kad išvengtumėte pervargimo.

ŠAULYS (11.23–12.21)

Įdomių susitikimų metai

2013 metais jums bus labais svarbūs santykiai su žmonėmis: partneriu, šeimos nariais, draugais, kolegomis, naujais pažįstamais. Bendravimas su jais, emocijos ir dvasiniai mainai stiprins jūsų gyvenimo džiaugsmą ir padės geriau pažinti save.

Aistra ir meilė


Jupiteris 2013 metais pasirūpins, kad galėtumėte žengti žingsnį pirmyn savo santykiuose su partneriu. Galbūt jums laikas pagalvoti apie vedybas, namo statybą ar palikuonis. Galbūt vertėtų jums abiems išvykti į įdomią kelionę arba parengti bendrą projektą. Nesvarbu, ką nuspręsite padaryti, viskas iki liepos mėnesio pasiseks. Antrą pusmetį neišvengsite trinties, tačiau Marsas padės nuo rugsėjo iki spalio vidurio ir nuo gruodžio pradžios užglaistyti nesusipratimus.

Vienišiams, kurie nusiteikę susituokti, nors dar nerado tinkamo partnerio, Jupiteris gali padėti ir parūpinti įdomių pažinčių. Nemaža tikimybė, kad tarp jų bus ir svajonių partneris. Kovą, balandį ir birželį pasitaikys daugiau šansų įsimylėti. Antrą pusmetį turėsite valdyti save, nes būsite linkę į viską reaguoti per daug emocingai.

Karjera ir pinigai

Darbe Jupiterio parama jums bus garantuota. Jis padės jums palaikyti gerus santykius su kolegomis, bendrauti su klientais ir viršininkais, derėtis. Atskleiskite savo talentus ir patys stenkitės tobulėti. Kovo, spalio ir lapkričio mėnesiai bus tinkami atostogoms, nes tuo metu darbe jums ims trukdyti Merkurijus. Sausio, balandžio, liepos ir spalio mėnesiais Venera saugos jūsų pinigus. Tada jūs sugebėsite tinkamai su jais elgtis, pelningai investuoti, pirkti ir pataupyti.

Sveikata ir laisvalaikis

Nuo kovo vidurio iki balanžio pabaigos, birželio, rugsėjo ir gruodžio mėnesiais Marsas vis pastiprins jūsų jėgas. Tuo metu galėsite imtis sunkių ir varginančių darbų. 2013 metais darykite viską, kad išsaugotumėte savo pusiausvyrą. Reguliariai ilsėkitės, leiskite laiką gamtoje, kasdien išeikite pasivaikščioti. Darbas sode ir važinėjimas dviračiu padės išsaugoti gerą savijautą. Stenkitės rūpestingai sukramtyti maistą ir neprisikimšti pilvo iš nuobodumo ar nepasitenkinimo, kad metų pabaigoje nepasijaustumėte gerokai papilnėję. Reguliariai sportuokite.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Nepražiopsokite savo šansų!

2013 metais jums svarbiausia bus laiku atpažinti palankias galimybes ir jomis pasinaudoti. Pasikliaukite savo intuicija. Jūsų laukia sėkmė meilėje arba darbe, tereikia veikti, o ne snausti.

Aistra ir meilė

Astrologai pataria jums šiemet daugiau įsigilinti į savo jausmus, atidžiau įsigilinti į kitus ir atviriau bendrauti. Svajingas nuotaikas metų pradžioje panaudokite santykiams su partneriu ir suteikite jiems daugiau romantikos. Tada jausitės saugiai ir vėl būsite tokie artimi su savo brangiausiuoju žmogumi, kaip pažinties pradžioje. Kartu išgyvensite smagią vasarą. Rudenį partneris taps veikiau geru draugu, o ne karštu meilužiu. Gruodžio mėnesį jūsų santykiai vėl įgaus romantiško atspalvio.

Vienišiams patartina atsikratyti drovumo, nes Plutonas suteiks jiems nepaprasto žavesio, kuris padidins šansus susipažinti su tinkamu partneriu, išskyrus kovo ir balandžio mėnesius. Bet kuriuo atveju jūs turite patys žengti pirmąjį žingsnį, kitaip nieko nebus. Nesidrovėkite. Galbūt per Kalėdas jau nebūsite vieni, nes Meilės planeta Venera gruodžio mėnesį intensyviai globos jus.

Karjera ir pinigai

Jupiterio globojami 2013 metais turėsite gerų šansų pasilypėti aukščiau karjeros laipteliais, ypač pirmąjį pusmetį. Parodykite visiems, ką jūs sugebate, pasiteiraukite viršininko apie naujas užduočių sritis ir atlyginimo pakėlimą. Vasario ir gegužės mėnesiais derėtis ir pateikti tinkamus argumentus jums seksis geriausiai. Antrą pusmetį senos pažintys padės įgyvendinti tikslus. Tada seksis gerai sutarti su kolegomis ir viršininkais, praplėsti klientų ratą. Tačiau piniginiuose reikaluose patartina būti atsargiems. Ypač svarbu atsisakyti spontaniškų pirkinių. Į parduotuves eikite tik su iš anksto sudarytu pirkinių sąrašu ir nuosekliai jo laikykitės. Ilgai ir kruopščiai apsvarstytoms investicijoms draudimas negalioja. Sausio mėnesį jūsų finansinė padėtis bus geriausia. Jei elgsitės apdairiai ir atsargiai, galite užbaigti metus be didelių finansinių nuostolių.

Sveikata ir laisvalaikis

Pirmą pusmetį Jupiteris stiprins jūsų senkančias jėgas ir imuninę sistemą. Vis dėlto jo globojami būsite linkę tukti. Stenkitės saikingai vartoti produktus, kuriuose daug cukraus ir riebalų. Antrą pusmetį jūsų savijautą nulems socialiniai kontaktai. Stenkitės daugiau laiko praleisti su partneriu ir draugais. Malonūs laisvalaikio užsiėmimai, plaukimas, SPA procedūros palaikys gerą nuotaiką. Nuo spalio vidurio iki gruodžio pradžios būsite produktyviausi ir galėsite nesunkiai įveikti net sunkiausias užduotis.

VANDENIS (01.21–02.19)

Nuotykių troškimas

Pirmą 2013-ųjų pusmetį negalėsite atsispirti savo atkakliai slopinamam polinkiui į avantiūrizmą ir patirsite daug jaudinančių nuotykių. Antrą pusmetį turėtumėte iškelti sau iššūkį panaudoti sukauptą patirtį ir padaryti savo nuobodžią kasdienybę kuo įdomesne.

Aistra ir meilė

Savo šeimą sukūrusių Vandenių ryšiai su antrąja puse pirmąjį pusmetį išliks glaudūs. Jūsų laukia malonūs išgyvenimai. Kartu praleisite nemažai smagių valandėlių ir galėsite mėgautis gyvenimu. Antrą pusmetį bus labai svarbu stengtis paįvairinti kasdienybę ir pabėgti nuo rutinos, kad ji jūsų neprislėgtų. Taip išvengsite didelių konfliktų. Rugsėjo, spalio ir gruodžio mėnesiais Marsas įžiebs jums vieną kitą netramdomos aistros kibirkštėlę. Vis dėlto turėsite su savo brangiausiuoju ar brangiausiąja iš anksto tartis dėl laiko, kurį galėtumėte praleisti kartu, nes jūsų terminų kalendorius bus nuolatos perpildytas.

Vienišių programoje pirmą pusmetį laukia nerūpestingas flirtas. Geriausiai seksis, jei stengsitės elgtis natūraliai ir nevaidinti tobulybių. Balandžio mėnesį Marsas suteiks galimybių susipažinti su įdomiais žmonėmis. Rugpjūtis, spalis ir gruodis gali būti nuostabiai romantiški. Viskas priklausys nuo jūsų pastangų bendrauti taktiškai su žmonėmis ir įsijausti į kito būseną. Nuoširdumas, supratimas ir įsiklausymas – tai raktai į potencialaus partnerio širdį.

Karjera ir pinigai

Pirmą pusmetį patartina nebijoti eksperimentuoti, kad sektųsi darbe. Vandeniui tai – ne problema, nes jis niekada nestokoja stulbinamų idėjų. 2013 metais Jupiteris pasirūpins, kad jūsų idėjos būtų vaisingos. Bendradarbiai taip pat padės jas įgyvendinti. Antrą pusmetį jūs būsite iki kaklo užsivertę darbais, nepaisant to, sugebėsite su polėkiu ir šypsena viską įveikti. Tinkamo atpildo už pastangas neteks ilgai laukti. Nuo birželio vidurio patartina susirūpinti savo tobulėjimu ir praplėsti akiratį. Tuo metu jums seksis lengvai įsisavinti naujas žinias ir išsaugoti jas ilgam. Finansiniu atžvilgiu puikūs mėnesiai bus vasaris, gegužė ir rugsėjis.

