Receptai

Grybų ir šoninės pyragas

Grybų ir šoninės pyragas

Sumaišykite margariną, miltus, baziliką ir 3 kiaušinius. Išminkykite gautą tešlą ir palikite šaldytuve kelioms valandoms. Vėliau plonai iškočiokite ir išklokite formos nuimamais kraštais dugną, palikdami apie 2 cm kraštelius. Subadykite tešlą šakute. Kepkite 190 C temperatūroje 15 min.

Įdomu

Kinas

Menas

Latvių festivalyje „Positivus“ - A lygio grupės

Latvių festivalyje „Positivus“ – A lygio grupės

Naujausiomis žiniomis, liepos 15-16 d. Latvijos kurorte Salacgrivoje gros Beach House, Editors, Hurts ir James. Atrodo, jog „Positivus“ organizatoriai šiemet pranoks patys save. Jau pernai, kai į šį festivalį buvo privilioti Muse, fanai ėjo iš proto ir stebėjosi, kaip tokia didelė grupė gali atvykti į tokią mažą šalį. Šiemet kol kas tokių visuotinai geidžiamų vardų dar nepaskelbta, tačiau festivalio sąstatas jau dabar atrodo pavydėtinas. O juk dar tik kovas.

Mada

Sveikata ir grožis

Ką turėtų dėtis į lėkštę pradedantieji bėgikai?

Ką turėtų dėtis į lėkštę pradedantieji bėgikai?

Pradėjus sportuoti pokyčiai ima jaustis daugelyje gyvenimo sričių, neaplenkiant ir mitybos įpročių. Aktyviai bėgiojantis žymus lietuvių aktorius Leo Pobedonoscevas, vesiantis gegužės 26 d. vyksiantį „Nike Aš bėgu. Vilnius / DNB Pusmaratonis“ bėgimo renginį, sako, kad sportas paskatino jį atidžiau rinktis maisto produktus.

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.