Receptai

Maistas naudingas toms kūno dalims

Maistas naudingas toms kūno dalims, į kurias yra panašus

Tikriausiai kiekvienam yra tekę girdėti posakį: „esi tai, ką valgai“. Niekas nepaneigs, kad graikiniai riešutai panašūs į smegenis – ir, kas įdomiausia, iš tiesų yra joms labai naudingi. Tokių pavyzdžių galima rasti ir daugiau. Toliau pateikiame keletą itin paplitusių maisto produktų, kurie ne tik primena žmogaus organus, tačiau taip pat padeda jiems normaliai funkcionuoti.

Įdomu

Kinas

Menas

Panevėžyje - siaubo kino naktis

Panevėžyje – siaubo kino naktis

Kino centras „Garsas” artėjant lapkričio 1 d. skiria savo ištikimiesiems žiūrovams išskirtinę siaubo kino naktį. Spalio 28 d. 19 val. tiems, kurie nori išvysti kraupiausias dvasių ir gyvųjų pasaulių sandūros paslaptis ne tik savo akimis ir tiems, kurie mato daugiau negu filmų režisieriai skiriame baime alsuojančius siaubo filmus:
AKIS
The Eye
JAV, trileris, drama, siaubo, 2008, N-16, 1:38
Režisierius: David Moreau, Xavier Palud
Vaidina: Jessica Alba, Alessandro Nivola, Parker Posey, Tamlyn Tomita
Apakusi dar būdama penkerių ir nuo to laiko gyvenusi visiškoje tamsoje, Sidni ilgus metus kantriai laukė, kol patobulėjusi medicina jai grąžins regėjimą… Prabėgus 20-iai metų jai persodinamos akių ragenos, tačiau po operacijos pradeda dėtis keisti dalykai – ji ima regėti baisius ir subjaurotus žmones, o žiūrėdama į veidrodį jame mato visiškai svetimą veidą. Padedama daktaro Polo Faulknerio, Sidni išsiaiškina, kas jos ragenų donoras, ir keliauja į Meksiką, vildamasi ten sužinoti, iš kur atsiranda jos mistinės vizijos.
PAGIEŽA 3
Grudge 3
JAV, siaubo, trileris, N-16, 2009, 1:26
Režisierius: Toby Wilkins
Vaidina: Matthew Knight, Shawnee Smith, Mike Straub, Aiko Horiuchi
Džeiką, vienintelį likusį gyvą po skerdynių filme „Pagieža 2″, kankina kraupios vizijos, dėl kurių jis net patenka į ligoninę. Jo globėja, gydytoja Salivan, pasiryžusi ištirti siaubingus jo pasakojimus. Lankydamasi jo namuose Čikagoje, ji randa dar vieną šeimą, į kurią jau kėsinasi prakeiksmas. Paaiškėja, kad siaubingi Džeiko pasakojimai – tikra tiesa, o amžiams išvaryti nelabąsias dvasias ir išgelbėti jų aukas gali tik paslaptinga japonė… tačiau niekas išties nežino, kokia baigtis laukia jos plano.

Veiksmas po veiksmo filmai įtraukia ir nepaleidžia iki paskutinės minutės, tad laikas tikrai neprailgs!

Du kino filmai – 12Lt
Su „Ištikimųjų“ kortele dviems žmonėms į abu kino filmus tik 12 Lt!
Atneškite išskaptuotą moliūgą iki spalio 28 d. ir kasoje pasiimkite kvietimą!

Mada

Sveikata ir grožis

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.