Sveikata ir laisvalaikis

Iki birželio pabaigos būsite kupini energijos, tad žaiskite, linksminkitės, sportuokite, užsiimkite hobiu ar pasiieškokite sau naujų iššūkių. Visada naudinga sveikatai ką nors veikti gryname ore. Nebūtinai saulei šviečiant. Net pasivaikščiojimas per lietų gali atgaivinti ir nuteikti romantiškai. Nuo liepos mėnesio sumažinkite tempą, kad išvengtumėte perdegimo. Ramios savaitgalio iškylos prie ežerų ar upių padės atsigauti ir pasisemti naujų jėgų. Vėliausiai metų pabaigoje patartina susidomėti grupiniu sportu ir užsirašyti į treniruotes.

ŽUVYS (02.20–03.20)

Įgyvendinkite savo norus

2013 metais svarbiausia bus įsiklausyti į save ir išsiaiškinti, ko trokštate iš tikrųjų. Antrą pusmetį galite rimtai užsiimti savo norų įgyvendinimu. Tik nepamirškite džiaugtis ir mažais gyvenimo dalykais.

Aistra ir meilė

Pirmą pusmetį Jupiteris iškels klausimą dėl „išsiplėtimo“. Tai gali būti pasiryžimas nusipirkti butą, pasistatyti namą ar susilaukti vaikų. Nesvarbu, kaip nuspręsite „plėstis“, žvaigždžių pagalba jums garantuota. Tik nesileiskite įkalbinėjami ir neperimkite svetimų sumanymų, spręskite savo galva. Antrą pusmetį apims stiprus noras išgyventi ką nors nauja. Pavyzdžiui, galėtumėte su savo brangiausiu žmogumi pakeisti savo buto interjerą arba leistis į tolimą kelionę. Spalio mėnesį Marsas kurstys nesutarimus. Jei sugebėsite drauge susėdę dalykiškai viską aptarti ir kultūringai padiskutuoti, pasieksite abiems tinkamų kompromisų ir išvengsite santykių krizės.

Vienišiai 2013 metais stengsis pagrįsti savo poreikius ir viską išsiaiškinti. Todėl pirmą pusmetį norėsite mieliau pabūti vieni, nei susisaistyti įsipareigojimais su kitu žmogumi. Antrą pusmetį jausite didesnį poreikį bendrauti. Imsite ilgėtis antrosios pusės. Ją galite sutikti. Rugpjūčio mėnesį Marsas padės jums sėkmingai flirtuoti, o Venera rugsėjo ir gruodžio mėnesiais pasirūpins, kad jūsų gyvenime atsirastų daugiau romantikos. Vieniši 2013 metais tikrai nesijausite, net jeigu nepavyks susirasti naujos meilės.

Karjera ir pinigai

2013 metais jūsų kūrybinės galios bus nepaprastai stiprios. Kovo mėnesį jūs tiesiog trykšite originaliomis idėjomis. Užsirašinėkite jas iškart, kai tik ateis į galvą, kad nepamirštumėte ir galėtumėte vėliau pasinaudoti. Nuo balandžio vidurio iki rugsėjo vidurio Saturnas ir Neptūnas padės jums įgyvendinti net fantastiškiausias idėjas. Realistas Saturnas saugos, kad per daug neatitrūktumėte nuo realybės, o Neptūnas kurstys jūsų fantazijas. Sėkmė garantuota! Iki spalio vidurio Marsas vis papildys jūsų energijos atsargas, todėl galėsite daug pasiekti. Finansiniu atžvilgiu 2013 metais bus įvairių pasikeitimų – ir neigiamų, ir teigiamų. Todėl nepakenks geresniais laikais pataupyti blogesniems. Nuo vasario 26 iki kovo 21 dienos jūsų piniginiai reikalai klostysis puikiai. Birželį ir rugsėjį taip pat nepatirsite finansinių problemų.

Sveikata ir laisvalaikis


Neptūnas padarys jus 2013 metais jautresniu ir neatsparesniu ligoms nei anksčiau, todėl rūpinkitės savimi. Jis suteiks jums sugebėjimą jausti savo kūno poreikius ir padės atsikratyti žalingų įpročių (pavyzdžiui, rūkymo). Ir pakeisti mitybos būdą taip pat pavyks. Nuo balandžio vidurio iki rugsėjo vidurio Saturnas palaikys jūsų imuninę sistemą. Jo padedami sugebėsite nustatyti savo negalavimų priežastį. Vasario, gegužės, rugpjūčio ir lapkričio mėnesiais jausitės žvalūs ir geros formos, tad galėsite išsikrauti sportuodami. Nuo liepos mėnesio jūsų sveikatai bus labai naudingas vanduo. Stenkitės kuo dažniau maudytis, plaukioti baseine ar ilsėtis prie vandens telkinių.


© Copyright 2010 Laikas.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.