„Saulės kliošas“ koncertas

Išskirtinis gyvų koncertų ciklas „Volfas Engelman Gyvai“ kauniečius ir vėl ragina nesėdėti namuose. Liepos 11-ąją „Ryšių kiemelio 837“ scenoje pasirodys grupė „Saulės kliošas“. Tai bus jau ketvirtasis ketvirtadieninio ciklo, kuriame nuo gegužės pasirodė „Happyendless“, „Keymono“ ir „G&G Sindikatas“, koncertas.

Sunku patikėti, kad grupei „Saulės kliošas“ šią vasarą sukanka net 13 metų – atrodo, kad visuomet gaivų ir žaismingą džiazo atspalvių turintį funk ir disco scenoje atlieka paauglių komanda. Daugelio konkursų dalyviai ir laureatai kauniečiams sugros smagiausius savo hitus bei naujausius kūrinius. 

Pastaruoju metu „Saulės kliošo“ pasirodymų grafikas buvo gerokai retesnis, nes grupės vokalistė Justė Starinskaitė pusmetį gyveno Portugalijos sostinėje Lisabonoje. Kai dainininkės mainų programa baigėsi, visas kolektyvas ilsėjosi ir koncertavo Italijoje.

„Šiuo metu kuriame naujas dainas ir planus ateičiai, taip pat rengiame naują programą“, – prieš kelionę į Kauną „Ryšių kiemelio 837“ atstovams pasakojo „Saulės kliošo“ įkūrėjas būgnininkas Laurynas Šarkinas.

Taip pat po „Volfas Engelman Gyvai“ vėliava Kauno „Ryšių kiemelyje 837“ šį sezoną gros „The Ball & Chain“ (rugpjūčio 8 d.), Leon Somov & Jazzu (rugsėjo 12 d.) ir Jurga Šeduikytė (rugsėjo 19 d.). Visi ciklo po atviru dangumi koncertai – nemokami. 

Bookmark and Share
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai