Receptai

Ką reikėtų žinoti apie marinatus?

Ką reikėtų žinoti apie marinatus?

Mėsos marinatus naudojame dėl dviejų priežasčių: norėdami suteikti mėsai papildomo skonio arba nuimti nepageidaujamą mėsos poveikį. Jo paruošimas yra svarbi valgio gaminimo proceso dalis, nuo kurios priklauso jūsų, kaip virtuvės šeimininkės (-o) garbingas vardas.

Įdomu

Kinas

Menas

„Euroviziją“ laimėjo Švedija

„Euroviziją“ laimėjo Švedija, Lietuva – keturiolikta

57-ojo „Eurovizijos“ konkurso finale Azerbaidžano sostinėje Baku šeštadienio vakarą paaiškėjo, jog šių metų nugalėtoja Švedijos atstovė Lorin (Loreen), Lietuva – keturiolikta. Laimę šio konkurso finale išmėginęs ir Lietuvos nacionalinę atranką laimėjęs Donatas Montvydas tik iš Gruzijos gavo aukščiausią įvertinimą.

Mada

Sveikata ir grožis

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.