Receptai

Tegyvuoja pusryčiai arba 6 idėjos skaniai ir sveikai dienos pradžiai

Tegyvuoja pusryčiai arba 6 idėjos skaniai ir sveikai dienos pradžiai

Daugelis pusryčius laiko nereikšmingais ir mieliau šiam valgiui skirtą laiką išmano į kelias minutes miego. Kitiems pusryčius atstoja puodelis kavos, o dar kiti jų nevalgo sąmoningai, teisindamiesi amžinu laiko stygiumi.

Dietologai tvirtina, kad pusryčiai – svarbiausias dienos maistas ir juos valgyti tiesiog būtina. Taigi, Laikas.lt rekomenduoja keletą lengvų receptų, padėsiančių pažadinti savo organizmą ir skaniai pradėti dieną.

Arbata su pienu

Įdomu

Kinas

Menas

Esė konkursui „Ištrauk mane iš stalčiaus“: Vasaros kvapai

Esė konkursui „Ištrauk mane iš stalčiaus“: Vasaros kvapai

Kiekvienam žmogui vasarą primena vis kiti dalykai: vieniems – tai sultingos braškės, kitiems – saulė, smėlis ar jūra… Man vasarą primena įvairūs kvapai: kai žiemą geriu močiutės sudžiovintas arbatžoles, prisimenu, kaip vasarą sėdėjau pašiūrėje, kur jos kabojo; nakties dvelksmas primena salstelėjusį vasaros nakties kvapą, kai išeidavau klaidžioti tamsiomis gatvėmis idant taip praskaidrinčiau savo mintis; mano paslaptingas dvejonių aromatas primena valandas, praleistas senoje nuo vaikystės pamėgtoje vietoje – liepos viršūnėje; bičių medaus kvapas primena mano minčių keliones… Ir viskas, ką matau, ką užuodžiu, turi savo istoriją, kelia man skirtingas emocijas ir prisimini

Mada

Sveikata ir grožis

„Išsipildymo akcija” ant kojų pastatė Ukrainoje sužeistą vaikiną

„Išsipildymo akcija” ant kojų pastatė Ukrainoje sužeistą vaikiną

Dvyliktoji TV3 televizijos ir SEB banko „Išsipildymo akcija”, skaičiuojanti virš 350 tūkst. eurų (gerokai per milijoną litų) gerumo aukų, šiandien jau daro stebuklus. Vieno jų jau sulaukė pernai metų pabaigoje iš Ukrainos į Lietuvą atgabentas snaiperio į galvą peršautas vaikinas Ilja. Jam „Išsipildymo akcija” suteikė specialią, net dviejų mėnesių trukmės reabilitaciją Druskininkuose, kur su Lietuvos specialistų pagalba jaunuolis neįtikėtinai greitai pradėjo atsigauti, o sekmadienį jau išvyko atgal pas namiškius.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.