Stiliaus meistrai išeina į miestą
 
Scena, kurioje susilieja mada, klubinė muzika ir kūrybiško mąstymo pliūpsniai. „Exit to the city“ – po tokiu pavadinimu buvo užkoduotas mados kūrėjų šou: šešios komandos, šešios kolekcijos, šeši urbanistinio avangardo kupini originalūs žvilgsniai.
 
Įdomu tai, kad kiekviena komanda buvo suburta unikaliai: šalia drabužių dizainerių, plaukų stilistų ir vizažistų darbuojasi robotikos speicliastai, scenos režisieriai, story-teller‘iai ir kiti originalūs savo veiklos profesionalai, neleidžiantys abejoti, kad kiekvienas pasirodymas taps mini spektakliu, performansu ir kūrybiniu aktu.

Stilistinės kolekcijos turi savo istorijas, todėl kiekvieną jų lydės savotiška „priešistorė“, pasakojama ant „Lofto“ sienų videoprojekcijų vaizdu ir garsu. Kodėl buvo pasirinktos būtent tokios formos, spalvos ir išraiškos forma? Atsakymas žiūrovui bus duotas talentingų videoprojekcijų meistrų sukurtais filmukais: Martyno Grašio ir Martyno Rudzinsko komanda, įgyvendinusi jau ne vieną ambicingą projektą, mielai sutiko dirbti ir su „eksitais“, vaizduose įkūnydami tuos simbolius ir tas idėjas, kurios atvedė kolekcijos kūrėjus iki konkrečių darbų.

 Rugsėjo 25 dieną industrinėje menų fabriko „Loftas“ aplinkoje į miesto tyrinėjimus leisis:
• vyro stiliaus ambasadorius Raimondas Pasternackis ir “Woxx Barbers“ komanda su kolekcija „Technical Plasticity“;
• talentingoji Deimantė Dubinaitė (salonas „Grožio pajėgos“) ir jos komanda su kolekcija „Street Lights“;
• originalusis Mikhail Kodesnikov ir „My Studio“ komanda su kolekcija „Plastic Reflections“;
• preciziškoji Inga Rimkevičienė ir „Jos Kaprizai“ komanda su kolekcija „Urban Legends“;
• iššūkiams visada atvira Dalia Ramelytė ir „Andre Team“ komanda su kolekcija „Underground Shock“
• renginio desertas – šeštoji, nekonkursinė kolekcija – kūrybinės komandos „A-Twins“ kreatyvų Anatolijaus Pajanok ir Andriaus Mašausko darbas „Sodai“.
 
Muzikinę atmosferą kurs ir „tūsą“ užpompuos net du ritmo maniakai: „preparty“ pradės ir publiką apšildys M-1 klausytojams puikiai pažįstamas REMBO su Nook Tape Session Live, o „afterparty“ užvaldys ir į galvą apsukantį vakarėlį panardins ZINKUS su Deep Techno setu.
 
Bilietai prekyboje – jau nuo rugpjūčio 18 d. Bilietus platina TicketPro.lt.
 
Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai