Milijonus gerbėjų turintys amerikiečiai „Skillet“ atvažiuoja į Vilnių!

Spalio 29 d. Vilniaus menų fabrike „Loftas“ koncertuos amerikiečiai rokeriai „Skillet“, per pastaruosius keletą metų pelnę „Grammy“ nominaciją ir pasiekę platininių pardavimų JAV. Svetainėje „Youtube“ rokeriai „Skillet“ jau surinko daugiau nei 160 milijonų peržiūrių. Grupė turi nęįveikiamą savo gerbėjų - vadinamųjų „Panhead‘ų“ armiją, kurios narių vien socialiniame tinklapyje „Facebooke“ yra daugiau nei 5 milijonai.

JAV muzikos pramonės singlų populiarumo tope, kurį kas savaitę pristato „Billboard“, rokerių ketveriukė „Skillet“ sugeba ilgam užsiimti lyderių pozicijas. Jų auksiniai hitai „Awake&Alive”, “Hero” ir platininis “Monster” visiškai pateisina savo pavadinimus: tai yra lyderių ir bundančios naujosios eros roko monstrų grupė, kuri formuoja naująjį roko įvaizdį.

Populiariausias “Skillet” singlas “Monster” buvo parduotas milijoniniais tiražais, pasiekė visas viršūnes radijo stotyse ir sugeneravo daugiau nei 75 mln. peržiūrių „YouTube“.

O kai „Billboard“ iškėlė klausimą: „Kuri fanų armija yra stipriausia?“, „Skillet“ fanų grupuotė, pasivadinusi „Panheads“, metė iššūkį kitiems 32 aktyviems fanų būriams. Kaip skelbiama „Skillet“ pranešime, jų gerbėjai sėkmingai sutriuškino pop berniukų „One Direction“ fanų grupuotę „The Directioners“ ir toliau tęsia kovą dėl absoliučios šlovės.

"Pasaulis pagaliau žino tai, ką mes žinojome visą laiką, - triumfavo vokalistas Johnas Cooperis. – „Panheads“ yra geriausi fanai pasaulyje! Jų ryžtui ginti savo vardą ir laimėti visą šitą dalyką tiesiog nėra lygių! Nuostabu stebėti tokį mūsų gerbėjų rokenrolą!"

Savo gerbėjams Lietuvoje „Skillet“ taip pat turi gerų žinių: į savo trečiąjį Europos turą jie įtraukė ir Vilnių. Uždegantis rokerių koncertas įvyks sostinės menų fabrike „Loftas“ spalio 29 dieną. Rudenį grupė taip pat pasirodys klubuose ir arenose Londone, Ciuriche, Stokholme, Varšuvoje ir kituose Europos didmiesčiuose, kur jų populiarumas nesulaikomai auga.

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai